Skip to main content

A First-Time Visitor’s Guide to Singapore

Wat u moet weten over Zuidoost-Azië Kleinste – en rijkste – Reizen

A First-Time Visitor's Guide to Singapore

Je zou denken dat een kleine natie de grootte van een gemiddelde Amerikaanse stad zou gemakkelijk om te weten in een oogopslag, maar Singapore is gespecialiseerd in het tarten verwachtingen.

Home naar de beste luchthaven ter wereld, enkele van de meest prachtige architectuur van Azië en een heerlijk eten scène die leent van top culinaire tradities zijn buren, Singapore biedt een complete reiservaring in verhouding staat tot de omvang ervan.

Duur? Ja, als u een expat bent , maar vervoer, accommodatie en maaltijden kunnen goedkoop voor slimme reizigers zijn. Too bebouwde kom? Parken en natuurreservaten make-up meer dan 40 procent van het landoppervlak van Singapore. Oppressive? Nauwelijks; Singapore is een creatief centrum waar de wetten eigenlijk lokale kunstenaars meer speelruimte om zich te uiten geven.

First-time bezoekers naar Singapore hebben veel verwachtingen uit te pakken: start het proces met de info geven we hieronder.

Wat moet ik meenemen voor mijn Singapore reis?

Singapore Het gebrek aan wind en hoge temperatuur en vochtigheid kan komen als een schok voor bezoekers gebruikt voor koelere klimaten.

Zoals te verwachten, airconditioners zijn gemeengoed in het hele eiland; Singapore late oprichter Lee Kuan Yew zelf een beroemde uitspraak van de airconditioner als “een van de signaal uitvindingen van de geschiedenis”. Doe zoals de lokale bevolking te doen, en te voorkomen dat het lopen te lang in de buitenlucht als je kunt – de airconditioners zijn er niet voor niets!

Denk aan de vochtigheid en de occasionele moessonregens wanneer je kleding pakken voor uw Singapore trip. Draag losse en lichte zomerkleding toen in de stad. Als je op zakenreis bent, is smart casual vaak geaccepteerd, tenzij je het bijwonen van een formeel zakendiner. Jassen en banden zijn nog steeds de rigueur voor zakelijke bijeenkomsten, met een enkele uitzondering hier en daar.

Is Singapore duur om te bezoeken?

officiële munteenheid van Singapore is de Singapore Dollar (SGD), en het is verdeeld in 100 cent. Vreemde valuta, reischeques en persoonlijke cheques kunnen worden gewijzigd bij de meeste banken en gelicentieerd geldwisselaars. Geldautomaten kan worden gevonden over Singapore en belangrijke creditcards worden geaccepteerd.

Singapore’s eerste-wereld-status betekent ook hoge prijzen in het algemeen, in vergelijking met de reiskosten in de rest van de regio. Reist u op een krap budget in Singapore is een beetje moeilijk, maar niet helemaal onmogelijk. Lees meer over het geld van Singapore, banken, geldwisselaars en andere geld tips in dit artikel over Singapore geld .

Zal ik een visum nodig om te vliegen in Singapore?

Houders van Amerikaanse paspoorten mogen Singapore te voeren op een bezoek pass. Bepaalde beperkingen zijn van toepassing: u zult alleen worden toegestaan in Singapore of uw paspoort geldig is voor ten minste zes maanden na aankomst, en moet het bewijs leveren voor de terugreis te tonen of terug te keren passage. Voor een meer volledige lijst van de visumplicht, zie de website van Singapore Immigratie en Checkpoints Authority .

Singapore is een van de makkelijkste landen om te reizen naar, gezien de centrale ligging in Zuidoost-Azië en de overvloed van budget luchtvaartmaatschappij verbindingen met de rest van de regio. Changi Airport is niet alleen de internationale toegangspoort tot Singapore, het is ook een belangrijke reis-hub tussen Azië en de rest van de wereld.

Is Singapore veilig?

Zoals dat hoort bij een eerste wereld land, Singapore is een zeer veilige reisbestemming, een van de meest gezinsvriendelijke bestemmingen in de regio. strenge veiligheidsmaatregelen van de overheid, in de eerste aangespoord door de aanhoudende dreiging van het terrorisme rond Zuidoost-Azië, blijft de reputatie van Singapore als een veilige bestemming te handhaven.

Reputatie van Singapore is gedeeltelijk in handen van het feit dat het de strengste wetten op de boeken – die niet alleen drugs, maar ook vandalisme en politieke activiteiten. Toeristen zich slecht gedragen in Singapore mag verwachten dat het recht naar beneden te komen moeilijk op hun shenanigans.

Het drinken van alcohol in Singapore is niet verboden, maar recente regels zijn de gebieden waar je kunt drinken om de inhoud van uw hart beperkt. Singapore Hawker centra zijn niet gestopt met de verkoop van bier, maar kraampjes in Geylang en Little India hebben strengere regels dan normaal.

Singaporese wet deelt de draconische houding ten opzichte van drugs vaak voor in Zuidoost-Azië. Het land van de strikte Misbruik van Drugs Act straft het bezit van zelfs kleine hoeveelheden van illegale drugs, en schrijft uitvoering als je gevangen met grote hoeveelheden gereguleerde stoffen. Voor meer informatie, lees: Drug Laws in Singapore .

Hoe krijg ik rond Singapore?

Travel in Singapore is vrij gemakkelijk als je hebt de knie van het rijden van de bus en trein, vooral als u een EZ-Link Card hebt om je een weg door te betalen. De EZ-Link-kaart is een contactloze betaalkaart die u op elk gewenst 7-Eleven winkel kan kopen (en top up), geldig op elke bus en trein op het eiland.

Om erachter te komen hoe je van punt A naar punt B, blader naar GoThere.sg ( officiële website ), een site die u invoert uw begin- en eindpunt laat in gewoon Engels, genereert dan een reis route met behulp van zowel trein en bus grids .

Voor smartphone-gebruikers, gebruik maken van de officiële de Singapore Land Transport Authority’s My Transport Singapore app (Android | iTunes) om te achterhalen wat de beste manier om tussen de haltes.

Waar moet ik een hotel / hostel in Singapore boeken?

Er is een hotel in Singapore voor elk budget, maar je moet verwachten dat de accommodaties in hier liggen op de high-end prijs-gewijs.

Voor vier-sterren-en-up hotelkamers, check out uw opties in Marina Bay en Orchard, waaronder historische hotels zoals het Raffles Hotel en nieuwerwetse wonderen zoals de Marina Bay Sands. Balestier Road, Katong, Joo Chiat en Little India zijn beter bekend om hun backpacker en budget opgravingen.

Lees deze lijst van hotels Singapore, gesorteerd per buurt ; voor goedkopere opties, kijk op deze lijst van Singapore budget hotels .

Wat kan ik doen in Singapore?

Het gebied rond Singapore biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten die de natie kleine omvang logenstraft.

Singapore is anders, verschillende buurten vertegenwoordigen verschillende aspecten van de nationale ervaring: homelands voor verschillende etnische identiteiten, oude winkels wrijven ellebogen met hipster outlets ( Joo Chiat en Tiong Bahru ), hotel en het winkelcentrum hotspots huisvesting van de ‘s werelds meest premium merken ( Orchard Road ) en een horizon recht uit de Jetsons stijgen van een voormalige Britse koloniale haven ( Marina Bay en haar bezienswaardigheden zoals de Marina Bay Sands en de Singapore Flyer ).

De toeristen van elk budget kan genoeg te doen verkennen van de vele winkelcentra in de stad, het vullen in een van Singapore veel Hawker centra, of zonnen op het strand van de kleinere vinden vakantie-eiland in het zuiden, Sentosa .

Voor een overzicht van Singapore attracties en avonturen om uw volgende reis te rechtvaardigen, lees deze lijst van belangrijkste redenen om Singapore te bezoeken .

Heeft Singapore om het even welke parken of dieren in het wild?

Zorgvuldig beheer van onroerend goed van het eiland heeft Singapore vertrokken met een geschatte 47% van het park, meestal rond kunstmatige reservoirs.

De Singapore MRT stopt vlak voor de 74-hectare Singapore Botanic Gardens , alleen de natie UNESCO World Heritage Site. Dit park werd opgericht in 1859, gebouwd door de Britse kolonisten langs de lijnen van de Engels Landschap Beweging van de tijd. Vandaag de dag, meer dan 6500 soorten planten bestrijken een prachtig onderhouden park, gelegen op slechts een korte afstand van het Orchard winkelstraten.

Grotere parken, zoals de 163 hectare Bukit Timah Nature Reserve en de 202 hectare Sungei Buloh Wetland Reserve , kan worden verder van het centrum van de stad gevonden. Bezoek de voormalige voor zijn 25-meter hoge TreeTop Walk het oversteken van het kronendak; een bezoek aan de laatste voor zijn mangroves schuilen een adembenemende verscheidenheid van trekvogels.

Singapore is een pionier in de dierentuin ter wereld, met plaatsen zoals de Singapore Zoo , Jurong Bird Park , en Singapore Night Safari biedt u een close-up kijken naar een aantal van ‘s werelds meest bedreigde dieren, gehuisvest in humane geopend behuizingen.

Wat festivals heeft Singapore hebben op de kalender?

Singapore sociale agenda houdt het eiland interessante het hele jaar door, met evenementen als de Chinese Nieuwjaar en de Formula One weekend .

Het land deelt veel van zijn top festivals met die in de rest van de regio: Singaporezen vieren de moslims vakantie seizoen van de Ramadan, hetzelfde als andere islamitische landen in Zuidoost-Azië; evenzo, het land gooit een van ‘s werelds meest gedenkwaardige Kerstmis en Nieuwjaar festivals aan het eind van het jaar.

Voor een meer complete look, lees dan onze lijst met Singapore festivals om uw reis te plannen rond.

Wat is – en waar – eet ik in Singapore?

Natuurlijk kun je een munt op veel dure restaurants van Singapore te brengen, maar er is een reden van dit land een van de beste steden van Zuidoost-Azië voor de straat eten. Het eten rechtbanken bekend als “Hawker centra” serveren een breed scala aan Aziatische gerechten, ondanks hun algemeen gebrek aan sfeer en airconditioning.

Singapore brede eten weerspiegelt de multiculturele mix van de Singaporese bevolking. Indiase biryani stands verdringen westerse gerechten stands en noodle kraampjes in de meeste plaatsen. Op elk top Singapore Hawker centrum, toeristen mengen met werken stiffs om te ontbijten op roti kaya, of spullen hun gezichten met Kantonees, Hokkien, Indiaas, Maleis, en “westerse” eten.

De prijzen zijn laag ($ 5 koopt u een grote maaltijd) en u kunt een Tiger Beer zelfs om om te gaan met uw maaltijd voor slechts een beetje extra.

Is het winkelen in Singapore de moeite waard?

Ja, het is – naar een van de beste winkelcentra van Singapore districten en u zult toetreden in onofficiële nationale sport van de natie!

Er is een verkoop op bijna elke maand (de grootste is de Grote Singapore Sale in augustus ), en het winkelend publiek kan krijgen veel gedaan of ze nu op zoek via de winkelpanden in Chinatown of een bezoek aan de premie winkels aan Orchard Road.

Toeristen kunnen een terugbetaling op hun aankopen op de luchthaven, waardoor praktisch tax-free winkelen voor elke reiziger met een bezoeker door.

U vindt meer informatie wanneer u onze lezen gids om te winkelen in Singapore .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *