48 de ore în Singapore: Ultimate itinerarul

Posted on

Două zile este suficient timp pentru a explora Singapore, dacă aveți de gând cu înțelepciune

48 de ore în Singapore: Ultimate itinerarul

Prima zi: Dimineața și după-amiaza

Dimineața : Sosire în Singapore, în a verifica dvs. de cazare, și apoi petrece câteva ore de relaxare de a explora senine Singapore Botanic Gardens, un loc minunat de a bate orice jet lag sau legate de oboseala de călătorie , datorită naturii liniștită a motivelor. Grădinile sunt Singapore primul sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și grădina cea mai veche a orașului. Aici veți găsi o gamă asupra lui de parcele tematice, o impresionantă brazdă de șase hectare de păduri tropicale primare, și orașului spectaculoase Orchid National Garden , cu mai mult de 1.000 de specii și 2.000 de hibrizi de pe ecran. Majoritatea grădinilor sunt libere de a explora, dar costurile Orchid Garden S 5 $ ( dolari Singapore ) pentru a intra.

14: După ce te stabilit și potolită, petrec dupa – amiaza in Singapore la Dempsey Hill , una din zonele mai puțin cunoscute din Singapore , dar bine merita o vizita. Fost o plantație de nucșoară în anii 1850, sunt de mers pe jos trasee pentru a explora , precum și galerii de magazine, restaurante, și de artă. Începe vizita dumneavoastră la Dempsey Hill cu o masă la unul din numeroasele restaurante din zonă. Unele opțiuni bune includ  Longbeach la Dempsey pentru fructe de mare proaspete, Tawandang Microbrewery pentru Thai bere alimente și ambarcațiuni, La Forketa pentru pizza italiană autentică, și disgruntled Chef pentru bucătăria europeană modernă într – un cadru elegant.

Prima zi: Seara

17: Începe porțiunea de seară din prima zi de a face drumul spre zona Marina Bay Sands, care găzduiește hotelul Marina Bay Sands , dar , de asemenea , în cazul în care veți găsi un grup de lucruri valoroase pentru a vedea, a face, și să mănânce. Petrece ceva timp plimbandu 3.5 km la malul mării promenadă în jurul Marina Bay înainte de a decide cu privire la alte câteva atracții. Plimbați prin fascinanta Muzeul ArtScience umplut cu ambele exponate permanente și rotative termocolat artă, știință și tehnologie (ultima admitere la ora 6 pm). Sau puteți opta pentru apropiere VIU Muzeul Singapore (deschis pana la 10 pm), cel mai mare de 4-D muzeu iluzia Singapore. Dacă aveți timp, cap la Merlion Park pentru a fixa câteva fotografii de simbol național Singapore, mitic Merlion, o creatură cu corpul unui pește și cap de leu.

7 p.m :. Alegeți din numeroase opțiuni de luat masa în și în jurul Marina Bay Sands. Chow jos , la istoric Lau Pa Sat, un centru Hawker asupra lui, pentru o varietate de mâncăruri locale și internaționale. Există , de asemenea , mai multe opțiuni de lux la Marina Bay Sands , inclusiv pâine Street Bucătărie de Gordon Ramsay, CUT de Wolfgang Puck, db Bistro & Oyster Bar de Daniel Boulud, și Bird de Sud Table & Bar pentru gătit de Sud clasic.

20:30 :. După cină, nu doriți să pierdeți o vizită la Singapore aclamat Gardens by the Bay , o experiență complet diferită de Singapore Botanic Gardens ai experimentat mai devreme în a doua zi. Aici veți găsi iconice Supertrees, grădini verticale în formă de arbori de măsurare între nouă și 16 de etaje inaltime. Plimbare pe pasarelă suspendată între două Supertrees pentru a le vedea de aproape și pentru a obține o imagine ochi de păsări din grădinile de mai jos. În funcție de calendarul dvs., s-ar putea prinde , de asemenea, spectacol de lumini noapte de noapte  la 20:45 în mijlocul Supertrees.

22 :. Dacă vă simțiți ca obtinerea o băutură pentru capac de pe prima noapte în Singapore, un loc bun pentru a face acest lucru este la LeVeL33 , cea mai mare din lume ambarcațiuni fabrica de bere urbane , cu vederi uimitoare la Singapore Marina Bay și orizontul orașului. Alegeți dintr – o varietate de beri, creative ambarcațiuni proaspăt preparată și vinuri din buticuri și artizan fabrici de vin.

Ziua a doua: Dimineața și după-amiaza

9 am :. Pregătiți -vă pentru o zi plină de explorare , cu un mic dejun consistent. Asigurați – ti drumul spre zona Orchard Road din Singapore, care va fi destul de liniștită , în dimineața zilei , deoarece cele mai multe mall – uri si magazine nu se deschid până la ora 10 Există, totuși, mai multe opțiuni în zonă pentru o masă de dimineață. Treci pâine prăjită și cafea standard și să opteze pentru ceva un pic diferit , cu micul dejun la Wild Honey , cum ar fi Drumul Portobello: ouă fierte, ciuperci Portobello, ofilite spanac, ceapa si ardei gras confit, și sos Hollandaise pe întreaga brioșe de grâu. Sau , dacă preferați ceva dulce, încercați clătite cu banane semnătură la Crossroads Café .

