All About The Carrousel du Louvre nakupovalno središče v Parizu

Posted on

 All About The Carrousel du Louvre nakupovalno središče v Parizu
Vrtiljaku du Louvre je najljubša Pariz nakupovalni center med domačini in obiskovalcem, in ponuja odličen način, da se odmor od obisk slovi umetniških zbirk na istoimenskem muzeju.

Odprtih sedem dni na teden, upscale center ima na desetine trgovin, gurmansko hrano sodišče z več kot ducat restavracij in elegantno in zračen nastavitev. Ko iščete nekje od trgovine ob nedeljah in the City of Light, vrtiljaku naredi zelo dobra izbira, ne glede na to, ali iščete nove obleke, nakit, knjige, ali poseben dar, da bi nazaj na letalu .

Vrtiljaku je dih z arhitekturnega vidika tudi: spodnji del slavnega stekla Pyramide du Louvre (Louvre Piramida), ki ga je zasnoval kitajski arhitekt IM Pei, je vidno iz enega krila nakupovalnega centra. Poleg tega je Carrousel du Louvre vsebuje obsežen razstavni prostor, kjer večjih letnih dogodkov, kot so  Paris Photo  so potekala razstava.

Lokacija in Kontakt Informacije:

Naslov: 99, rue de Rivoli (traja dolge tekoče stopnice, ki vodijo v nižjo raven Louvre kompleksa za dostop do nakupovalni center),
Metro: Palais Royal, Musée du Louvre (linija 1)
Avtobusi: linije 21, 24, 27, 39, 48, 68, 69, 72, 81, 95
Parkirni: Avenue du Général Lemonnier (700 mest na voljo)
Informacije po telefonu: 33 (0) 1 43 16 47 10
Dostopnost:  Vsi nivoji Carrousel du Louvre so dostopne za invalidne obiskovalce.

Odpiralni čas:

Vrtiljaku du Louvre je odprt vsak dan od 9:00 do 10:00 ure restavracije so odprte ob istem času. Z nekaj izjemami, trgovine so odprte od 10.00 do 8.00 ure, 7 dni v tednu.

Trgovine in dosežki na vrtiljaku:

Nakupovalno središče ima modo, Home Design, darila, knjige in še veliko drugih specializiranih butikih. Nakit, darila in dekoracijo doma so močni obleke na vrtiljaku, medtem ko moda ni tako poudarjeno. Poleg manjših lokalnih butiki, bolj znanih blagovnih znamk in trgovin v središču vključujejo:

  • L’Occitane en Provence : Mid-ceno, ampak kakovost francoske kozmetike in daril iz Provanse
  • Esprit : Ponudba tako ženska moda in Moška oblačila
  • Sephora : The go-, da se za kozmetiko, lepoto orodja in parfumov od glavnih oblikovalcev
  • Swarovski : Poiščite darila iz ikona kristalno-maker
  • Bodum : Kava ljubitelji bodo jate na to priljubljeno kavo francoskih stiskalnice in druge opreme, aparat za izdelavo visoko kakovostnih
  • Hertz Car Rental : Če želite najeti avto v Parizu, to je ena dobra možnost, da razmisli

Snacking, za pitje in jedilnica na vrtiljaku:

The-ravni mezzanine “Universal Resto” hrana sodišče ponuja 13 gurmanske hrane stojnice z dobrotami iz celega sveta, vključno s francoščino, maroški, japonski, ali mehiško. Vse glavne kreditne kartice sprejemajo. Če želite, da poberem nekaj grizljati kasneje, poskusite Ragueneau / slaščičarni du Louvre slaščičarno na isti ravni nakupovalnega centra.

V bližini znamenitosti in zanimivosti uživati:

  • vrtov Tuileries
  • Louvre, Tuileries sosedstvo
  • Musée d’Orsay (Orsay muzej)

Všečkaj to?

Nakupovanje v francoski prestolnici ni nikoli dolgočasno ali standarda, če veste, kam iti, in najti posebne darove ali redkih predmetov je vedno možnost. Oglejte si v bližini Palais Royale, s svojimi razkošne nakupovalne galerije, na več mestih za pohajkovanje in okna-trgovina v neposredni bližini Louvre. Prav tako si oglejte najboljše butiki in konceptnih trgovin v Parizu, vključno Colette, priljubljene med svetovne mode nizu, in ki ponuja najnovejše trende v moške in ženske mode, oblikovanja in notranjih elementov.