All-Inclusive меден месец в Тайланд

Posted on

 All-Inclusive меден месец в Тайланд
Захар-мек пясък, буйни тропически гори и разтегнат вили на брега на океана правят Тайланд идеална дестинация меден месец. Въпреки това, пътуващи често са изненадани да открият, че за разлика от Карибите и Мексико, Тайланд няма много ол инклузив курорти. Но това не трябва да ви възпре от това, че избрахте като романтично бягство. В действителност, причина Тайланд няма много на всички-inclusives, защото това е толкова лесна място да пътуват и да се планира, че има просто няма нужда от пакетирани, предплатени почивки, когато можете да сложите един заедно толкова лесно по своему. Плюс това, всичко в Тайланд е много достъпна (особено за американците), така че няма да спаси пари с ол инклузив тук в сравнение с плащането на а-ла-карт.

Тайланд е много безопасно място и страна, най-вероятно ще искате да изследвате. Като взе всичките си хранителни продукти, напитки и дейности на едно съединение не би било толкова забавно в тази страна, където винаги има нещо вълнуващо да видим, от пищните храмове в джунглата гъмжи от диви животни.

Ако все още се намира на ол инклузив меден месец, има една малка шепа курорти в Тайланд, за да избирате.

Club Med Пукет

Разположен на популярен, семейно-приятелски Ката Бийч, това е само имот Club Med в Тайланд. По-голямата, красиви основание гледат залива Ката, и това е само на кратка разходка от другата страна на пътя, за да стигнем до плажа. Стаите са комфортни и модерни, с някои дискретни тайландски елементи от дизайна. Подобно на други Club Med имоти, Club Med Пукет предлага пълен пансион с напитки, все пак, защото храната е в изобилие, така и евтино (и безопасни за консумация) в Пукет, може да искате да опитате някои хранения извън курорта, както добре.

Evason Six Senses

Някои от курортите Evason Six Senses в Тайланд предлагат ол инклузив пакети, които включват транспорт от Банкок, настаняване и храна. Six Senses Светилището на Пукет има пакети, които се отличават му аплодирана кухня, уелнес класове, както и спа процедури. В същото време, Six Senses Soneva Kiri на Кох Kut-една от най-висок клас (разбирай скъпи) Тайланд свойства-предложения пакети, които включват трансфер с частен самолет от международното летище в Банкок, храни, напитки, пране, и повечето дейности. И двата курорта са зашеметяващи, изключителни и много скъпи, което ги прави идеални за меден месец, ако не се интересуваме от самохвалство.

The Coconut Island Село

The Village Coconut Island е отдалечен отстъпление на уединен остров край източния бряг на Пукет, с лице към залива Phang Nga. За да стигнете до ол инклузив курорта, гостите трябва да вземат водно такси, който работи 24/7. Там те могат да се насладят на частен участък от пясък, инфинити басейна, три ресторанта, спа център с басейн за хидротерапия и разтегнат вили с дневни, кухненски бокс, както и частни басейни за гмуркане, в някои от тях. Ол инклузив пакет обхваща всички курортни напитки и храна.

Centara Grand Beach Resort & Villas Хуа Хин

Гостите, които резервират стаи Club ниво и вили в Centara Grand Beach Resort ще имат достъп до най-ол инклузив удобства и на клубния салон хранения, като закуска на шведска маса, лек обяд, следобеден чай, плюс Happy Hour коктейли и хапки. Курортът разполага с три басейна и един за деца и два за възрастни, както и спокойна спа.