12 Najboljše stvari za početi v Oxfordu

Posted on

12 Najboljše stvari za početi v Oxfordu

Oxford, okraj mesto Oxfordshire, je dom najstarejša univerza v angleško govorečem svetu. Mesto je bilo ustanovljeno v 11. stoletju in prvi omemba univerze je približno 100 let kasneje – čeprav je točna leto neznano. Touring univerze, spoznavanje svojih znanih alumni in občudovali zgodovinsko arhitekturo svojih 38 šol, je eden od razlogov, obiskovalci pogosto vključujejo to priljubljeno mesto v svojih potovalnih načrtov. Vendar pa obstaja veliko več, da uživajo v tem mestu, okoli 60 kilometrov severozahodno od Londona.

Tukaj je deset idej, da boste začeli.

Sprehodi se

Oxford je relativno majhno mesto in eden od najboljših načinov, da vidijo, da je peš, izmika in ven nazaj ceste in ulice, raziskuje razloge kolegijev, ki so odprti za javnost in bi svoje odkritja. Pick up letak na železniški postaji ali prenesti aplikacijo: Oxford Mestni vodniki ima nekaj dobrih, prenesete avdio vodnikov. Ali pa samo sledite našim dve Oxford vodene sprehode za zjutraj in popoldne, da bi dobili ijo zemljišča in se odločiti, kaj želite, da ponovno kasneje. Tam je res veliko odkriti in veliko čudovito presenečenje. In kar je mesto Univerza, obstajajo obremenitve kavarnah in lokalih ob poti za počitek utrujene Tootsies.

Brskanje najstarejši javni muzej Združenega kraljestva


Ko je bila Ashmolean Muzej umetnosti in arheologije odprli leta 1683 se beseda “muzej” sploh ni bil v uporabi v angleškem jeziku.

Ashmolean Muzej umetnosti in arheologije je najstarejši javni muzej v Veliki Britaniji. Ko je prvič odprla leta 1683, je beseda “muzej” ni bil celo uporabljajo v angleščini. Razširitev šest zgodba, odprt leta 2009, obrnil muzej iz temne, temačne serijo viktorijanskih galerij gnetejo s stvarmi na svetlobo napolnjene, sodobnega razstavnega prostora; podvojila svojo velikost, in naposled je svoje čudovite zbirke, ki so dostopne vsem.

Te zbirke zajema deset tisočletij umetnost in artefakte iz vzhodne in zahodne civilizacije in vključujejo nekaj neverjetno zaklade, vključno z:

  • Jericho Lobanja : 10.000 letnik upodobitev človeške podobe, ena od prvih nikoli našli.
  • Alfred Jewel : Starodavni Anglo Saxon predmet zlata, emajla in kamene, ki bi lahko pripadal kralja Alfreda Velikega, prvega kralja vseh Anglije.
  • Powhatan je plašč : The Jelenska usnje in wampum plašč iz Pocahontas očeta.
  • Risbe z Michelangelo in Raphael.
  • Keramika je več kot 2000 let
  • Stradivarius violina okoli 1715.

In najboljši del je, da je vse zastonj.

Sledite Einsteinovo Predavanje na zgodovino Science Museum


Ko je Albert Einstein je že drugi v Oxfordu predavanje leta 1931 je bil že tako mednarodno znan, da je tabla je uporabil za ponazoritev svoj govor nikoli izbrisani. Namesto tega se je takoj pripeljal do tega muzeja, kjer je bil ohranjen, odkar.

Če razčlenjevanju izračune Einsteina, v svojo roko, ne te spletke, je še vedno veliko storiti v tem muzeju. To ima eno od najboljših svetovnih zbirko srednjeveških evropskih in starodavnih islamskih znanstvenih instrumentov – lepe sončne ure in astrolab. Arabian Astrolab 11. stoletja, tu na sliki, je astronomski navigacijsko orodje, predhodnik Sekstant.

Zbirka vsebuje tudi kamero Charles Dodgson je. Oxford Matematik, bolj znan kot Alice v Čudežni avtorja Lewisa Carrolla, ki se uporablja kamero, da bi svojo slavno serijo slik Alice Liddell, ki je navdihnila njegove Alice knjige.

Muzej je brezplačna, čeprav je donacija predlagal.

Če ste navdušeni muzej Kmet, ne bo kratka o znamenitostih v Oxfordu. Tukaj je nekaj več, da dodate na svoj seznam:

  • Natural History Museum : Uživajte dinozavrov okostnjaki, metulji in barvita hroščev v vitrinah. Zbirke za živali in mineralov ter najbolj znana zaklad, lobanje in kože pravega Dodo ptice, zbrani v 17. stoletju.
  • Kofetkanje Rivers Museum : To je bodisi arheološki muzej ali ena velika zbirka stvari, odvisno od vašega vidika.

Tour knjižnice Bodleian


Knjižničar John Rouse (1574-1652) je moral biti tresenja v škornjih, ko je moral zavrniti zahtevo kralja Charlesa sem, da bo knjiga odstrani iz Bodleian knjižnice in dostavljena z njim v njegovi palači. Razlog za zbiranje tega zgodovinskega knjižnice je rasla in zrasla je, da je to prepovedano z zakonom, da se odstranijo vse knjige. Namesto tega, je prinesel kopijo ustanovnih statuta knjižnice. Charles sem bil tako navdušen, se je strinjal, da je “, da se statut pobožnega ustanovitelja versko spoštovati”.

Bodleian je v Evropi ena od najstarejših knjižnic in drugi le British Library v velikosti in obsegu zbiranja. Nastal je z zbirko podaril univerzi v 15. stoletju z Duke Humfrey, vojvoda Gloucester in brata angleškega kralja Henrika V. V preteklih letih je zrasel, da bo vključevala približno 13 milijonov knjig in z njimi povezani predmeti v več stavb, vključno slavni Radcliffe Kamera. Prvotni srednjeveški sob, vključno s knjižnico Duke Humfrey je, ki jih znanstveniki še vedno uporabljajo in so odprti za javnost na vodenih izletih in nekaterih samostojnih vodeni avdio obiskov .

Get Out in vonj cvetja v Oxford Botanični vrt in Arboretum


Oxford je Botanični vrt, z 6000 različnih vrst rastlin, je leto zdravljenje, tako zunaj kot znotraj sedmih prikaz steklenih hiš. Vedno je kaj videti in na spletni strani vrta poudarja, kaj je v sezoni in je videti njen najboljši, ko obiščete.

V steklenih hišah , ki jih lahko odkrijete alpske rastline, lilije, gozdne rastline oblakov in mesojede rastline.

Najstarejši oddelek vrta, stenami vrt , izvira iz 1621 in ima zbirke zdravilnih rastlin, geografsko urejenih meja in celo gozdno sprehod. In medtem ko se raziskuje v Spodnji vrtu je veliko zbirk – vključno z Gin meji, z rastlinami, ki se uporabljajo pri proizvodnji gin, iskati igralcev, klopi, ki se pojavijo v Philip Pullman je “Njegova temna tvar” trilogije, to je, če bi Will in Lyra izpolnjevati med njihove svetove.

In če je 130 hektarjev vzorčnih dreves, severnoameriških iglavcev, živine in urejenih nepremičnin – vključno z nekaterimi od prvih Redwood drevesa prinesli v Evropo – spletke vas, hop na avtobus (v X38 avtobus potuje med vrt in Arboretum vsakih 20 minut) in glava za Harcourt Arboretum približno 5 milj.

Ne zamudite Christ Church College


Skoraj vse šole Oxford University so odprta za javnost v nekaterih obdobjih dneva ali na posebnih ture. Od imate le čas za obisk enega, gre za Kristusova cerkev, največja in, verjetno, najbolj zanimiva za obiskovalce. Temelj kolegija se običajno pripisujejo Henrika VIII. Pravzaprav, čeprav, Henry ukradel grom njegove nesrečne kanclerja, kardinala Thomasa Wolsely.

Vnesite kolegij skozi vrata v Tom stolp, zvonik ki ga je oblikoval Christopher Wren, ki vodi v Tom Quad. Old Tom, zvon v stolpu, obroči 101-krat ob 9:15 uri vsak večer. To je tradicija iz leta šole ustanovitve, ko je imela 101 štipendistov. Vrata so bila zaklenjena ob 9.15 uri in zvonec je pozvonil kar pomeni, da je vsak od študentov varno v notranjosti.

seznam Christ Church Akademije za alumni in profesorjev je zelo impresivno, in vključuje 14 britanskih premierov, več deset umetnikov, pisateljev in glasbenikov in nekaj Nobelovih nagrajencev. Galerija slika na Christ Church vsebuje stari mojster slik Tintoretta in Fra Lippo Lippi in risb, ki jih Michelangelo, Leonardo Da Vinci in Albrecht Dürer. Lewis Carroll (s pravim imenom Charles Dodgson) je bil matematike don na šoli in njegova muza, 11-letni Alice Liddell, ki je navdihnil Carrolla “Alice v čudežni deželi” in “Alice Skozi Looking Glass,” je bila hči od dekan na fakulteti

Ampak kot impresivna, saj je vse to verjetno ni razlog, da dolge vrste obiskovalcev čakalno vrsto vsak dan za nakup vstopnic za vstop in se pridružite ture. To je bolj verjetno, da je Harry Potter je razlog obiskovalci Oxford jate v tej fakulteti.

Dvorane, stopnišča in samostani vse stal za Bradavičarko, in Bradavičarko ‘ambulanta v filmih. In čarobna Velika dvorana, kjer so določeni toliko prizorov, ki se zgleduje po Christ Church lastni Veliki dvorani. Mnogi ljudje verjamejo, da so prizori so bili posneti v tej sobi, v resnici pa je bila kopija ustvarjena v Leavesden studiih Warner Brothers, zunaj Londona. Obiščete lahko, da je eden kot del Warner Brothers London Studios Tour; Making of Harry Potter. Ali peer v pravega, na ogled tukaj.

Bodite Nakupovanje Break v Historic trgu

Oxford pokrita tržnica, v središču mesta med šolami in glavni drobno ulice, je idealen kraj za počitek, dobil ugriz jesti in se prepustite v nekaterih obrtne nakupovanje. Na trgu uradno odprli leta 1774, ko sta lokalni uradniki in Univerza dons odločila, promet, diši in odpadkov iz tržne ulice so postala javna nadloga. Ugotovljeno je bilo trgovanje odkar. Danes je večina stojnic so postale trgovine (več kot 40 jih je) prodaja oblačil, usnjenih izdelkov, rože in suho cvetje, zelišča in dišave, sadje in zelenjavo, meso in ribe, fancy pecivo in slavno siri. Skoraj vsi trgovci so neodvisni. In Stavba je zanimivo, da hodi okoli s svojimi ozkimi pasovi trgovin pod tramovi stropa. Zasnoval ga je John Gwynn ki je prav tako namenjen Oxford slavni Magdalen Bridge. Obstajajo številne sendvič trgovin in pub ali dva, vendar, če želite, da bodo imeli res angleški “Kavo,” poskusite Brown je Cafe.

Prestrašiti nekaj Ghosts v zaporu gradu

Oxford grad začel kot Anglo Saxon trdnjave, preden William Osvajalec, in njegovi deli so stari vsaj 1.000 let. Parapsychologists trdijo, da je ena izmed najbolj straši zgradb v Veliki Britaniji. Ti bi, ne bi pa čeprav izkopavanja, da bi stavbe varna so obiskovalcem razkrila podrobnosti stolp grozljivo dolžnikov 18. stoletja “in 900 let staro podzemno grobnico. Tam je tudi grad prekletstvo, segajo od Črnega Kazensko od 1577, ko je na stotine ljudi je umrlo v nekaj tednih, ki so se udeležili sojenja Rowland Jenkes, vključno z šerifa, žirije, priče in sodnika, vsi umrl skrivnostnih vzrokov.

Med letoma 1071 in 1995 je bil grad v stalni uporabi kot zapor. Bodite voden ogled izvedeti o nekaterih najbolj zanimivih in grozljive zgodbe.

Poišči Oxford je najbolj skrite Pub

Gostilna Turf , poznajo ljubitelji Inspector Morse reruns televizorja, je eden od številnih slavnih lokalih Oxfordu je. To je navzdol ulici tako ozke, da se v nekaterih delih, ki jih niti ne more raztegniti obe roki, ko skozi njo. To je v razreda II naštete, 18. stavbi stoletja, čeprav so najzgodnejši poročila o tem v davčnih evidencah kralja Richarda II in datirano 1381. Inside, da je Warren ravni in stopnišč. Kljub temu, da ne bi pritegnili turiste, da je tako težko najti, da samo najbolj določene ne- domačini dejansko dobili tam. Prav tako je priljubljen med študenti in občasno slave – so pijani argumenti med Elizabeth Taylor in Richardom Burtonom v sredini 1960 je postal legenda.

Bodite punt

Punting je klasičen način za nered na morju in tako na Oxfordu in Cambridgeu. V Oxfordu so to storili na reki CHERWELL od CHERWELL Boathouse ali Magdalen Bridge Boathouse , tik zraven Magdalen Bridge, ki ga Oxford High Street.

Brcanja žoge so ravne dnom čolni, ki se lahko izvajajo do šest oseb – za punter in pet potnikov. Punter stoji na ravno ploščad na eni strani in poganja in usmerja čoln z dolgo palico. Tudi če še nikoli niste slišali za izraz, ste morda opazili punting v starem angleškem filmu.

Na filmu je vedno zdi enostavno, romantično in mirno. Seveda pa je težje, kot je.

Ne skrbite, če ne misliš, da lahko upravljate pol, se lahko dogovorite za chauffeured brcanje žoge iz Magdalen Boathouse , z izkušenim punter, čolnarne, pogosto študent delaš trdo delo.

Uživajte koncert na Sheldonian


Sheldonian gledališče je Oxford je svečan zbirališče. To je, če so študenti pozdravili na univerzi in v kateri so prejeli diplome po diplomi.

Prav tako je glasba kraj, kjer lahko prisluhnete koncertu v stavbi zgrajeni med 1664 in 1669, kot prvi večji zasnovi arhitekta Sir Christopher Wren. Ko vaš obisk dobro in si lahko poslušate glasbo filharmonije Oxford in gostujočih ansamblov in solistov izvedli. Tam je vsaj en koncert na mesec skozi vse leto in bolj pogoste javne prireditve v poletnih mesecih.

Občina z duhovi TOAD na krastačo Tour

Duhovi so zadevne gin, vodka, absint in rži so v The Oxford Artisan Distillery (TOAD, vidiš). To je očarljivo mesto z kovičenih bakrenih kotlih v najboljši Steampunk tradicijo. V bistvu sta dve destilarnah imenuje Nemo in Nautilus, z pokimal proti veliki Steampunk navdiha, Jules Verne.

Slišali smo, da uporabljate staro dediščine žito pridelano iz semena, predelana iz Oxfordshire v 16. in 17. stoletju slamnatimi strehami. Ne veste, smo prepričani, da pa je gotovo naredi veliko zgodbo in nikoli ne veš.

Lahko vprašam o tem na enem od svojih turnejah – 45 minut za 90 minut – ki sta na koncu s pokušino izbranih njihovih gins. Če greš za 90 minut turneji, ki je stala £ 50 v letu 2019, se prepričajte, da imate imenovani voznika, ker se konča z možnostjo, da poskusite svojo celotno območje in ga konča off (naši sami), z velikim gin in tonik. Na zdravje.