10 Cele mai bune festivaluri din Bali – Great anual Bali Evenimente

Posted on

10 Cele mai bune festivaluri din Bali - Great anual Bali Evenimente

Aceste cele mai bune festivaluri din Bali se pot adăuga multe culori pentru a vizita dumneavoastră, indiferent dacă sunteți în căutarea pentru momente unice pentru a capta sau adunări imersive cu persoane fizice likeminded. Aceste evenimente anuale variază de la arte și evenimente culturale la o petrecere pe plajă rave într-una dintre primele festivaluri ale lumii muzicale electronice.

Sărbătoarea ochii peste multiplele fațete diferite ale artelor și culturii bogate din Bali printr-un festival de o lună în capitala provinciei Bali Denpasar, sau capul în jos la Sanur în luna august în cazul în care întreg satul de coastă este destul de mult în viață, cu o varietate de expoziții și distracție și jocuri pe nisip pe care le pot lua parte la. Pentru ceva cu adevărat unic, martor și să participe la festivitățile zgomotoase și parade de foc ale căpcăuni-mucava înainte de „ziua tăcerii“ Bali.

Perioada poate varia în fiecare an, așa că reveniți de multe ori!

1. Bali Arts Festival

Capul în jos pentru capitala provinciei Bali, între lunile iunie și iulie pentru Bali Arte Festivalul de lungă durată a insulei. Parada de deschidere este una de a privi, a avut loc în mod tradițional în Puputan Renon Piața Denpasar (în fața Muzeului Bajra Sandhi), în cazul în care bogăția întreaga insulă de dans tradițional și de teatru de la 8 regencies sale este pe ecran. Există, de asemenea, emisari din alte insule din Indonezia care vin să participe. Pe tot parcursul lunii, vă puteți bucura de o varietate de exponate și spectacole live programate la Taman Werdhi Budaya Arts Center din Denpasar.

2. Bali Festivalul Kite

Balinez sunt cunoscute pentru a merge într-adevăr mare cu zmee lor, și cel mai bun timp pentru a asista cerul acoperite cu acești giganți de zbor este în timpul sezonului de vânt, între lunile iulie și august. Atunci Zmee Festivalul Bali are loc, cu festivitatea axat pe coasta de est a Padanggalak, la nord de Sanur. Principalele evenimente preliminare sunt, de obicei, a avut loc aproape de sfârșitul lunii iunie și a confirmat ca urmare meteo favorabile, astfel încât decizia de a asista la eveniment este, de obicei, o afacere de ultim moment. Sute de trupe zmeu concurente aduna din toate colturile insulei pentru a-pilot zmee lor tradiționale, cu wingspans de până la 11 metri și lungimea cozii de până la 240 de metri sau chiar mai mult!

3. Nyepi Eva

Nyepi, altfel cunoscut sub numele de „ziua tăcerii și izolare“, nu are multe de oferit vizitatorilor ca toată lumea rămâne în casele lor sau motive de hotel, și de călătorie este practic interzisă. Dar în seara înainte de a avea posibilitatea de a asista la parada de giganți (căpcăuni papier-mache care simbolizează „bhutakala“ sau forțe negative), care este, spre deosebire de oriunde altundeva pe întreaga planetă. Fiecare gospodărie balinez începe seara cu binecuvântări de la templu de familie și continuă cu un ritual numit „pengrupukan“, în cazul în care fiecare membru participă la „alungare u forțele răuvoitoare din compușii lor, de obicei, cu o torță de bambus de foc. Aceste „spirtoase“ sunt mai târziu manifestă ca cifrele „ogoh-ogoh“, care urmează să fie defilat pe străzi.

4. Galungan și Kuningan

În timpul Galungan, vizitatorii vor asista la unele din Bali cele mai bune scene de stradă: rânduri aparent fără sfârșit de stalpi de bambus elaborat decorate. Comemorarea triumful „dharma“ sau bun împotriva „Adharma“ sau rău, acest lucru respectarea vine de două ori pe an, ca balinez folosesc un sistem de calendar de 210 de zile cunoscut sub numele de Pawukon. Penampahan Galungan, sau Galungan Eva, este atunci când poli de bambus decorate cu frunze de nucă de cocos tineri decoratiuni linie pe străzile insulei la nivel. Această vedere unic de bun-venit durează până la Kuningan, un alt asociat respectarea care vine la 10 zile de la Galungan.

