A 10 legjobb környékek, hogy tárja fel London

Posted on

 A 10 legjobb környékek, hogy tárja fel London
London alkotja különböző városrészek, mindegyik a saját jellegét és stílusát. Van ok, hogy látogassa meg minden sarkában a város, de most már összpontosított 10 legjobb területeket felfedezni, akár keres aranyos kocsmák, elegáns üzletek, vagy folyóparti séták.

Két londoni földalatti vasúti rendszer, a cső, a buszrendszer, valamint az alkalmi taxival, meg kell viszonylag könnyen megközelíthető a környéket.

Mayfair

Ez gazdag terület között helyezkedik el a Hyde Park és a csillogó West End. Mayfair ad otthont a város legnagyobb koncentrációban ötcsillagos szállodák és néhány, a legmagasabb bérleti díjak Londonban.

Nappal vásárolhat szabott öltönyök a Savile Row, designer sebességfokozatban Bond Street, vagy a művészet sok területen önálló művészeti galéria. Éjjel, minden tag klubok, borozók és elegáns klubokban.

A legjobb: designer butikok, flancos éttermek és művészeti

Neighborhood kiemeli: Royal Academy of Arts, a Bond Street, Claridge, Grosvenor Square, Savile Row

Shoreditch

Ez buzzy London keleti „motorháztető van tele a csípő kávézók, bárok hűvös, és a szüret üzletek és piacok. Ez tele street art és sok korábbi ipari raktárak most éttermek és klubok. Old Street néven ismert Silicon Roundabout annak koncentrációja tech induló és vonzza Számítógépfejek a világ minden tájáról. Spitalfields Market, annak standokon értékesítési ruhák, művészet, és az élelmiszer-, felhívja a nagy tömegeket a hétvégén.

A legjobb: Street art, hűvös sávok, és a szüret szálak

Neighborhood kiemeli: Spitalfields piac, Brick Lane, Hoxton Square, Columbia Road Virágpiac, Boxpark, Geffrye Múzeum, Rough Trade

Chelsea

Ez a jómódú nyugat-londoni környéken átöleli az északi parton a Temze és a haza szép terek kétoldalt több millió font házak. A terület fő verőér a király út, ami bélelt high-end üzletek, kávézók és éttermek. Ez bookended a Saatchi Gallery, a kortárs művészeti központ és a Stamford Bridge, a Chelsea Football Club otthonában földre. Úgy látja vendégül a Chelsea Flower Show minden májusban.

A legjobb: Vásárlás, foci, és virágok

Neighborhood kiemeli: Sloane Square, a Saatchi Gallery, Stamford Bridge, a király út, a Royal Court Theatre, Cadogan Hall, Chelsea Physic Garden

Greenwich

Ez lombos környéken délkelet Londonban úgy érzi, mint egy igazi menekülni a város. Greenwich gazdag tengeri örökség és ad otthont a Royal Observatory hol közrefogják két félteke a Prime Meridian (hosszúság Zero). Minden hely a Földön mérik irányszögével keletre vagy nyugatra ettől a vonaltól.

A történelmi központja az UNESCO Világörökség része, és elég Greenwich Park szolgált Henry VIII egykori vadászterülete. Menjen fel a domb tetején a drámai kilátás nyílik a londoni városkép.

A fedett piac tele standok eladási antik, művészet, kézművesség, és az élelmiszer.

A legjobb: elsöprő kilátás nyílik a városra, folyópart szórakoztató, és ravasz piaci leletek

Neighborhood kiemeli: Royal Observatory, National Maritime Museum, Greenwich Market, Greenwich Park, a Cutty Sark, az O2, a Queen House

Southwark

Ez a történelmi „motorháztető déli partján a Temze van tele a kulturális drágaköveket például a Tate Modern (művészeti múzeum) és a Shakespeare Globe Színház.

Borough Market vonzza foodies szerte a világon, és Maltby Street Market, annak az élelmiszer-standokon meghatározott vasúti ívek, a hit a helyiek. Southwark katedrális árnyékában áll a futurisztikus Szilánk, London legmagasabb épülete.

A mezőváros otthont csípő enklávék Bermondsey, Camberwellben és Peckham.

A legjobb: Ízletes falatok piacon, folyópart séták és kulturális gyöngyszeme

Neighborhood kiemeli: Borough Market, a Southwark katedrális, Bermondsey Street, Tate Modern, Shakespeare Globe Színház, a Szilánk, a Tower Bridge.

Brixton

Ez a dinamikus és kulturálisan sokszínű terület dél-londoni vonzza foodies szerte a városban, hogy a történelmi vásárcsarnok bélelt élelmiszer-standokon, mókás butikok, és független éttermekben minden globális ételeket lehet gondolni.

Másutt Brixton, talál egy jó arthouse mozi, London egyik legjobb zenei helyszínek és tonna hűvös bárok és éttermek.

A legjobb: Global konyha, élő zene és street art

Neighborhood kiemeli: Ritzy Mozi, O2 Academy Brixton, Brixton Village, a Black Cultural Archives

Notting Hill

Részei Notting Hill nézzen ki a film. És ez valószínűleg azért, mert a környéken egyet jelent a 1999 Brit fricska az azonos nevet.

A terület érdekes utcák sorakoznak színes házak és a híres piac (Portobello Road) kétoldalt standokon értékesítési régiségek, bizsuk és vintage ruhák. Az utcák életre kelnek minden augusztusban, amikor a terület ad otthont a világ második legnagyobb karnevál (Rió után).

A legjobb: a régiségeket, filmes helyszínek, és független kávézók

Neighborhood kiemeli: Notting Hill Karnevál, Portobello Road Market, Elektromos Mozi

Camden

Színes Camden egyik legjobb hely Londonban, hogy az élő zene. A legendás Roundhouse, egy átalakított gőzmozdony javítási istállót, hogy számtalan merülés bárokban, hogy fogadják be a kis indie zenekarok, ezen a környéken sziklák.

Utcai piacok eladni mindent ékszerek grafikát és ruhák vintage bútorokat. Sétáljon végig a kormányzó csatorna a park, az azonos nevű, már az állatkertben. Vagy hogy egy vízibusz a Camden Lock Little Venice.

A legjobb: Élőzene, csatorna menti séták és mókás piaci standokon

Neighborhood kiemeli: Regent csatorna, a Roundhouse, Camden piacok, Camden Lock

Soho

A neonfényes utcáin Soho bélelt lemezboltok, kávézók, bárok és éttermek hip felszolgáló szerte a világon. London szórakoztató központja, nyüzsgő nappali és éjszakai részét képezi a csillogó West End. Soho színházak mutatják kasszasiker színdarabok, musicalek.

Megtalálja számtalan kocsma tele van a média szakemberek, hogy dolgoznak a területen, és egy virágzó LMBT jelenet köré Old Compton Street.

A legjobb: Blockbuster színházi előadások, lemezboltok, és a globális éttermek

Neighborhood kiemeli: West End színházai, Old Compton Street, a Soho Square, Chinatown, az Oxford Street

Kensington

Ez gazdag környéken nyugat-londoni otthona három, a város legjobb múzeumok: a Science Múzeum, a Természettudományi Múzeum, valamint a Victoria & Albert Museum. Ez bookended gyönyörű zöld terek, a Hyde Park és a Holland Park, és egy nagy utcai üzletek szegélyezik a vásárlók a költségvetéseket.

Factor Kensington Palota, a királyi rezidencia a 17. század óta, és rengeteg oka lehet, hogy kiad egy jelentős mennyiségű időt vizsgálja ezt a dekadens kerületben.

A legjobb: Nagy név múzeumok, elegáns sörözők és park séták

Neighborhood kiemeli: The Science Múzeum, a Természettudományi Múzeum, a Victoria & Albert Museum, a Design Museum, a Hyde Park, Holland Park, Kensington Palota, a Kensington Gardens, a Royal Albert Hall, a Kensington High Street