Skip to main content

48 ur v Singapurju: Ultimate itinerar

Dva dni je dovolj časa za raziskovanje Singapur, če nameravate pametno

48 ur v Singapurju: Ultimate itinerar

En dan: Zjutraj in popoldne

Jutro : Prihod v Singapurju, preverite v svojih hiš, nato pa preživite sproščujoče nekaj ur raziskuje vedro Singapore Botanic Gardens, odličen kraj za premagal vse jet lag ali v zvezi s potovanji utrujenost zahvaljujoč mirni naravi razlogov. Vrtovi so Singapur prvi Unescov seznam svetovne dediščine in najstarejši mestni park. Tukaj boste našli Izvaljen niz tematskih parcel, impresivno šest hektarjev Otkos primarne tropski gozd, in mesto je spektakularno National Orchid Garden z več kot 1000 vrst in 2.000 hibridov na zaslonu. Večina vrtov prosto za raziskovanje, vendar stane Orchid Garden S $ 5 ( Singapur dolarjev ), za vstop.

14:00: Ko ste se poravnajo in siti, preživite popoldne v Singapurju na Dempsey Hill , eden od Singapur manj znanih območjih pa tudi vredna ogleda. Prej muškatni orešček nasad v 1850, pa so sprehajalne poti, da razišče , kot tudi trgovine, restavracije in umetnostne galerije. Začni svoj obisk Dempsey Hill z obrokom na enem od številnih eateries na tem območju. Nekaj dobrih možnosti vključujejo  Long Beach na Dempsey po svežih morskih sadežev, Tawandang microbrewery za tajsko hrano in obrti piva, La Forketa za pristno italijansko pico in The nezadovoljen Chef za sodobne evropske kuhinje v elegantnem okolju.

En dan: Večer

17:00: Začetek delež večer svojega prvega dne, tako da svojo pot na območje Marina Bay Sands, doma do hotela Marina Bay Sands, ampak tudi, če boste našli skupek vrednih stvari za videti, narediti, in jesti. Preživite nekaj časa sprehajal po 3,5-kilometrski rivi okoli Marina Bay, preden se odloči za nekaj drugih zanimivosti. Sprehodite se skozi zanimiv ArtScience muzej napolnjena s tako trajnimi in vrtijo eksponatov šivalne umetnost, znanost in tehnologijo (zadnji sprejem ob 6. uri). Ali se lahko odločijo za bližnje živ muzej Singapur (odprt do 10. ure), Singapur največji 4-D iluzija muzeja. Če imate čas, glava za Merlion Park snap nekaj fotografij iz nacionalne ikone Singapur, mitski merlion, bitje s telesom ribe in vodja lev.

7 p.m . Izbirate lahko med veliko jedilnico možnosti v in okoli Marina Bay Sands. Chow navzdol na zgodovinsko Lau Pa Sat, Izvaljen Sokolar center, za različne lokalne in mednarodne kuhinje. Obstaja tudi več upscale možnosti na Marina Bay Sands, vključno Kruh Street Kitchen Gordon Ramsay, cut Wolfgang Puck, db Bistro & Oyster Bar Daniel Boulud in The Bird južni tabeli & Bar za klasično južni kuhanje.

08:30 :. Po večerji, ki jih ne želite zamuditi obisk Singapur priznanih vrta s strani zaliva , ki je povsem drugačno izkušnjo kot Singapur Botanic Gardens boste doživeli že na dan. Tukaj boste našli ikona Supertrees, drevja v obliki vertikalne vrtove merijo od devet do 16 zgodb visok. Hodi na obešeni pešpot med dvema Supertrees da bi jih videli od blizu in da bi dobili pogled ptice oči vrtov spodaj. Glede na vaš časovni okvir, lahko ujeli tudi v nočnih light show  ob 8:45 uri sredi Supertrees.

10:00 :. Če se počutite, kot dobili pijačo, da pokrovček svojo prvo noč v Singapurju, dober kraj za to je na LeVeL33 , najvišji na svetu mestnega obrtno pivovarno z omamljanjem poglede na Marina Bay Singapur in silhueto mesta. Izbirate lahko med različnimi ustvarjalnimi, sveže varijo obrti piva in vina iz butik in obrtniških kleti.

Dva Dan: Zjutraj in popoldne

09:00 :. Pripravite se za cel dan raziskovanja z bogatim zajtrkom. Naredite svojo pot do območja Singapur Orchard Road, ki bo dokaj mirno zjutraj, saj je večina centrih in trgovinah ne odpre do okoli 10 ure Obstaja pa nekaj možnosti na področju za jutranji obrok. Preskoči standardni toast in kavo, in se odločijo za nekaj malo drugačnega z zajtrkom v Wild Honey , kot je Portobello Road: zakrknejo jajca, Portobello gobe, Uvelega špinačo, čebulo in papriko confit in holandsko omako na polnozrnatega brioche. Ali pa, če vam je ljubše nekaj sladkega, poskusite palačinke banana podpis na Crossroads Café .

10:00 :. Ali se počutite kot nakup ali enostavno brskanje, Orchard Road Singapur 2,2 kilometra shopping meka napolnjena s sijočimi centrih, upscale butiki in oblikovalca nalepk. Začnite na enem koncu in da svojo pot do druge, pri čemer je v nakupovanje znamenitosti in oken, kot si. Nekatere od vaših najboljših možnosti vključujejo 313 @ Somerset Mall, Knightsbridge Mall, in ION Orchard. Poleg tega, da je vrtinec nakupovanja, lahko najdete tudi ION Sky se nahaja na 56 th nadstropju ION Orchard, opazovanja krovu več kot 280 metrov nad tlemi, ki ponuja panoramski pogled na Singapur.