5. Nusa Dua Fiesta

Nusa Dua Fiesta este o săptămână de expoziții de artă, spectacole culturale și evenimente sportive, care sunt organizate în plaja zona stațiunii de lux de pe coasta de sud-est Bali. A avut loc anual din 1996, festivalul salută publicul larg a acestei enclave turismului altfel exclusiv, cu o varietate de spectacole laterale și evenimente organizate în diferite locații în întreaga zonă, dar cu ceremoniile de deschidere și de închidere de la locul de desfășurare Peninsula punct de reper Nusa Dua. Exponatele variază de la arte și expoziții de artizanat, spectacole de automobile de epocă, spectacole de muzică live și tarabe produse alimentare oferind cele mai bune dintre stațiunile de cinci stele din Nusa Dua.

6. Sanur Festival Village

Satul de coastă altfel somnoros din Sanur vine la viață în luna august, cu propria sa celebrare o săptămână. Principalele festivități sunt în mare parte concentrate în jurul zonei Maisonette de Inna Grand Bali Beach Hotel, dar noi activități sunt adăugate în fiecare an, în jurul valorii de diverse alte locuri din Sanur. Festivalul scoate în evidență un bazar și alimente festival, spectacole de moda, expozitii, excursii, provocări culinare, Yoga, activități sportive și programe de conștientizare de mediu, si va sublinia, de asemenea, un festival internațional de zmeu, un exotic „jukung“ sau festival tradițional furchet din lemn și un 5K distractiv alerga.

7. Festivalul Spirit Bali

Pentru a aduna cu instructori de yoga likeminded și practicieni de toate nivelurile diferite de la Bali și din întreaga lume, acest festival anual Bali este pentru tine. Vă puteți bucura de numeroase ateliere de sănătate și bunăstare, care sunt deținute în diferite centre de yoga de-a lungul și în jurul Ubud din Bali, prin diferite pachete de festival disponibile. Pe lângă atelierele complete, consultați Târgul Dharma, o scenă angajarea completă a bazaruri produs de sănătate cu tarabe produse alimentare ecologice locale, zona pentru copii, unde cei mici se pot juca și de a face yoga distractiv, și o etapă care prezintă diverse formații de muzică din lume și soliști care ajuta la mentinerea sus vibes pe tot parcursul acestor adunări în timpul zilei.

8. perang Pandan

Perang Pandan este una dintre cele mai importante ale satului Tenganan Pegringsingan, care este, de asemenea, bine-cunoscut pentru „dubla“ Ikat textile țese patrimoniul său. Această masă vine-de-vârstă ritual are loc în onoarea zeului hindus al cerului, Indra, care vede dueluri prietenos între toți locuitorii satului, de sex masculin, care Bout reciproc, înarmat cu un scut de rattan mic într-o mână și un pachet legat de spinoasă „Pandan“ pleacă în cealaltă. Nu va fi sânge, dar interesant, toți combatanții majorete și zâmbet fără vreo pică spre un alt! slujnice Village, îmbrăcați în regalia plin, precum și satul bine proiectată, în sine, sunt puncte de interes pentru a privi în timpul vizitei dumneavoastră aici.

9. Festivalul Lively Legian Beach

Dacă alegeți să stați în Legian în jurul valorii de luna august, să fie pregătiți pentru unele festivități de-a lungul malul mării, Legian lung 700m. Organizat de către comunitatea satului Legian și cu sprijinul Consiliului de Turism indonezian, festivalul oferă diverse jocuri, concursuri, expoziții și bazarurile pe parcursul a patru zile. dansuri traditionale pe nisip, lecții de surfing pentru prețuri gratuite sau la tăiere, instalații de artă, flairs bartending, camioane alimentare și spectacole de moda, sunt printre cele mai importante ale evenimentului. Rândurile de cabine pe plaja caseta de prezentare multe diferite de surf și de moda puncte de vânzare și restaurante în Legian, cu reduceri atractive la produsele disponibile.

10. Ultra Beach Bali

Încă de la debutul său în 2015, Ultra Beach Bali a facut acasa la Potato Head Beach Club în Seminyak, ca piciorul de la Bali din toată lumea Ultra Music Festival și rezistența World Tour. Festivalul reunește entuziaști și petrecaretii digitale de muzică electronică cu spectacole live , care dispun de o bară de protecție line-up de nume mari EDM DJ, cu interpreți anterioare , inclusiv Alesso, Skrillex, Afrojack, Deadmau5 și Martin Garrix. Principala Seminyak pe malul mării loc la Potato Head unelte , de obicei , cu etapa de producție de ultimă oră, combinate cu sisteme de sunet de calitate cu laser uimitoare și efecte vizuale și pentru a pompa piesele de, interpreți de renume mondial la categoria grea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *