All About Ostoksilla Etelä Bali – kauppakeskuksia, markkinat, ja Street Myymälöitä Kuta, Denpasar, ja muualla

Posted on

All About Ostoksilla Etelä Bali - kauppakeskuksia, markkinat, ja Street Myymälöitä Kuta, Denpasar, ja muualla
Jos se ostos Balilla olet jälkeen, kohtaus Etelä Bali on kiireisin on saarella.

Alueen ostosalueet eivät ole kaukana rannasta, joskus asti hiekalla itse: voit siirtyä suoraan uimaan surffailla ostoksille klo ilmastoiduissa Discovery-ostoskeskuksen Tuban tai Beachwalk Mall Jalan Pantai Kuta.

Se ei ole yllätys, sillä Kuta, Legian ja Nusa Duan on Balin kehittynyt matkailun infrastruktuuri, mikä johtuu lähinnä erinomaisen surffausrannoista näissä osissa.

Ostoksilla Kuta: Ostoskeskukset & Taloudellinen matkamuistomyymälöitä

Ostos kohtaus Kuta on ihanan eklektinen. Alueen patikoija perintö on edelleen nähtävissä kadulla ostoksilla Jalan Legian ja alueilla, kuten Kuta Square ja Kutan taidemarkkinat, mutta turisteina ovat lisääntyneet vaurauden, joten on kauppatavaraa, ja kauppoja, jotka myyvät niitä.

Kuta Square. Tämä ostosalueella sijaitsee suuri throughway turisteille sukkuloinut Kuta ja Legian ( Google Maps ), ja siitä on tullut tungosta kohtaamispaikka Bali ostajat ja kiinteähintaisia putiikkeja ja kauppoja.

Useimmat Kuta Square kaupat ovat pitkin 200 jaardin pitkä kaista ulottuu etelästä pohjoiseen. Alkaa Kutan taidemarkkinat eteläpäässä, jatka pohjoiseen kun tarkistaa alueen muotiliikkeet, pikaruokapaikkoja, Surf kauppoja ja jewelers.

Matahari Tavarataloryhmän n nelikerroksinen rakennus kääpiötä kaikki muukin Kuta Square ja Hawks laaja valikoima laadukkaita, Indonesian tehty kauppatavaraa, välipaloista ja taloustavarat vaatteisiin. Neljännessä kerroksessa on foodcourt jossa voi pitää taukoa kaiken yläpuolelle.

Ostoskeskukset. Mallification maailman jatkuu myös trooppisissa Bali ja Kuta tarjoaa osansa ilmastoiduissa kauppakeskuksissa täynnä Länsi tuotemerkkejä.

Balilaista laadukkaita merkkejä pitävät omat melko hyvin Kutan kauppakeskuksissa, liikaa, joten ei lasketa kauppakeskuksissa ulos. On itsestään selvää – kaupat ostoskeskusten ovat ehdottomasti kiinteähintaisia.

Kutan taidemarkkinat Kuta Square eteläisessä eteinen ( Google Maps ) Hawks runsaasti halpaa mutta muka balilaista matkamuistoja – naamarit, paidat, kuoret, sarongs ja valikoituja veistetty olentoja. Toisin kuin muualla Kuta Square, kauppoja Kutan taidemarkkinat rohkaista teitä tinkiä kovasti tavaroita.

Ostoksilla Jalan Legian

Tien tunnetaan Jalan Legianin risteää välillä Kuta ja Legian. Pitkin tätä kaksikaistainen tie ja sen jälkeen (katso alla), kävijät löytävät runsaasti stand-alone kauppoja, toreja, ja karsinat ohella kuljetuspalvelut, ravintolat ja talousarvion hotellit.

Aloita Legian ostoksille klo kulmassa Jalan Legian Jalan Melasti ( Google Maps ), ja tutustua alueen jalka. Jalan Legian itsessään sisältää runsaasti high-end myymälöissä catering ylellisyystuotteita aktiivisia tyyppejä: Surf kauppoja ja urheiluvaatteet myymälät näyttävät enemmistönä, vaikka on olemassa melkoinen joukko koruja ja kodinkoneet myymälöissä pitkin venyttää.

Halvempi matkamuisto kojuista ja knick-taito laskurit sijaitsevat pääosin sivukadut ovat kohtisuorassa Jalan Legian Legian Beach länteen.

Alas Jalan Melasti itään Jalan Legian, löydät Kutan taidemarkkinat ( Google Maps ) lähellä rantaa myydä edullisia muka tchotchkes.

Jalan Sahadewa (valkosipuli Lane, Google Maps ) kulkee pohjoiseen taidemarkkinat, joka yhdistää Jalan Melasti ja Jalan Padma – se on vielä toinen hotspot tinkijöille.

Sivukadut täynnä kauppoja venyttää pohjoiseen läpi Jalan Padma Utara, Jalan Werkudara Jalan Arjuna (yleisesti tunnettu Jalan Double Six). Jälkimmäiset kaksi kaistaa ovat erityisen tunnettuja niiden kankaiden ja vaatteiden myymälöissä, jossa voit maistella paikallisia batiks ja muut tekstiilit.

Jalan Padma ( Google Maps ) pohjoispäässä Valkosipuli Lane on sokeripala-a-lohko kaupat myyvät halvalla rannekorut, rihkamaa, ja kuori tuotteita.

Ostoksia Denpasar

Pääkaupunki Balin ei saada niin paljon turisti liikennettä kuin Kuta ja Legian – onhan tämä on silloin tavallista balilaista elää, toisin kuin turisti piirit Legian, Kuta ja Seminyak.

Mutta se ei ole syytä ylittää Denpasar pois ostoslista: sen kaksi perinteisillä markkinoilla sijaitsevat aivan vierekkäin, erottaa vain Badung joen.

Pasar Kumbasari ( Google Maps ) on rönsyilevä perinteiset markkinat pinottu kolme kerrosta ylöspäin. Jos olet markkinoilla halpa taidekäsityön, mennä jopa kolmannessa kerroksessa markkinoiden ja saat neuvotteluvoimaa peli. On jopa kauppa, joka myy pukuja balilaista tansseja.

Joen toiselle puolelle, Pasar Badung ( Google Maps ) tarjoaa enemmän löytöjä matkailijoita, jotka haluavat mennä paikalliseen. Sen itäpuolella löydät Jalan Sulawesin , kuuluisa kankaat Depot vuorattu kaupat myyvät batiikki , Songket, ja erilaisia kankaita, perinteisiä ja moderneja keskuudessa.

Jalan Gajah Mada ( Google Maps ) leikkaa Jalan Sulawesin hieman pohjoiseen – kaupat tällä kadulla myydä käsitöitä ja kenkiä. Mene etelään Jalan Hasanuddin ( Google Maps ) kohtaavat Denpasar kuuluisa kultaa kaupan – kultaa käsityöläisiä kadun varrelle palvelevat pääasiassa paikalliset, mutta olet vapaa kokeilla onneaan.

Muut ostosalueille Etelä Balin

In Sanur osoitteessa Jalan Danau Tamblingan ( Google Maps ), piirin päätieltä, josta voi ostaa samaa tavaraa saatavilla Kuta, ilman uinti Kuta-koon väkijoukkoja. Useita kahviloita ja ravintoloita lomassa keskellä kaupat Avenue, joten voit ottaa satunnaisesti tauko ostoksia.

Kaupat Kerobokan erityisesti pitkin Jalan Raya Kerobokan ( Google Maps ) – huolehtia asunnon ja vanhempien kanssa myyvä kodin sisustus, kalusteet ja taideteoksia entisen, ja pienimuotoinen nukkekoteja, lasten kirjoja, ja nuorten muodista jälkimmäisen.

Laaja valtatie välillä Sanurin ja Nusa Dua tunnetaan ”Bypass” , ja se on vuorattu liikkeessä myydään keramiikkaa, kivitavara, huonekaluja, ja valikoituja antiikkia. Ajaa oman vuokra-autolla, pysähdy missään myymälöissä, jotka kiinnostavat sinua ja tinkiä pois.

In Nusa Dua , vähittäiskaupan kohtaus hallitsee Bali Collection ostoskeskus ( bali-collection.com , Google Maps ), avoin ostoskeskuksen useiden kalliiden kansainvälisiä laatumerkkejä ja japanilainen tavaratalo. Takana Mall, useita ravintoloita ja baareja palvelevat asiakassuhde ulkosalla ympäristössä. Ilmainen bussikuljetus commutes välillä Bali Collection-ostoskeskus ja noin 20 lähellä lomakohteet.