All-Inclusive medeni mesec na Tajskem

Posted on

 All-Inclusive medeni mesec na Tajskem
Sladkor, mehko pesek, bujne, tropski deževni gozdovi, in Izvaljen oceanfront vil Tajska idealno poročno potovanje destinacijo. Vendar pa potniki so pogosto presenečeni ugotovili, da za razliko od Karibov in Mehike, Tajske nima veliko all-inclusive letovišč. Ampak, da vas ne bi smelo odvrniti od jo je izbrala za romantično Bjekstvo. V bistvu je razlog Tajska nima veliko vse-inclusives, ker je tako enostavno mesto za potovanje in načrtovati, da obstaja samo ni potrebe za pakirano, vnaprej plačane počitnice, ko si lahko postavite eno skupaj, tako da lahko na svoje. Plus, je vse na Tajskem je zelo dostopna (zlasti za Američane), tako da ne boste privarčevali nekaj denarja z all-inclusive tu v primerjavi s plačilom à la carte.

Tajska je zelo varno mesto in država, boste verjetno želeli raziskati. Ob vse hrane, pijač in dejavnosti na eni spojini ne bi bilo tako zabavno v tej državi, kjer je vedno nekaj razburljivo videti, iz okrašeno templjev v džungli polna divjih živali.

Če ste še vedno nastavljena na all-inclusive medenih tednih, obstaja majhna peščica krajev na Tajskem med katerimi lahko izbirate.

Club Med Phuket

Set na priljubljeni, družini prijazno Kata Beach, je to Club Med je edino premoženje na Tajskem. Je velika, manikiranih razlogi spregledati Kata Bay, in to je le kratek sprehod čez cesto priti do plaže. Sobe so udobne in moderno, z nekaj diskretnimi tajske oblikovnih elementov. Tako kot druge lastnosti Club Med, Club Med Phuket ponuja polni penzion s pijačo, čeprav, ker je hrana tako izdatno in poceni (in varna za uživanje) v Phuket, boste morda želeli poskusiti nekaj obrokov izven naselja, kot tudi.

Evason Six Senses

Nekateri izmed krajev Evason Six Senses na Tajskem ponujajo all-inclusive pakete, ki vključujejo prevoz od Bangkoka, polog in obroke. Šest Senses Sanctuary na Phuketu ima pakete, da je funkcija svojo priznano kuhinjo, wellness razredov, in spa tretmaje. Medtem, Six Senses Soneva Kiri na Koh Kut-enega najbolj high-end (beri: draga) Tajska lastnosti-ponudbe paketov, ki vključujejo prevoz z zasebnim letalom iz mednarodnega letališča v Bangkoku, hrano, pijačo, pranje perila, in v večini dejavnosti. Oba kraji so omamljanje, ekskluziven in zelo drago, zaradi česar so kot nalašč za medene tedne, če vas ne moti Razmetanje.

The Village Coconut Island

The Village Coconut Island je daljinski umik na samotnem otoku ob vzhodni obali Phuket, s katerimi se sooča Phang Nga Bay. Da bi prišli do all-inclusive letovišču, morajo gostje taksi vode, ki teče 24/7. Ko bo tam, bodo lahko zasebni odsek peska, neskončnosti bazeni, tri restavracije, spa na kraju samem z bazenom hidroterapija, in Izvaljen vile z dnevne sobe, kuhinje in zasebnimi bazenčki, v nekaterih. All-inclusive paket pokriva vse resort pijačo in hrano.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

Gostje, ki so rezervirali sobe in vile ravni Club v Centara Grand Beach Resort bodo imeli dostop do all-inclusive udobja in Lounge Club jedi, kot so samopostrežni zajtrk, kosilo, popoldanski čaj, plus Happy Hour koktajli in kanapeje. Letovišče ima tudi tri bazene in-One za otroke in dve za odrasle-kot tudi vedro spa.