All-inclusive nászút Thaiföldön

Posted on

 All-inclusive nászút Thaiföldön
Cukor-puha homokban, buja, trópusi esőerdők és burjánzó tengerparti villák alkotják Thaiföld ideális nászút célpontja. Azonban utazók gyakran meglepődnek azon, hogy ellentétben a karibi és Mexikóban, Thaiföldön nem sok all-inclusive üdülőhelyek. De ez nem elrettenteni nem használhat, mint egy romantikus hétvégére. Tény, hogy az ok Thaiföld nem sok minden inclusives mert olyan könnyű hely az utazás, és azt tervezzük, hogy csak nincs szükség csomagolt, előre fizetett szabadságot, ha nem tud egy olyan könnyen össze saját. Plusz, minden Thaiföldön nagyon kedvező (különösen az amerikaiak), így nem megtakarítani egy all-inclusive itt képest kifizető à la carte.

Thaiföldön egy nagyon biztonságos helyen, és egy ország akkor valószínűleg szeretné felfedezni. Miután az összes étel, ital, és tevékenységek egy vegyület nem lenne olyan szórakoztató, ebben az országban, ahol mindig van valami izgalmas látni, a díszes templomok a dzsungel tele vannak az élővilágra.

Ha továbbra is meg egy all-inclusive nászút, van egy kis maroknyi üdülőhelyek Thaiföld közül lehet választani.

Club Med Phuket

Állítsa be a népszerű, családbarát Kata Beach, ez a Club Med egyetlen ingatlan Thaiföldön. A hatalmas, ápolt okok figyelmen kívül Kata Bay, és ez csak egy rövid séta az út túloldalán, hogy a strand. A szobák kényelmesek és modern, néhány diszkrét thai design elemek. Mint a többi Club Med ingatlan, Club Med Phuket kínál teljes ellátás italfogyasztással, mert bár az étel annyira bőséges és olcsó (és biztonsággal fogyasztható) Phuket, érdemes megkóstolni néhány étkezést kívül a központban is.

Evason Six Senses

Néhány Evason Six Senses Resorts Thaiföld hez all-inclusive csomag, amely tartalmazza a szállítás Bangkok, szállás, és az étkezést. Six Senses Sanctuary Phuket területén csomagok jellemzője, hogy az elismert konyha, wellness osztályok és spa kezelések. Eközben Six Senses Soneva Kiri Koh Kut-on a legtöbb high-end (értsd: drága) Thaiföld ingatlan-ajánlatok csomagokat, amelyek tartalmazzák transzfer magángéppel Bangkok nemzetközi repülőtér, étel, ital, mosoda, és a legtöbb tevékenység. Mindkét üdülőhelyek lenyűgöző, exkluzív, nagyon drága, így tökéletes nászútra, ha nem bánod, a fröcsköl.

The Village Coconut Island

The Village Coconut Island egy távoli menedék, egy félreeső szigeten a Phuket keleti partján, szemben Phang Nga-öböl. Ahhoz, hogy az all-inclusive szállodában, a vendégek meg kell tennie vízitaxi, azaz 24/7. Egyszer ott, élvezheti a privát, homokos partszakaszon, feszített víztükrű medencével, három étterem, egy helyszíni wellness-részlegben egy hidroterápiás medence, és burjánzó villák nappali, konyha és saját merülőmedence, bizonyos. Az all-inclusive csomag magában foglalja az összes üdülő italok és ételek.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

Foglaló vendégek Club szintű szobái és villái Centara Grand Beach Resort hozzáférése lesz az all-inclusive kényelmi és Club lounge ételek, mint például a svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, délutáni tea, valamint happy hour koktélok és szendvicsek. Az üdülőhely három medencével, egy gyerek és két felnőtt számára, valamint egy nyugodt fürdő.