Skip to main content

5 Essentiële dingen te doen Voor het boeken van een reis naar Parijs

 5 Essentiële dingen te doen Voor het boeken van een reis naar Parijs

Bij het plannen van een reis naar Parijs, met name voor de eerste keer, het is vrij makkelijk te krijgen getrokken door wat lijkt verleidelijk pakketten of speciale aanbiedingen: een online deal omvat vlucht, hotel en zelfs metro passes kan worden weergegeven om alle giswerk nemen van de vergelijking en uw verblijf zorgeloos, maar als we kijken naar de kleine lettertjes of het krijgen van de minder-dan-perfect schone hotelkamer, dat glimmende pakket gewoon zou eindigen openbaart zich als schuim.

Voordat u begint met het invoeren van uw credit card gegevens, is het belangrijk om een ​​aantal zorgvuldige grondwerk te doen. Klik door voor mijn advies over de 5 essentiële dingen die je moet wat tijd besteden aan het doen en denken door voordat je boekt je reis. Ik alles maar garanderen dat het zal uw verblijf meer ontspannen en plezierig.

1. Beslis wanneer te gaan (en niet aannemen dat het voorjaar zou moeten zijn)

Hoewel het gebruikelijk om aan te nemen dat de lente en de zomer zijn ideaal seizoenen voor een bezoek, voor vele reizigers factoren, zoals enorme mensenmassa, opgeblazen hotels en reizen prijzen en overboekt restaurants maken herfst of winter meer comfortabele en betaalbare opties voor een Parijse verblijf.

Zorg ervoor om mijn gids te raadplegen die u helpen om te bepalen wanneer de beste tijd voor een bezoek aan een aantal stevige voor-en nadelen van iemand die de positieve kanten en nadelen van elk seizoen weet te krijgen. Als u extreme warme of koude verafschuwen, dan kun je onze gids Parijs weer gemiddelden te raadplegen per maand om een ​​idee van wat het kwik omhoog zou kunnen doen tijdens uw verblijf.

2. Zeef door de arrangementen en aanbiedingen, en lees de recensies medereizigers.

Klaar voor stap # 2 tot en met het plannen van uw Parijse uitje? Het volgende is waarschijnlijk het moeilijkste deel, om de redenen die eerder geciteerde I. Het lijkt erop dat iedereen probeert om reizigers misleiden door te denken hun pakket is de “real deal”, in alle betekenissen van het woord. Ik beveel aggregator sites als Kayak en consulting vertrouwde reviews van consumenten van de set pakketten u misschien wel considering– Trip Advisor is een goede.

In ieder geval, raad ik sterk dat je leest veel en beoordelingen van medereizigers voor de afwikkeling op een pakket, en neem de tijd om de kleine lettertjes van een deal die u interesseert te lezen.

3. Zoek uit waar te verblijven (en het hoeft niet om een ​​hotel te zijn!)

Talloze lezers (evenals vrienden en familieleden) brief aan mij vraagt ​​mijn mening over de “beste hotels in Parijs”. Ik ben altijd een beetje beschaamd om toe te geven dat, afgezien van de vijf-sterren paleis hotels, is het beeld vrij dubbelzinnig is voor de meerderheid van ons, die niet kunnen veroorloven de triple-en vierpersoonskamers cijfers per-nacht-kamerprijzen deze knooppunten voor de 1%.

Beslissen waar te verblijven is bovendien een zeer persoonlijke beslissing en one-size-fits-all oplossingen gewoon niet bestaan. Ik moedig u aan om wat tijd door te brengen, nogmaals, rekening houdend met uw opties: zou een hotel werken het best, of zou je kunnen overwegen het huren van een appartement op korte termijn van een van de vele bedrijven catering aan bezoekers (op dit moment, en om verschillende complexe redenen, ik ben niet aan te bevelen Air BnB voor toeristen accommodaties in Parijs).

Zoals met tip # 2, lees de recensies van een hotel of verhuurbedrijf u overweegt boeken met reizigers, en zorg ervoor dat als je aan een deposito’s voor het verkrijgen van de sleutels neer te zetten, krijg je te maken met een legitiem bedrijf. Als u nodig hebt om te overleggen komen goede lijsten van goede accommodatie opties op basis van uw specifieke needs– van goedkope student onderdak aan populaire mid-range hotels, lees dan verder.

4. Haal je geld, visa en paspoorten in orde is.

In sommige opzichten. internationale reizen is veel minder complex en duur dan het ooit was, maar zelfs in deze geglobaliseerde wereld, is het zeer belangrijk om uw eenden in een rij als het gaat om papierwerk en het uitzoeken hoe je je geld om te gaan, terwijl abroad– ga je gebruiken uw bank of credit card? Reischeques? Hoeveel kost uw bank kosten voor het nemen van contant geld bij geldautomaten / kassa’s? Lees verder voor een aantal diepte tips in deze saaie maar belangrijke gebieden, en te voorkomen dat onnodige stress onderweg en terwijl u op uw reis.

5. Meer informatie over de stad en de lokale cultuur.

De laatste stap bij het plannen van een reis naar de stad van het licht? Besteed tijd aan het leren over de stad en de lokale Parijse cultuur. Hierdoor zal sterk verbeteren van uw ervaring, en ervoor zorgen dat u begrijpen en opschieten met de lokale bevolking beter.

Ik ben een vrij spontane reiziger, en ik heb al bekend om een ​​plaats te bezoeken, neem het allemaal in, struikelen over fantastische plekken en details, dan is de avond doorbrengen in het hotel het lezen van alle over de geschiedenis en gewoonten van de plaats op Wikipedia. Dus het is misschien een beetje hypocriet van me om u aansporen om een ​​beetje onderzoek en het lezen doen voordat je gaan–, maar vooral als je slechts een paar dagen, dan heb je zo veel meer uit de ervaring te krijgen, en ook voorkomen dat het verspillen van tijd op Parijse toeristische vallen en andere niet aan te raden dingen.

Blader door enkele van de onderstaande mogelijkheden om een ​​gevoel van hoe de stad werkt krijgen; zijn geschiedenis en cultuur, en om erachter te komen hoe u wilt het beste bevalt om je tijd door te brengen.

You may also like