8 Top cultural și natural explorari poate descoperi în East Bali

Posted on

8 Top cultural și natural explorari poate descoperi în East Bali

Sunt multe de făcut și de a vedea în estul Bali , atâta timp cât „partid“ nu este în partea de sus a ordinii de zi. Atracțiile din Klungkung și Karangasem se aplece mai mult spre preocupări culturale și nedăunător. Regiunea este acasa , la un număr de temple și structuri regale de-a lungul coastei, inclusiv cel mai important templu din Bali de toate, Pura Besakih. Traseele de drumeții încrucișa terenul muntos, iar apele din jurul East Bali sunt pline de site – uri de scufundare pitorești. Data viitoare când sunteți în East Bali, check out-una sau toate dintre destinațiile enumerate mai jos.

1. Gunung Agung

10308-picior mare Gunung Agung este cel mai înalt munte-un vulcan activ din Bali a cărui frumusețe este nimic în comparație cu puterea de moarte. În martie 1963, Gunung Agung a erupt, acoperind întreaga insulă în cenușă și distrugerea satelor și temple cu inundații de lavă și noroi vulcanic.

Gunung Agung doarme astăzi, și templele și orașele în umbra sa de odihnă ușor. Două trasee montane la summit-ul sunt populare cu vizitatorii Bali și sunt cel mai bine urcat între lunile iulie și septembrie. Excursioniștii sunt interzise de la alpinism în timpul ceremoniilor religioase de pe Pura Besakih, iar în aceste timpuri nici o persoană nu ar trebui să stea mai mare decât templul.

2. Pura Besakih, templul mama

Inventat „Templul Mamă,“ Pura Besakih este cel mai mare templu din Bali-un complex asupra lui de peste 20 de temple stabilite pe partea de activ vulcan Gunung Agung. Complexul templu venerează trinitatea hindusă (Trimurti) lui Brahma, Vishnu, Shiva și, desen mii de pelerini și turiști în fiecare an.

Cu peste 50 de festivaluri efectuate la Pura Besakih anual, este foarte probabil sa fie in oras la fel ca și o sărbătoare este în curs de desfășurare sau pe cale de a începe. Verificați cu dvs. Bali Resort sau un hotel, dacă ai de gând să fii norocos atunci când vizitați. Pura Besakih este cel mai ușor de atins printr-un bemo de la Klungkung.

3. USAT Liberty Wreck, Tulamben

USAT Liberty a fost o navă comercială americană, care a fost torpilat de către forțele japoneze în timpul al doilea război mondial. Luând pe apa repede, nava a fost beached de pe Tulamben și curățat de obiecte de valoare ei. Erupția Gunung Agung în 1963 ei rupt în jumătate și a împins mai adânc în apă. Astăzi, rămășițele fărâmițate ale navei pot fi explorate de snorkelers și scafandri. Proliferarea de corali și viața marină în și în jurul navei face Liberty una dintre cele mai populare destinații de scufundări din Bali.

4. Puri Agung Karangasem

Puri Agung Karangasem

Acest palat regal al 19-lea combină balineze, chineză, și influențe europene, într-un complex de construire a clusterelor care a fost casa regelui curții formidabile Karangasem lui, și încă mai păstrează o semnificație ceremonială astăzi.

Curtea interioară are fosta casă regelui (Loji) și păstrează unele relicve din acele zile lung plecat. Din fotografii ale regelui cu colonialiști olandeze la mobilier uzat, oaspeții se pot obține o licărire de viață regală chiar înainte olandezii au venit și au cucerit toate.

Descendenții ultimului rege menține un site web care epitropi informații și imagini despre structurile regale Karangasem lui. A se vedea  Puri Agung Karangasem .

5. Tirta Gangga

Ultimul rege al Karangasem a construit acest palat scăldat în 1948, și continuă să fascineze vizitatori în ziua de azi. Este, în esență, o rețea de bazine incadrate de un sortiment eclectic de arhitectura.

Acest site este de fapt o reconstrucție; fostele structuri au fost distruse de 1963 Gunung Agung Erupția. Reconstrucția surprinde o mare parte din farmecul fostului locul lui. O pagodă fântână de 11 nivele este caracteristică arhitectural cel mai notabil al palatului, și înot este permisă pentru o taxă nominală.

6. Goa Lawah (Bat Cave)

Goa Lawah este un templu antic construit în fața unei peșteri liliac. Liliecii, nu templul, sunt pe tabloul principal. Liliecii sunt venerate de închinători vizitează, care cumpără oferte de la furnizori din apropiere. Conform legendei, pestera se extinde peste 19 mile în subteran pentru a ieși la Pura Besakih.

Hindușii balinez dețin Goa Lawah în mare în cazul în care este vorba viața de apoi. Adoratorii opresc la Goa Lawah pentru a finaliza ceremonia de Nyegara Gunung, o parte a procesului de înmormântare Balinese: La Goa Lawah, ofertele pot fi făcute pentru a purifica spiritul nou lansat astfel încât să poată veni acasă la altar gospodăriei familiei.

7. Satul tradițional Tenganan

Satul tradițional Tenganan

Bali Aga, sau oamenii de pre-hinduse originale de la Bali, rămân doar în câteva comunități izolate pe insulă, cel mai faimos fiind satul Tenganan aproximativ 10 minute de la Candidasa. Bali Aga trăiesc într-o comunitate cu pereți, care impune o separare strictă între Bali Aga „pur“ și „Fallen“, care trăiesc în afara zidurilor.

Satul este deschis turiștilor în timpul zilei și oferă o perspectivă foarte diferită asupra culturii balinez; arhitectura, limba și ceremoniile păstrează vechile metode de pre-hinduse. cel mai faimos produs Tenganan este un material cunoscut sub numele de gringsing, iar purtatorii ei se spune că pentru a obține puteri magice de la utilizarea acestuia.

8. Pura Luhur Lempuyang

În ciuda statutului său relativ obscur, templul Pura Luhur Lempuyang este una dintre cele mai importante locuri religioase Bali. Ca una dintre cele nouă temple direcționale ale insulei, Pura Luhur Lempuyang „protejează“ balinez nativ de spiritele rele care vin din est.

Templul prezintă o provocare interesantă pentru vizitatori: Atingerea partea de sus durează o oră și jumătate de alpinism grave. Templul din partea de sus oferă priveliști minunate ale Gunung Agung, încadrat de poarta templului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *