Ajunul Anului Nou din Londra: Artificii, Petreceri si Croaziere

Posted on

 Ajunul Anului Nou din Londra: Artificii, Petreceri si Croaziere
Sărbătorirea Ajunul Anului Nou din Londra este o experiență unică în viață. Asteptati -va focuri de artificii, vinde-out nopți club, noaptea târziu evenimente bar și o mulțime de distracție pe străzi. Trafalgar Square folosit pentru a fi punctul focal pentru sărbători Londra NYE , dar nu se întâmplă nimic nu mai salvat de un ecran , de obicei , de mare pentru a vedea focurile de artificii au loc pe banca de Sud . London Eye a furat tunetul Chiar și Anul Nou tradițional pe Trafalgar Square și este acum locul de a fi.

tub de călătorie gratuit este de obicei disponibil de la 11:45 până la 04:30 Utilizare Transport pentru călătorie Planificatorul din Londra sau aplicația Citymapper pentru a planifica traseul cu transportul public.

Spectacole de artificii

Marele eveniment este focuri de artificii de către London Eye . Este un eveniment bilet și biletele costa £ 10. 100.000 de bilete sunt puse la dispoziția publicului larg în luna septembrie , cu doar patru permise pentru fiecare cumpărător.

Evenimentul începe luni 31 decembrie 2018 la 8:00 și se termină în mod oficial la 12:45 pe prima. Display-ul focuri de artificii începe după Big Ben clopoteii la miezul nopții, iar ecranul durează timp de aproximativ 10 minute.

Dacă sunteți în căutarea pentru a viziona focuri de artificii , dar nu au un bilet, ia în considerare poziția la Westminster Bridge și digul de nord al râului Tamisa, vizavi de London Eye . Aceste zone se află în afara zonei de cumpărat bilete. Focuri de artificii sunt vizibile din întreaga centrul Londrei, precum și să fie difuzate în direct pe BBC1 .

Cluburi si Baruri

După cum v-ați aștepta, biletele pentru cluburile din Londra sunt mai scumpe în ajunul Anului Nou. De asemenea, să fie conștienți de faptul că de multe ori pub-uri percepe o taxă de intrare pentru a încerca să controleze numerele. Cel mai bine este de a planifica și de a obține bilete în avans și strategize în cazul în care doriți să sune în noul an.

River Croaziere

Un râu de croazieră de lux , de-a lungul râului Tamisa poate fi un mod romantic de a aduce în noul an. Cele mai multe nave intenționează să acosteze în vedere focuri de artificii London Eye la miezul nopții , astfel încât veți obține cea mai bună vizualizare. Companiile care au croaziere de Anul Nou includ  Silver Fleet ,   Bateaux Londra  și, deși acostată constant,  RSHispaniola este pe cheiul Victoria , cu scopul de artificii perfecte și oferă cină, dans și șampanie.

Dining în ajunul Anului Nou

Tu poți lua cina cu regele Henric al VIII în participarea la banchetul medieval din Dock St Katherine, în apropiere de Turnul Londrei. Bucurați-vă de un banchet cu divertisment live de la curtea regelui Henry. Plus te să te îmbraci prea!

Restaurante cum ar fi Duck & Waffle si Sushisamba de multe ori pus pe evenimente speciale de Anul Nou cu muzică live, DJ, și vederi uimitoare la Londra. Dacă sunteți cu adevărat în căutarea de a face acest lucru în sus mare, Ritz găzduiește două mese negru cravată cu muzica live , inclusiv o fanfara și un fluierar tradițional , la miezul nopții.

Muzică

Un imens parte Ajunul Anului Nou are loc la Southbank Center. Este o extravaganta de muzică, focuri de artificii, mese și cocktail-uri. Pentru o noapte, faimosul Royal Festival Hall este transformat într-un set îmbrăcat spectaculos: cinci etaje de nopți de club tematice, șapte baruri, două acte vii, doisprezece DJ-ii, opt lecții de dans, și spații în aer liber, oferind vizualizarea perfectă a cel mai mare foc de artificii anuale din Marea Britanie.

Barbican a avut tradiția Gala de Anul Nou vienez , de peste 25 de ani. Ei vă invită să se bucure de o seară de favorite de familie din familia Strauss și prietenii. Există atât o gală în timpul zilei pentru gala de familie și seara.