5 lucruri esențiale pentru a Do înainte de a rezerva o excursie la Paris

Posted on

 5 lucruri esențiale pentru a Do înainte de a rezerva o excursie la Paris

Atunci când se planifică o excursie la Paris, mai ales pentru prima dată, este destul de ușor pentru a obține tras de ceea ce pare a fi pachete tentante sau oferte speciale: una afacere on-line de bilete de avion, hotel, și chiar trece de metrou cuprinzând ar putea părea să ia toate presupunerile din ecuație și să facă fără griji șederea, dar atunci când se uită la amenda de imprimare sau de a ajunge la camera de hotel mai puțin decât perfect-curat, strălucitor că pachetul pur și simplu s-ar putea încheia dezvaluia ca zgurii.

Înainte de a începe să introduceți detaliile cardului de credit, este important să faceți unele groundwork atent. Dați clic pe sfatul meu pe cele 5 lucruri esențiale pe care ar trebui să petreacă ceva timp de gândire și de a face prin intermediul înainte de a rezerva te împiedici. Am toate, dar garantez că va face șederea mai relaxat și mai plăcută.

1. decide când să meargă (și nu presupune că ar trebui să fie de primăvară)

Deși este un lucru obișnuit să se presupună că primăvara și vara sunt anotimpurile ideale pentru o vizita, pentru factorii de mulți călători, cum ar fi mulțimi uriașe, hoteluri și prețuri umflate de călătorie și restaurante suprarezervat face toamna sau iarnă mai multe opțiuni confortabile și la prețuri accesibile pentru un sejur parizian.

Asigurați-vă că pentru a consulta ghidul meu ajutându-vă pentru a determina când este cel mai bun timp pentru a vizita pentru a obține unele argumente pro și contra solide de la cineva care cunoaște upsides și dezavantajele fiecărui sezon. Dacă detest extrem de cald sau rece, puteți consulta ghidul nostru de valori medii meteorologice Paris de luna pentru a obține o idee despre ce mercurul ar putea fi de până face în timpul sejurului dumneavoastră.

2. cerne prin pachete și oferte, și comentariile colegilor de călătorie.

Gata pentru pasul # 2 pentru planificarea escapada dvs. parizian? Acesta următoare este, probabil, cea mai grea parte, pentru motivele pentru care am citat mai devreme. Se pare că toată lumea încearcă să călători în gândire înșela pachetul lor este „adevarata afacere“, în toate sensurile frazei. Am foarte recomanda folosirea site-uri agregatoare precum caiac și consultare comentarii de consum de încredere de pachete set ar putea fi considering– Trip Advisor este unul bun.

În orice caz, am recomandăm cu tărie să citiți o mulțime de comentarii de la alți călători înainte de a ajunge pe orice pachet, și să ia ceva timp pentru a citi amenda de imprimare orice afacere care vă interesează.

3. Figura unde să rămână (și nu trebuie să fie un hotel!)

Nenumărate cititori (precum și prieteni și membri ai familiei), scrie-mi cer părerea mea cu privire la „cele mai bune hoteluri din Paris“. Sunt mereu un pic jenat să recunosc că, în afară de hoteluri de cinci stele, imaginea este destul de ambiguu pentru majoritatea dintre noi, care nu își pot permite tarifele camerelor triple și cvadruple cifre-pe-noapte la aceste hub-uri pentru 1%.

A decide în cazul în care să stați este, de altfel, o decizie extrem de personală și one-size-fits-toate soluțiile pur și simplu nu există. Vă încurajez să-și petreacă ceva timp, din nou, luând în considerare opțiunile: ar fi o lucrare de hotel cel mai bun, sau poți să ia în considerare închirierea unui apartament pe termen scurt de la una dintre multele firme de catering vizitatorilor (în acest moment, și din mai multe motive complexe, nu am recomanda aer BnB pentru cazare turisti din Paris).

Ca și în vârful # 2, citește comentarii de călătorie de la orice hotel sau companie de închiriere vă gândiți cu rezervare, și asigurați-vă că, dacă va trebui să pună în jos orice depozite înainte de a obține cheile, ai de a face cu o afacere legitimă. Dacă trebuie să se consulte vin liste bune pe bune opțiuni de cazare în funcție de needs– dvs. special de ieftine elev de cazare la hoteluri populare mid-range, citiți mai departe.

4. Ia-banii, vize, pașapoarte și în ordine.

In unele privinte. călătorie internațională este mult mai puțin complexă și costisitoare decât a fost odată, dar chiar și în această lume globalizată, este foarte important pentru a obține rațe într-un rând, atunci când este vorba de documente și imaginind cum să se ocupe de banii in timp ce abroad– veți folosi banca sau card de credit? cecuri de călătorie? Cât costă taxa bancar pentru a lua în numerar de la ATM-urile / puncte de numerar? Citiți mai departe pentru unele sfaturi în profunzime în aceste zone plictisitoare, dar importante, și de a evita stresul inutil pe drum și în timp ce ești în excursie.

5. Aflați mai multe despre oraș și cultura locală.

Pasul final în planificarea orice excursie în orașul de lumină? Petrece timp de învățare despre oraș și cultura pariziană locală. Acest lucru va spori foarte mult experiența dumneavoastră, și asigurați-vă că înțelegeți și de a lua, împreună cu localnici mai bine.

Sunt un călător destul de spontan, și am fost cunoscut pentru a vizita un loc, să ia totul în, un pas greșit pe locurile fantastice și detalii, apoi petrec seara la hotel citind despre istoria și obiceiurile locului pe Wikipedia. Deci, este, probabil, un pic ipocrit din partea mea să vă îndemn să faceți un pic de cercetare și de lectură înainte de go–, dar mai ales dacă aveți doar câteva zile, veți primi mult mai mult din experiență, și, de asemenea, evita irosirea de timp privind capcanele turistice pariziene și alte lucruri nerecomandat.

Răsfoiți prin unele dintre caracteristicile de mai jos, pentru a obține un sentiment de modul în care funcționează oraș; istoria și cultura sa, și să dau seama cum doriți cel mai bine să-și petreacă timpul.