Ora 10 :. Fie că vă simțiți ca cumpărarea sau pur și simplu de navigare, Orchard Road este de 2,2 km Mecca cumpărături Singapore umplut cu mall – uri scăpărător, buticuri de lux, și etichete de designer. Start la un capăt și face drum în sus de altă parte, luând în obiective turistice și cumpărături fereastra ca te duci. Unele dintre cele mai bune optiuni includ 313 @ Somerset Mall, Knightsbridge Mall, și ION Orchard. În plus față de un vârtej de vânt de cumpărături, puteți găsi , de asemenea ION Sky situat la 56 – lea etaj al ION Orchard, o punte de observație mai mult de 280 de metri deasupra solului, oferind vederi panoramice la Singapore.

12:30 :. În timp ce multe dintre opțiunile de prânz veți găsi de-a lungul Orchard Road , poate veni cu un pic de șoc autocolant, există încă opțiuni accesibile. Completați pe Pho vietnamez liniștitor la Nam Nam Noodle Casa , creați propria salata (sau comanda o salata de semnătură) de la Toss și Nap , sau încercați friptura sau paste preparate la cald de tomate .

14 :. Aproape de Orchard Road , veți găsi districtul Civic, acasa , la o serie de muzee fantastice. Alegeți una să -și petreacă după – amiaza , la cum ar fi Muzeul National din Singapore , unde puteți afla mai multe despre istoria și cultura țării, sau Galeria Nationala din Singapore , unde veți găsi cea mai mare colecție publică de artă modernă din Singapore și Asia de Sud – Est. O altă opțiune bună pentru arta este Muzeul de Arta din Singapore , cu accent pe arta contemporană.

16 :. Cheltuiți a doua jumătate după – amiază în Singapore Chinatown, cu amestec său eclectic de vechi și noi, precum și multe atracții culturale. Acesta este tipul de loc vă puteți plimba pur și simplu, explorând străzile înguste ale zonei pline de shophouses tradiționale , alături de buticuri și restaurante trendier. Templul Sri Mariamman este primul templu hindus din Singapore și are șase niveluri decorative pline cu sculpturi din mitologia și cultura hindusă. Buddha Tooth Relic Temple & Muzeul este un templu budist chinez Tang-stil. Și s-ar putea dori să se oprească în unic  Singapore Music Box Muzeul , sau răsfoiți cărți și luați o cafea de la  Grassroots Cameră de carte  (care găzduiește , de asemenea , o mică cafenea). Dacă aveți nevoie de o gustare, face o oprire la Chinatown Food Street pentru murături dvs. de produse alimentare din stradă, din tăiței de orez de pui și carne de vită Hainanese, pentru a Satay frigaruile și friptură de rață.

Ziua a doua: Seara

18 :. Aflați mai multe despre istoria Singapore eclectic Chinatown și locuitorii săi devreme , cu o vizita la Chinatown Heritage Center în urma vizitei dvs. după – amiază în cartier. Situat în termen de trei shophouses frumos restaurată, Chinatown Heritage Center oferă vizitatorilor o privire în viața primilor locuitori din Chinatown prin spații de locuit recreate și informații detaliate care retrasează călătoria celor care au părăsit satele din China să vină la Singapore.

19 :. Sunt sanse, ai lucrat la apetit cu tot ce vizitare a obiectivelor turistice. Dacă este așa, face drum spre Maxwell alimentar Centrul pentru o gamă largă de mâncăruri locale servite într – un loc aerisit, cadru casual. Gama de opțiuni ar putea părea copleșitoare, dar ia timp de mers pe jos în jurul valorii, se uită la meniuri și verificarea în cazul în care cele mai lungi linii sunt (un bun indicator al ceva în valoare de masă). Tian Tian Chicken Rice este probabil cel mai faimos grajd aici, dar puteți obține , de asemenea , stabili dumneavoastră de mult-iubit vasul tradițional câteva tarabe în jos , la Ah Tai Hainanese pui Rice. Alte opțiuni alimentare includ diferite feluri de mâncare tăieței, supe, curry și fructe de mare.

21: După ce ați avut umple de alimente locale ieftine și delicioase, petrec restul seara cu o băutură la unul din numeroasele baruri Chinatown. Fanii de bere ar trebui să se gândească la a avea o băutură la Smith Street Derivații , un Hawker stand – bar unic ambarcațiuni bere la Complexul Chinatown oferind o listă de rotație de beri ambarcațiuni. Există , de asemenea , pub britanic inspirat de Oxwell & Co ., Subteran bar de jazz B28 , sau plin de viață Gem Bar & Lounge cu lista extinsă de cocktail – uri-pentru a numi doar câteva opțiuni.

Ziua a treia: Dimineața

9 am :. Începe ultima dimineață în Singapore cu o vizită la Tiong Bahru, unul dintre hippy hote orașului. Exploreaza rândurile de shophouses art deco , înainte de a merge la mâinile Patruzeci pentru un mic dejun de unele banane șuncă pâine prăjită franceză sau o parte din granola lor de casă. Apoi, continuați să răsfoiți magazine unice ale zonei. Ei nu toți vor fi deschise în dimineața, dar veți dori să facă o oprire la Books De fapt , o librarie indie umplut cu locale, clasic, și literatura contemporană, greu de a găsi reviste, cărți de artă, și staționare. De asemenea , merită verificat Qui Tian Gong Temple (Templul Monkey Dumnezeu) , care datează din 1920.

11 pm :. Presupunând că încă mai au ceva timp înainte de ai nevoie pentru a merge înapoi la dvs. de cazare la pachet, a verifica afară și a ajunge la aeroport, face drum spre Tiong Bahru Market, un masiv centru de piață și hrană umedă. Piața umedă este la primul etaj al clădirii cu două etaje și are o selecție largă de standuri de vânzare produse locale și alte produse alimentare. La etaj este centrul alimentar umplut cu standuri de vânzare mâncăruri tradiționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *