Afișează italiană Nașterea și Scene de Crăciun

Posted on

Afișează italiană Nașterea și Scene de Crăciun
În mod tradițional, principalul decorațiunilor de Crăciun în Italia este scena Nașterii, Presepe sau Presepio în limba italiană. Fiecare biserică are o Presepe și pot fi găsite în piețe, magazine și alte zone publice. Afișează de multe ori merge dincolo de scena iesle și poate include chiar și o reprezentare a întregului sat.

Presepi sunt de obicei înființate începând cu 08 decembrie, Ziua Sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri, prin 06 ianuarie, Boboteaza, dar unele sunt dezvelit în Ajunul Crăciunului. Cei mai mulți italieni înființat un pat de copil de Crăciun în casa lor și figurine pentru scene Nașterea Domnului sunt realizate în multe părți ale Italiei, cu unele dintre cele mai bune provenind din Napoli și Sicilia. Deși Presepe este de obicei configurat înainte de Crăciun, se adaugă copilul Isus în Ajunul Crăciunului.

Originile scene Nașterea din Italia

Scena Nașterii se spune că a provenit cu Sfântul Francisc de Assisi în 1223, când a construit o scena Nașterii Domnului într-o peșteră în orașul Greccio și a avut loc în masă Ajunul Crăciunului și un concurs de Nașterea Domnului acolo. Greccio retrăiește acest eveniment în fiecare an.

Carving figurine pentru scene Nașterea Domnului a început în secolul al 13-lea, când Arnolfo di Cambio a fost comandat pentru a sculpta figuri de marmură nativității pentru prima Roma Jubilee a avut loc în 1300. declarat a fi cel mai vechi pat de copil permanent de Crăciun, acesta poate fi văzut în muzeul Santa Maria Biserica Maggiore și este unul dintre lucrurile de sus pentru a vedea în Roma, în timpul sezonului de Crăciun.

Cele mai bune locuri pentru a vedea , Pătuțuri de Crăciun, sau Presepi , în Italia

Napoli este cel mai bun oraș pentru a vizita pentru lor presepi . Sute de scene Nașterea Domnului sunt ridicate în tot orașul. Unele sunt foarte elaborate de copii și pot fi realizate manual sau de a folosi figuri antice. Începând cu 08 decembrie, Biserica Gesu „Nuovo , în Piazza del Gesu“, afișează opere de artă scena Nașterii de la Asociația Scene napolitană Nașterea. Strada Via San Gregorio Armeno în centrul orașului Napoli este umplut cu display – uri și standuri de vânzare scene Nașterea pe tot parcursul anului.

În Vatican, un imens Presepe este construit în Piața Sfântul Petru de Crăciun , care este de obicei prezentat în Ajunul Crăciunului. O masă Ajunul Crăciunului are loc în Piața Sfântul Petru, de obicei , la ora 10 seara.

În Roma, unele dintre cele mai mari și mai elaborată presepi se găsesc în Piazza del Popolo, Piazza Euclide , Santa Maria in Trastevere, iar Santa Maria d’Aracoeli , pe Dealul Capitoliului. Ieslea în mărime naturală este situat în Piazza Navona , unde este , de asemenea , a avut loc o piață de Crăciun. Biserica Sfinților Cosma e Damiano , de la intrarea principală la Forumul Roman, are o mare scena Nașterii de la Napoli pe ecran pe tot parcursul anului.

Betleem în Grota – o ieslea elaborată în mărime naturală este creată în fiecare an și transportat la Grotte di Stiffe, o frumoasa pestera din regiunea Abruzzo, aproximativ 20 de mile de la L’Aquila. Scena este iluminat și poate fi vizitat în cursul lunii decembrie.

Verona are un afișaj internațional de nativities în imens Roman Arena, prin ianuarie.

Trento în regiunea Alto Adige din nordul Italiei are o scena Nașterii mare în Piazza Duomo .

Jesolo, la 30 km de Veneția, are o nativității sculptură de nisip realizate de artiști de top internaționale de sculptură de nisip. Acesta are loc zilnic în Piazza Marconi, prin mijlocul lunii ianuarie. Donațiile sunt folosite pentru a finanța proiecte de caritate.

Manarola în Cinque Terre are un nativității unic ecologic alimentat cu energie solară.

Celleno, un oraș mic din regiunea Lazio de nord aproximativ 30 km de Viterbo, are un Presepe magnific, care este configurat pentru vizualizare pe tot parcursul anului. Celleno este, de asemenea, renumit pentru cireșe sale.

Multe biserici din Milano au scene nativității elaborate create în preajma Crăciunului.

Unele biserici din orașele mici au un Presepe mecanic, cu figurine care se mișcă, cum ar fi acest Presepe mecanic în Pallerone , un orășel din regiunea Lunigiana din nordul Toscanei.

Presepio Muzee din Italia

Il Museo Nazionale di San Martino din Napoli are o colecție elaborată de scene nativității din anii 1800.

Il Museo Nazionale del Tipologico Presepio , în biserica Sfinților Quirico e Giulitta la Roma, are peste 3000 de figurine din întreaga lume a făcut din aproape orice vă puteți imagina. Muzeul are foarte multe ore limitate și este închis în timpul verii , dar acestea sunt deschise în fiecare după – amiază , 24 decembrie-6 ianuarie În luna octombrie au un curs în cazul în care puteți învăța să facă Presepe – te. Telefon 06 679 6146 pentru informații.

Il Museo del Tipologico Presepio în Macerata în regiunea Marche are mai mult de 4000 de piese nativității și Presepe 17-lea din Napoli.

Presepi Viventi , Scene de viață italian Nașterea

Condiții de viață, concursuri de Nașterea Domnului  presepi viventi , se găsesc în multe părți din Italia , cu oameni costumați care acționează în părțile Nașterii Domnului. De multe ori vii scene Nașterea Domnului sunt prezentate timp de câteva zile, de obicei , ziua de Crăciun și 26 decembrie și , uneori , din nou , următorul week – end în jurul valorii de timpul Boboteaza, 6 ianuarie, a 12 -a zi de Crăciun , atunci când cei trei magi a dat Pruncului Iisus darurile lor.

Locuri de top pentru a vedea , Living scene Nașterea, Presepi Viventi , în Italia

Greccio, Umbria, a fost locul primei Nativity vii Sfântul Francisc (un tablou tăcut simplu al Sfintei Familii cu un bou și măgar). Greccio încă deține una dintre primele evenimente de Crăciun Umbria, o Nașterea Domnului elaborat, în direct cu sute de participanți.

Frasassi Cheile are una dintre cele mai mari și cele mai sugestive concursuri de nativității în Italia. A avut loc pe o stâncă în apropierea Peșterile Frasassi, The Genga Nașterea Scene include o procesiune pe deal la un templu și scene din viața de zi cu zi în timpul nașterii lui Isus. Mai mult de 300 de actori iau parte și veniturile sunt date în scopuri caritabile. De obicei, a avut loc pe 26 decembrie și 30.

Frumosul oraș medieval deal Barga, în nordul Toscanei, are o nativității vie și de Crăciun concurs de la 23 decembrie.

Custonaci, un mic oraș în apropierea Trapani din Sicilia, are o scena Nașterii frumos re-adoptat într-o peșteră. Un oraș mic a fost îngropat în peștera printr-o alunecare de teren în anii 1800. Peștera a fost excavat, iar acum servește ca o setare pentru interesante evenimente live nativității decembrie 25-26 și la începutul lunii ianuarie. Mai mult decât doar o nativității, satul este configurat să semene cu un sat vechi, cu meșteșugarilor și magazine mici.

Orașul evocatoare de equi Terme, în regiunea Lunigiana din nordul Toscanei, are o reenactment Nașterii Domnului care are loc în tot satul într-un cadru deal frumos.

Milan are o epifanie Parada magilor de Dom la biserica din Sant’Eustorgio, 06 ianuarie.

Rivisondoli, în regiunea Abruzzo, are o reenactment de sosirea celor 3 regi pe 5 ianuarie, cu sute de participanți costumați. Rivisondoli prezintă, de asemenea, o nativității vie 24 decembrie și 25. De asemenea, în regiunea Abruzzo, L’Aquila, și Scanno au nativities care trăiesc în ziua de Crăciun ca multe alte sate mici din regiune.

Living scene Nașterea Domnului în regiunea Liguria includ orașele Calizzano, Roccavignale și Diano Arentino în cursul lunii decembrie.

Vetralla, în regiunea de Nord Lazio, are cea mai veche Nativity de viață în regiune. Chia, aproape de Soriano, de asemenea, în nordul Lazio, deține o nativității mare de viață pe 26 decembrie, cu mai mult de 500 de participanți.