7 Activități uimitoare pentru Thailanda sezonul ploios

Posted on

Noi înălțimi pentru distracție și aventură în timpul sezonului Thailandei

7 Activități uimitoare pentru Thailanda sezonul ploios
Din lunile iunie până în octombrie, cele mai multe puncte turistice de top din Thailanda experimenta greul sezonului musonic, cu cer acoperit de nori punctate de ploi abundente. sezonul ploios din Thailanda nu este chiar atât de rău pentru turiști: cu mai puțin de concurență pentru serviciile turistice și tarife mai mici în jurul valorii de toate, de călătorie în Thailanda, în dublu ușurință la jumătate din cost.

Dar crearea unui itinerar ploios sezon necesită un anumit grad de gândire laterală. Plaje și insule sunt în mare parte din cauză (vina ploios sezon mările agitate pentru că), așa că va trebui să-și exercite imaginația. Din fericire, există încă o mulțime de distractiv pentru a merge în jurul valorii în ciuda vremii!

1. Du-te de cumpărături în Bangkok

Capitala thailandeză Bangkok este un vis cumparator, cu ambele mall-uri high-end și piețele trântit toate conectate prin BTS și sistemele feroviare ușoare MRT.

piețe și mall-uri din Bangkok oferă ceva pentru toată lumea. Iubitorii de moda aduna la Pratunam, cel mai mare cartier de îmbrăcăminte de vânzare cu amănuntul Thailanda; hipsters converg pe Talat Rot Fai, o piață de noapte în aer liber, cu un exces de elemente de epocă; iar solicitanții de lux vor găsi ceea ce au nevoie la districtul Sukhumvit în continuă evoluție și mall-uri grupate în jurul stației de Siam BTS (MBK Center Mall și Centrul Siam printre ei).

Pentru scara pură, nici o experiență de cumpărături Bangkok poate egal cu cel al pieței Chatuchak week-end, un bazar asupra lui Hawking totul, de la mobila la moda la cărți la produsele alimentare. Cu 15.000 de standuri pentru a vedea, lovind Chatuchak este mai puțin o excursie casual, mai mult de un eveniment de anduranta!

2. Înscrierea într-o clasă asupra culturii thailandeze

Ce e mai bine decât să fii un spectator la cultură thailandeză? Fiind un student! Nu numai thailandezii bun venit turiști pentru a vedea artele lor de primă mână, ele oferă, de asemenea, posibilitatea de a învăța aceste arte de prima mana. Clase de arte thailandeze variază în intensitate de la clasele cu o singură sesiune la luni de-a lungul de instruire unu-la-unu.

În Chiang Mai, călătorii se pot înscrie în cursuri de gătit , care introduc bucătari înmuguresc la ingredientele de Nord de gătit thailandeze și tehnici. Unele clase sunt chiar vegan-friendly! Aflați într – o fermă ecologică de la școală de gătit Thai Farm , sau de a lua la gătit acasă Thai la o mulțime de Thai .

Capitala Bangkok are o selectie mai mare de clase pentru turiști, de catering la interese la fel de diverse ca și dans tradițional thailandez și Kickboxing Muay Thai .

3. Participă la un festival Rainy-sezon

Calendarul festivalurilor din Thailanda se extinde asupra a sezonului ploios, de asemenea: ploile cu greu umezi distractiv festiv!

Phi Ta Kon Festivalul în Loei, nord-estul Thailandei, coincide cu sărbătoarea budist Bun Luang. Festivalul seamănă cu un thailandez de Halloween, cu localnicii îmbrăcat ca fantome și spirite, îmbrăcare măști incalcit decorate pentru ocazie, complet cu clopote și amulete în formă de falus.

Bangfai Festivalul Bun din Yasothon, estul Thailandei, marchează sfârșitul sezonului uscat, prin ardere rachete gigant în aer. Focuri de artificii sunt menite să liniștească Phaya Thaen, zeul ploii, care va trimite în jos o mulțime de ploaie în schimb.

Festivitatile includ, de asemenea, cântând beat în stradă, și a lovit un punct culminant în ziua week-end parada: flotoare care poartă rachete mari rostogolească în jos pe strada principală, flancat de localnici din podoabele lor.

4. Du-te pe un Binge Thai de fructe

Sezonul de fructe și sezonul ploios merg mână în mână; vizita piețele de fructe Bangkok și bufete de fructe să se bucure de pickings bogat Thailandei atunci când ploile torențiale vin.

Fructe din Asia de Sud – Est , cum ar fi ratan, mangostanului, fructe dragon și durian faimos puturoși cresc abundent în Thailanda, cu o mare parte din recolta convergentă la Bangkok. Atunci când în capitală, du – te la piețele de fructe , cum ar fi Sau Tor Kor Market pentru a verifica produsele sale: fructele coapte in cantitati masive, cu vânzătorii care doresc să vă gust drum prin întreaga răspândire.

Pentru o experiență mai upscale-mananca fructe, The Baiyoke Sky Hotel oferă un bufet de fructe pentru gurmanzi: sigur, este mai scump decât o vizită de piață, dar taxele plăti pentru aer condiționat și punctul de vedere zgârie – nori superba în timp ce încerca ușurel Durian pentru prima data!

5. Provocarea râului Khek lui Rapids

Râurile de umflare care vin cu ploi abundente creează condițiile perfecte pentru Whitewater rafting. Nordul orașului thailandez Phitsanulok obligă adrenalină cu Khek River Rafting Festivalul care ruleaza pe durata sezonului ploios, de la 1 iulie-31 octombrie.

O întindere de cinci mile de râul Khek a fost pus deoparte pentru plăcerea căpriori, inclusiv optsprezece praguri, care duce la escaladarea rapid din apele calme la un nivel IV-agitare osoasă și plimbare V. Cei aflați în mișcare rapidă permit curentilor puțin loc pentru eroare: plimbare terifiant atinge punctul culminant la pozitiv periculos kaeng Yao Rapids, înainte de soluționarea la o plimbare de nivel II dreapta înainte de sfârșitul cursului de la kaeng Thap Khun Tai.

Termină experiența Phitsanulok de sorbind o ceașcă fierbinte de cafea Arabica locale, în timpul kaeng Song cafea sorbind Festivalul, care coincide cu sezonul de rafting.

6. Prinde un live Muay Thai meci

Celebrul sport de contact thailandez nu duce lipsă de locuri în Bangkok: ambele dintre cele mai mari arene de Muay Thai capitalei, Lumpinee Stadium și Rajadamnern Stadium , gazda se potrivește aproape în fiecare zi.

Puteți programa, de asemenea, călătoria dvs. pentru a coincide cu Cupa Muay Thai turneul Reginei în luna august, care are loc în Sanam Luang Park, lângă districtul Khao San backpacker; spre deosebire de celelalte evenimente Muay Thai menționate mai devreme, Cupa Reginei permite luptătorilor străini să concureze.

Pentru un meci de Muay Thai showier care este mai mult un spectacol decât o competiție, piața Riverside Asiatique oferă un regulat „ Muay Thai live “ , spectacol care duce în „Warriors Rising“ meciuri, un proiect de lege dublu care completează perfect de cumpărături și de luat masa pentru a fi avut în mai multe standuri ale zonei.

7. vizita muzee și temple

palate și muzee regale Bangkok vă oferă mai mult decât în ​​valoare de divertisment de interior câteva zile ca ploile de furie afară.

muzee demne și atracții din Bangkok se numără Marele Palat și Templul Buddha de Smarald atașat; Riverside Wat Pho; și chiar curiozitati ciudat înfiorător, cum ar fi Muzeul Medical Siriraj, acasa, la fetusi conservate formaldehidă și un criminal în serie mumificat.

Mai multe temple budiste oferă o privire interesantă în practicile religioase locale, și sunt liberi să viziteze, să boot-eze. Acestea includ Wat Indraviharn (Intharawihan) în Dusit, renumita pentru 100 de picioare de mare în picioare Buddha; Wat Mangkon Kamalawat în Chinatown, cel mai mare stil chinezesc templu budist din Thailanda; si Wat Pathum Wanaran în centrul Bangkok, ușor accesibil ca o parte-excursie de Siam Square.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *