12 Tyylikkäin asioita Singaporen Changin lentoasema

Posted on

 12 Tyylikkäin asioita Singaporen Changin lentoasema
Kun useimmat matkustajat kuulevat sanan lentokentällä, he täynnä kauhua. Lentoasemat ovat yleensä ole paikka matkailijoille halua viettää paljon aikaa jotkut voi olla tungosta, stressaavaa paikat, haluat päästä sisään ja ulos mahdollisimman nopeasti.

Mutta on olemassa joitakin lentokentille niin paljon mukavuuksia, että et koskaan halua lähteä. Yksi näistä on Changin lentokentältä Singaporessa. Lentoaseman on voittanut lukuisia globaali palkintoja ominaisuuksia, jotka pitävät matkustajat tyytyväisinä. Joukossa ovat Airports Council International Airport Service Quality palkintoja ja Skytrax World Airport Awards jo viidettä vuotta peräkkäin. Changin n Crowne Plaza Changi Airport nimettiin myös maailman paras Airport Hotel jo toisena peräkkäisenä vuonna Skytrax palkintoja. Alla on 12 syytä miksi sinun kannattaa todella työskennellä Changin lentokenttä omaan matkasuunnitelmat.

hotellit

Niille, jotka haluavat ottaa aikaa levätä pitkään layover, Changin lentokentälle on Aerotel Airport Transit Hotel terminaalissa 1 ja Ambassador Transit Hotel terminaaleista 2 ja 3. Molemmat hotellit voi varata päivä tai tunti. Aerotel, joka sijaitsee Level 3 lähellä Gate D41, on kuntokeskus, uima-allas ja poreallas. Suurlähettiläs on säännöllisesti ja budjetin vaihtoehtoja matkailijoille sijaintipaikkoja tasolla 3 yläpuolella Orchid Garden terminaalissa 2 ja tason 3 vieressä elokuvateatteri terminaalissa 3.

Maksu Lounge

Ei jokainen matkustaja on asema, joka mahdollistaa heidän vapaan pääsyn lentoyhtiön oleskelutiloja. Niille, jotka eivät, Changin lentokenttä on maksanut oleskelutiloja jokaiseen sen navat. 7000 neliön jalka Plaza Premium Lounge, joka sijaitsee terminaali 1 Taso 3 edellä Gate C-1, tarjoaa täyden ruokailu paikallisia herkkuja kuten Singaporen kuuluisan Chicken Rice. On myös kolme yksityistä lepää sviittiä, kuusi täysin varusteltu suihkutilat, kaksi VIP huonetta, hieronta ja kynsien hoivapalvelut, runsaasti mukavat istuimet, ilmainen langaton internet ja latausasemaa. Suurlähettiläs Transit Lounge , joka sijaitsee terminaali 2 edellä Orchid Garden, tarjoaa mukavuuksia kuten liike-elämän palvelut, kokoustilat, kuntosali, suihkutilat tarjoavat mukavuuksia, kauneutta ja hierontapalveluja ja torkut sviittiä. Sama Lounge sijaitsee myös Terminaali 3 tasolla 3 vieressä elokuvateatteri.

Ilmaisia ​​kaupunkikierroksia

Matkailijoille vähintään viiden tunnin layover, Changin lentokenttä tarjoaa kaksi vapaata opastettuja Singapore. Liittyä yhteen, rekisteröidy passi ja boarding pass Free Singaporen Tours kopeissa vähintään tunti ennen kiertueen alkamista. Heritage Tour osoittaa pois Singaporen arkkitehtuurin menneisyyden ja nykyisyyden vierailut siirtomaa ja kulttuurialueille kuten Chinatown, Little India, Kampong Glam, ja Merlion Park. City Nähtävyydet Tour pysähtyy Merlion Park, Singapore Flyer, Marina Bay Sands, Esplanadin ja Puutarhat Bay, koti kaupungin kuuluisaa Supertrees peitetty yli 162900 kasveja.

Uima-allas

Matkustajat Changin terminaali 1 voi mennä uinti kattoterassin sijaitsee Aerotel Airport Transit Hotel maksua. Jos ei huvita uinti, siellä rentouttava poreallas, allasbaari ja suihkutilat. Allas sijaitsee Level 3 transit-alueella lähellä D Gates.

Butterfly Garden

Changin lentokenttä on koti ensimmäinen lentoasemahenkilökuntaan Butterfly Garden maailmassa. Tämä trooppinen perhonen elinympäristö on kukkivia kasveja, vehreä ja 6-metrinen luola-vesiputous. Vierailijat voivat nähdä lähes 1000 trooppisia perhosia 40 lajia ja katsella jalostus ja ruokinta perhosia lähietäisyydeltä. Puutarha sijaitsee Lähtö Transit Lounge tasot 2 ja 3 terminaalissa 3.

Elokuvateatteri

Matkailijat voivat saalis maailmanlaajuinen elokuvia ilmaiseksi teattereissa sijaitsee terminaaleista 2 ja 3. Yksi sijaitsee Lähtö Transit Lounge, lähellä Sunflower Garden tasolla 3 terminaalissa 2. Toinen sijaitsee Lähtö Transit Lounge North lähellä Ambassador Transit lounge taso 3 terminaalissa 3.

Entertainment Deck

Aikuisten ja lasten nauttivat tällä leikkipaikka sijaitsee terminaali 2 Lähtö Xbox Kinect Sports ja pelata interaktiivisia pelejä, kuten pöytätennis, rantalentopallo, yleisurheilu tapahtumia, keilailu, nyrkkeily, tai jalkapallo. Katso musiikkivideoita MTV kopissa tai soittaa suosikki pelejä Xbox 360 tai PlayStation 3 pelikonsolit. Kansi sijaitsee Lähtö Transit Lounge vieressä Sunflower Garden tasolla 3.

Sip teetä

Rentoudu ennen lentoa klo TungLok Tea House terminaali 2: n transit-alue. Matkailijat voivat olla perinteisiä teetä, sekä perinteisiä kiinalaisia dim sum ruokia ruokailuhuone peranakanilainen-tyylistä huonekalut ja ajan sisustus.

The Gardens

Changin lentokenttä tarjoaa monia viheralueita terminaaleissa, kuten Cactus, Lumme, Orkidea, ja auringonkukka puutarhassa. Kaupungissa Terminaali 1 lähellä Lähtö Transit Lounge Level 3, katto-pohjainen Cactus Garden asuu yli 100 lajia kaktuksia ja kuivien kasveja eri puolilta maailmaa.

Myös Terminaali 1 Taso 2 on lumpeen puutarha muotoinen lumpeen lehtiä. Siinä on kaakeloitu kulkutiet, jotka ovat koti erilaisia ​​liljoja. Sijaitsee terminaalissa 2. Lähtö Transit Lounge Level 2, matkustajat voivat nähdä yli 700 Orkidea Orchid Garden. Sunflower Garden, joka sijaitsee terminaalissa 2. Lähtö Transit Lounge Level 3, ominaisuudet eri lajikkeiden kukkien kasvanut lentokentälle oma taimitarha. Se on myös hyvä paikka tehdä joitakin tasoon tiputtelua.

Slide @ T3

Changin lentokentän terminaali 3 asuu Slide @ T3, maan korkein liukumäki ja maailman korkein dia sijaitsee lentokentällä. Dia, joka on neljä kerrosta korkea, jonka avulla käyttäjät voivat saavuttaa jopa 6 metriä sekunnissa. Se sijaitsee tuloaula tasolla 1 julkisella alueella.

Taide

Changin lentoasema asuu taideinstallaatioita kaikissa neljä terminaalia. Yksi kohokohta on kaksi 3-D Kinetic Rain veistoksia Terminaali 1: n Lähtö lähtöselvityshalli. Veistokset voi muodostaa osaksi 16 eri muotoja, jotka myös osoittavat liikkeen lennon hidasta, nesteen liikkeitä. Sijaitsee keskustassa terminaali 4, kineettinen veistos Petalclouds leijuu Keski Galleria, jossa sen liike on synkronoitu animoitu valaistusta ja musiikkia. Ja matkustajat voivat luoda oman taiteen Terminals 1, 2, ja 3 tekemällä jälki rubbings singaporelaisen kuvakkeita.

Airport Wellness Oasis

Kaupungissa Terminaali 1 tasoon 2 lähellä lentokenttää n D Gates sijaitseva spa tarjoaa palveluja, kuten hieronta, manikyyri, lämmin suihku tai aterian kylpylän kahvilassa. Siinä on myös jalkahoito garra rufa kalat syövät kuollutta ihoa jaloista.