12:30 :. Medtem ko je veliko možnosti za kosilo boste našli ob Orchard Road prišel z nekaj nalepke šok, še vedno obstajajo ugodne možnosti. Napolnite na tolažba vietnamski PHO na Nam Nam Noodle House , ustvarite svojo solato (ali naročiti solato podpis) iz Toss in Turn , ali pa poskusite zrezek ali testenine na Hot Tomato .

14:00 :. Blizu Orchard Road boste našli Civic District, dom številnih fantastičnih muzejev. Izberite eno preživeti popoldne, kot so Narodni muzej Singapur , kjer boste lahko izvedeli o zgodovini in kulturi države, ali Narodna galerija Singapur , kjer boste našli največjo javno zbirko moderne umetnosti v Singapurju in jugovzhodni Aziji. Še ena dobra izbira za umetnost je Umetnostni muzej Singapur , s poudarkom na sodobni umetnosti.

16:00 :. Preživite drugi polovici popoldneva v Singapur Chinatown, s svojo eklektično mešanico starega in novega, kot tudi številne kulturne znamenitosti. To je vrsta mestu lahko preprosto sprehaja, raziskuje ozke ulice na tem območju, napolnjene s tradicionalnimi shophouses poleg trendier butiki in restavracijami. Sri Mariamman Temple je prvi hindujski tempelj v Singapurju in ima šest dekorativne sloje, napolnjene s kipi iz hindujski mitologiji in kulture. Buddha Tooth Relic Temple in muzej je Tang-styled kitajski budistični tempelj. In boste morda želeli ustaviti v edinstveno  Singapurju Box muzej glasbe , ali si oglejte knjige in kavo iz  Grass Book Room  (v katerem so nameščeni tudi majhno kavarno). Če potrebujete prigrizek, se ustavite na Chinatown hrane ulici za pick ulične hrane, od Hainanese piščanec riža in govedine rezanci, da Satay nabodala in pečeno raco.

Dva dneva: Večer

18:00 :. Več o zgodovini eklektično Chinatown Singapur in njegovih prvih prebivalcev z obiskom Chinatown Heritage Centre naslednji popoldanskim obiskom v soseščini. Nahaja se v treh čudovito obnovljena shophouses, Chinatown Heritage Center obiskovalcem ponuja vpogled v življenje zgodnjih prebivalcev Chinatown prek poustvarili bivalnih prostorov in podrobne informacije, ki retraces pot tistih, ki so zapustili svoje vasi na Kitajskem, da pridejo v Singapur.

19:00 :. Možnosti so, ste delali do teka z vse te znamenitosti. Če je tako, da svojo pot do Maxwell centru za hrano za široko paleto lokalnih jedi postrežejo v zračen, športna nastavitev. Matrika možnosti morda zdi veliko, ampak si vzemite čas hodi naokoli, je videti na menijih in preverjanje, kje so najdaljše proge (dober pokazatelj nekaj vredno prehranjevanja). Tian Tian piščanec riž je verjetno najbolj znan stojnico tukaj, lahko pa tudi dobite popraviti na veliko ljubil tradicionalno jed nekaj stojnic navzdol na Ah Tai Hainanese Piščanec Rice. Druge možnosti živil vključujejo različne testenin jedi, juhe, strojar in morske sadeže.

21:00: Ko ste imeli izpolnite poceni in lokalnih gastronomskih, preživeti preostanek svojega zvečer ob pijači v enem Chinatown v številnih barih. Pivo navijači bi morali razmišljati o ob pijači na Smith Street Pipe , edinstveno Sokolar hleva obrti piva baru Chinatown Complex Z vrtljivim roster obrti piva. Tam je tudi britansko-zgleduje pub Oxwell & Co ., Pod zemljo jazz bar B28 , ali živahno Gem Bar & Lounge z obsežnim seznamom koktajlov, da naštejemo samo nekaj možnosti.

Tretji dan: Zjutraj

09:00 :. Začnite zadnje jutro v Singapurju z obiskom Tiong Bahru, ki je eden od mestnih hippest “kapuce. Raziščite vrstic art deco shophouses pred naslovom Štirideset roke za zajtrk neke banana slanino francoski toast ali nekatere njihove domače granolo. Nato še naprej brskate edinstvene trgovine na tem območju. Ne bo vse odprto zjutraj, vendar boste želeli, da bi zaustavitev Books dejansko , je indie knjigarno napolnjena z lokalnimi, klasično in sodobno literaturo, težko najti revije, knjige o umetnosti, in v mirovanju. Prav tako je treba preveriti, qui Tian Gong Temple (Temple opica Bog), ki sega v leto 1920.

11:00 :. Ob predpostavki, da imate še nekaj časa, preden boste morali iti nazaj v svoje cene za paket, preverite in se na letališču, da svojo pot do Tiong Bahru trgu, množično mokri trga in hrane center. Mokro trg se nahaja v prvem nadstropju stavbe dvonadstropna in ima širok izbor stojnic lokalnih proizvodov in drugih predmetov hrane. Zgoraj je središče hrana napolnjene s stojnic s tradicionalnimi jedmi.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *