Skip to main content

7 fantastiske aktiviteter for Thailands Rainy Season

Nye højder for sjov og eventyr under Thailands lavsæsonen

7 fantastiske aktiviteter for Thailands Rainy Season
Fra månederne juni til oktober, de fleste af Thailands top turist spots oplever hovedparten af ​​sæsonen monsoon, med gråvejr præget af kraftig regn. Thailands regntiden er ikke så slemt for turister: med mindre konkurrence for turist-tjenester og lavere priser hele vejen rundt, rejser i Thailand fordobler i lethed på halvdelen af ​​omkostningerne.

Men oprettelsen af ​​en regnfuld-sæson rejseplan kræver en vis grad af lateral tænkning. Strande og øer er for det meste udelukket (skylden regntiden urolig havene for det), så du bliver nødt til at udøve din fantasi. Heldigvis er der stadig masser af sjov at gå rundt på trods af vejret!

1. Gå Shopping i Bangkok

Den thailandske hovedstad Bangkok er en shoppers drøm, med både high-end indkøbscentre og vidtstrakte markeder alle forbundet af BTS og MRT letbanesystemer.

Bangkoks markeder og indkøbscentre tilbyder noget for enhver smag. Fashion elskere samles på Pratunam, Thailand største tøj detail-distriktet; hipsters konvergere på Talat Rot Fai, en open-air nat marked med en overflod af vintage elementer; og luksus asylansøgere vil finde, hvad de har brug for på den stadigt udviklende Sukhumvit distriktet og indkøbscentre grupperet omkring Siam BTS station (MBK Center Mall og Siam Center blandt dem).

For lutter skala, kan ingen Bangkok shopping oplevelse lig den af ​​Chatuchak Weekend Market, en sprællende basar Hawking alt fra møbler til mode til bøger til mad. Med 15.000 boder for at se, rammer Chatuchak er mindre en afslappet tur, mere af en udholdenhed begivenhed!

2. Tilmeld dig i en klasse på thailandske kultur

Hvad er bedre end at være tilskuer til thailandsk kultur? At være en elev! Ikke alene har thailændere velkommen turister at se deres kunst på første hånd, de tilbyder også mulighed for at lære disse kunstarter første hånd. Klasser på thailandske kunst varierer i intensitet fra single-session klasser til måneder lange en-til-en instruktion.

I Chiang Mai, kan rejsende tilmelde i madlavningskurser, der introducerer spirende kokke til Northern thailandske madlavning ingredienser og teknikker. Nogle klasser er endnu veganer-venlig! Lær i en økologisk gård på thailandske Farm Cooking School , eller tage på thailandske hjem madlavning i A lot of Thai .

Hovedstaden Bangkok har et endnu større udvalg af klasser for turister, catering til interesser så forskellige som traditionel thailandsk dans og Muay Thai kickboxing .

3. Deltag i en regntiden Festival

Thailands kalender festivaler strækker sig over til regntiden, også: regnen næppe dæmpe den festlige sjovt!

Den Phi Ta Kon Festival i Loei, nordøst Thailand, falder sammen med den buddhistiske ferie af Bun Luang. Festivalen ligner en thailandsk Halloween, med lokalbefolkningen dressing op som spøgelser og ånder, ifører kringlet-dekorerede masker til lejligheden, komplet med klokker og fallos-formede amuletter.

Den Bun Bangfai Festival i Yasothon, østlige Thailand, markerer afslutningen på den tørre sæson ved at affyre gigantiske raketter op i luften. Fyrværkeriet er beregnet til at formilde Phaya Thaen, gud for regn, der vil sende ned masser af regn til gengæld.

Festlighederne omfatter også fordrukken sang i gaderne, og ramte et klimaks i weekenden parade dag: flåd bærer store raketter rulle ned ad hovedgaden, flankeret af lokalbefolkningen i deres stads.

4. Tag på en thailandsk Frugt Binge

Frugten sæson og regntiden går hånd i hånd; besøge Bangkoks frugt markeder og frugt buffeter til at nyde Thailands rige rosinerne når regnskyl kommer.

Sydøstasiatiske frugter som den Rambutan, mangosteen, dragon frugt og den berømte stinkende durian vokse voldsomt i Thailand, med en stor del af høsten konvergerende på Bangkok. Når du er i hovedstaden, gå til frugt markeder som Eller Tor Kor Marked for at tjekke sine varer: modne frugter i massive mængder, med sælgerne er villige til at lade dig smage dig vej gennem hele spredning.

For en mere opskalere frugt-ædende erfaring, Baiyoke Sky Hotel tilbyder en frugt buffet til foodies: sikker, det er mere pebret end et besøg på markedet, men de gebyrer betale for air-condition og smukke skyskraber visning, som du forsigtigt prøve durian for første gang!

5. Udfordring den Khek Rivers Rapids

De svulmende floder, der kommer med kraftige regnskyl skaber de perfekte betingelser for whitewater rafting. Den nordlige thailandske by Phitsanulok forpligter adrenalin junkier med Khek River Rafting Festival, der løber varigheden af ​​regntiden, fra 1. juli til 31.

En fem-mile strækning af Khek floden er blevet afsat til spær nydelse, herunder atten strømfald, der hurtigt eskalere fra smult vande til en knogle-rystende niveau IV og V tur. De hurtig bevægelse strømme tillader lidt plads til fejl: den frygtindgydende tur når sit klimaks på den positivt farlige Kaeng Yao Rapids, før afvikling på en Niveau II spadseretur lige før kursets afslutning på Kaeng Thap Khun Tai.

Udfør din Phitsanulok oplevelse ved at nipper til en varm kop af den lokale Arabica kaffe, under Kaeng Song Kaffe sipping Festival, der falder sammen med rafting sæson.

6. Fang en Live Muay Thai match

Den berømte thailandske kontakt sport har ingen mangel på steder i Bangkok: både af hovedstadens største Muay Thai arenaer, Lumpinee Stadion og Rajadamnern Stadion , vært matcher næsten hver dag.

Du kan også planlægge din tur til at falde sammen med dronningens Cup muay Thai turnering i august, som finder sted i Sanam Luang Park nær Khao San backpacker distriktet; modsætning til de andre muay thai tidligere omtalte begivenheder, Dronningens Cup tillader udenlandske krigere til at konkurrere.

For en showier muay thai kamp, der er mere en præstation end en konkurrence, floden Asiatique markedet tilbyder en regulær ” Muay Thai live ” show, der fører ind i ”Warriors Rising” kampe, at en dobbelt regning, der perfekt supplerer shopping og restauranter skal havde i områdets mange boder.

7. Besøg Museer & templer

Bangkoks kongelige paladser og museer give dig mere end et par dage værd af indendørs underholdning som regnen raser udenfor.

Værdige museer og seværdigheder i Bangkok omfatter Grand Palace og den tilknyttede Emerald Buddha Temple; floden Wat Pho; og endda mærkeligt uhyggelige kuriositeter ligesom Siriraj Medical Museum, hjem til formaldehyd-bevarede fostre og en mumificerede seriemorder.

Flere buddhistiske templer tilbyder et interessant kig ind lokale religiøse praksis, og er gratis at besøge, til at starte. Disse omfatter Wat Indraviharn (Intharawihan) i Dusit, kendt for sin 100-mund- høj status Buddha; Wat Mangkon Kamalawat i Chinatown, Thailands største kinesisk stil buddhistiske tempel; og Wat Pathum Wanaran i det centrale Bangkok, let tilgængelig som en side-tur fra Siam-pladsen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *