10 najboljših plaže v Nici

Posted on

 10 najboljših plaže v Nici
Raztezanje v štirih kilometrov vzdolž Baie des Anges, Promenade des Anglais je dom večini iz Nice-prodnatih napolnjena plaž. Petnajst zasebnih in 20 javnih plažah objeti zaliv, odpiranje restavracij, vodnih športov, in-senčnik pokriti ležalniki. Medtem ko so zasebni vložki športom bolj luksuzne dobrine (mislim, garderobe, brisače in ležalniki), te plaže so sezonski in pop up samo od aprila do oktobra. Ali ste iskali za igrišče z reševalcev ali primorskem eatery, kjer lahko greš iz bara na plaži posteljo, tukaj je 10 najboljših plaž v Nici med katerimi lahko izbirate.

Opéra Plage

Prej znan kot Opéra Pavilion, Opéra Plage je lepo najstarejša zasebna plaža, prvotno debitant leta 1889. Run generacij družine Maiffret, Michel in njegova žena Chantal, so se vladanje in preoblikoval zasebno plažo v enem izmed najbolj priljubljenih v Nici, kjer je vaša želja ukaz zbora. Ste pozabili bikini? Prodajna pomočnik bo drsenje in vam pokukati v njeno zbirko. Sanja o masaži morju? Maser se lahko pošlje neposredno v vaš plaži posteljo, ki je na odlični sedi nasproti starega mestnega jedra na Promenade des Anglais. Terasa riva služi tudi hrano od poldneva do 5. ure na dan, ki ponujajo hladne plošče, ki se lahko jedo ob plaži v enem od 400 novih ležalnikih, ki so na voljo za najem od 9. zjutraj do 6:30 ure

Le Galet

Ena od novejših zasebnih plaž za prvenec na obali iz Nice, Le GALET , poimenovanih po galets Azurni obali je, ali kamenčkov, je utelešenje Riviera Chic. Pomislite zen-, kot so lesene rolete, mornarica plaža postelje in elegantno belo sončniki razteza vse do morja. Uradno odprta v sezoni (od aprila do oktobra), restavracija in bar na plaži pozdravljam kosilo množice takoj, ko vreme postane toplo, ki je zelo hitro zgodi v Nici. Nahaja se v središču mesta nasproti 1er vrtov Old Town in Albert, ta plaža ponuja do enega izmed najboljših pogledov na paradi v času karnevala sezone v februarju. Lokacija je ena žrebanje, ampak hrana je vsekakor vredno ogleda sam. Vzemite kramp italijansko-zgleduje fare iz-tartufov dodal pice do smetanasto rezine Buffalo mozzarella, in se prepričajte, da shranite prostor za merico-Chantilly ploščo domačega sladoleda.

Castel Plage

Odprto od 10. ure do polnoči od aprila do septembra, zasebni Castel Plage , ki leži na skrajnem koncu Promenade des Anglais pod grajskim hribom, je top izbira za tiste, ki si želijo preživeti cel dan uživala z vodo, premori za kosilo med padcev v morje. Beach ležišča je mogoče najeti za polovico (17 evrov) ali polnih dni (20 evrov), če pa želite, da se zagotovi, da boste imeli posteljo pripravljena in čaka, ko ste prišli, pokličite in si pridržujemo dan prej (ki določa, od vrstice ” rad). To je vrsta kraju samem, ki je kot nalašč za dolgotrajen ob nedeljah poleti, srkanje provansalsko rose, medtem ko jedilnico na Niçois-zgleduje meniju restavracije (ki ga lahko naročite morja) z sestavine vleče že od lokalnega trga.

Rühl Plage

Družinski Rühl Plage debitiral že leta 1920 ob promenadi des Anglais bližini 1er vrtovih Théâtre de Verdure in Albert. The Old World-zgleduje zasebna plaža ima bazen s slano vodo za otroke (z reševalec na dolžnosti) in 80 zasebnih kabine opremljena s tuši. Plaža dnevno odpre od 9. ure do 12.30 ure in ležišča so na voljo za najem (22 €) od 9. zjutraj do 7. uri skrita proč salonu meni upscale plaže voznine (mislim Salade NICOISE in-burrata dodal pice) od poldneva do 4:30 ure, lahko preoblikovanje v tapas baru 6 pm Diners našli tudi obsežno vinska težkega na francoskih lokalnih priljubljene, kot so zloglasni rose Château Minuty je.

Beau Rivage

Odpri v sezoni od maja do septembra, Beau Rivage je zasebna plaža z dvema zelo različnima stranema: a zen prostem restavracija odpiranje ležalniki in živahno bivalni prostor z novim meni tapas in DJ vrti tematske večere. Sedel ob vznožju starega mestnega jedra na Promenade des Anglais, Beau Rivage (ki je odprt od 10. ure do polnoči) črpa množica domačinov in turistov, zahvaljujoč svoji glavni lokaciji in ležalniki menija vljudnosti novega obmorskega bistro, The Beachstraw. V večernih urah, plaža je na St. Tropez vibe z obmorskih večeri ki prikazujejo tematske zabave in živo glasbo.

Blue Beach

Vodni športni navdušenci lahko dobijo svoj fix parasailing, wakeboarding in smučanje na vodi na GLISSE utaj , ki leži tik ob zasebnem Blue Beach na Promenade des Anglais. Blue Beach sama ponuja tudi vodni športi in je eden od nekaj zasebnih prostorov odprt vse leto, ki vključuje plažo postelje, otroški bazen in restavracijo ob morju. Poleti, plaža je odprta od 8. ure zjutraj do polnoči, in restavracija je odprta za kosilo in večerjo. Preostanek leta plaža izklopi po 7 uri

Bains Militaires

Nahaja se v bližini Korziki trajektnega terminala v bližini pristanišča, Bains Militaires je bolj lokalnega skrivnost, saj je v stanovanjskem delu mesta oddaljen od živahno Promenade des Anglais. Nekdanji zasebna vojaška plaža je zdaj odprta za javnost, vendar ne boste našli nobenih naprav (razen za prho), kot na drugih plažah v mestu. Majhen trak plaže objema Club Nautique, ki ponuja jadranje lekcije in kosilo ob terasi ob morju. Medtem ko je na plaži nima okrepčevalnice lastne, boste našli nekaj restavracij seje kratek sprehod stran ob pristanišču.

Le Voilier Plage

Najbližja plaža v AC Hotel Nice, Voilier velja za eno izmed širših plažah ob Baie des Anges, tako z javnim in zasebnim prostorom za sončenje, pa tudi igrišče za otroke. Plaža je odprta sezonsko od 9.30 do 6. ure, vendar se potniki lahko obiščete restavracijo celo leto za kosilo, večerjo na italijanskih in sredozemsko navdahnjenih jedi, kot zloglasni tagliata. Ob večerih poleti, plaža klub odpira za večere, da ostajal do 10. ure

Carras Beach

Carras Beach, nestled v bližini letališča na zahodni strani Promenade des Anglais, je edini uradni hišne prijazno plaži, kot tudi ena od le-invalidnosti prijazen fakulama z dostopnostjo za invalidske vozičke. Od maja do septembra, Jet Evasion ponuja jetskiing (zaradi česar je edino v Nici, da imajo te vode šport). Javna plaža nima kopalnice in restavracijo, vendar pa je reševalec iz vode v službi vsak dan poleti in dva prosta javna parkirišča v bližini pristanišča in La lanterne plaže.

Villefranche-sur-Mer

Vožnja proti vzhodu proti Monaku, in prvo mesto boste naleteli je Villefranche-sur-Mer, ki v obliki polmeseca plaža je favorit za domačine, saj so kamenčki na manjše strani, ki spominja na pesek več kot skale. Iz glavne železniške postaje v Nici, vožnja je le 15 minut do plaže, Plage des Mariniers. Obala se nizajo okrepčevalnico stoji in nekaj obmorskih restavracij, kot so Palm , vendar je vredno posežejo do starega mesta na eno od stand-out jedec podobne Les Garcons . Plaža v Villefranche je super za kopanje (in potapljanje z masko), saj je enostavno priti v in iz plitve vode, vendar ne boste našli objekte, kot so kopalnice ali reševalcev.