Alles over winkelen in Zuid-Bali – winkelcentra, markten en winkels in winkelstraten in Kuta, Denpasar en elders

Posted on

Alles over winkelen in Zuid-Bali - winkelcentra, markten en winkels in winkelstraten in Kuta, Denpasar en elders
Als het winkelen in Bali je na, de scène in Zuid-Bali is de drukste is er op het eiland.

Het gebied De winkels zijn niet ver van het strand, soms recht op het zand zelf: je kunt gaan rechtstreeks van zwemmen in de branding op een shopping spree in het voorzien van airconditioning, Discovery Shopping Mall in Tuban, of Beachwalk Mall aan de Jalan Pantai Kuta.

Dat is geen verrassing, aangezien Kuta, Legian en Nusa Dua hebben Bali’s meest ontwikkelde toeristische infrastructuur, grotendeels dankzij de uitstekende surfstranden in deze contreien.

Winkelen in Kuta: Winkelcentra & Cheap Souvenirwinkels

Het winkelcentrum scene in Kuta is heerlijk eclectisch. backpacker erfgoed van het gebied is nog steeds zichtbaar in de straat winkels van Jalan Legian en in gebieden zoals Kuta Square en Kuta Art Market, maar als toerist in welvaart is toegenomen, zo heeft de koopwaar, en de winkels die ze verkopen.

Kuta Square. Dit winkelcentrum is gelegen op een belangrijke doorgaande weg voor toeristen pendelen tussen Kuta en Legian ( Google Maps ), en is uitgegroeid tot een drukke ontmoetingsplaats voor Bali shoppers en fixed-price boetiekjes en winkels.

Het merendeel van de winkels Kuta Square liggen langs een 200-yard lange laan die zich uitstrekt van zuid naar noord. Beginnend bij Kuta Art Market aan de zuidkant, gaat het noorden terwijl u kijken op het gebied modewinkels, fast food outlets, surf winkels en juweliers.

Matahari Warenhuis ‘s vier verdiepingen tellende gebouw dwergen alles wat op Kuta Square, en haviken een breed scala van hoge kwaliteit, Indonesisch-en-klare koopwaar, van snacks tot huishoudelijke artikelen aan kleding. De vierde verdieping heeft een foodcourt waar u een onderbreking boven het allemaal kan hebben.

Winkelcentra. De mallification van de wereld blijft, zelfs in tropische Bali en Kuta beschikt over een eerlijk deel van zijn voorzien van airconditioning winkelcentra gevuld met westerse merken.

Balinese hoogwaardige modemerken ook hun eigen heel goed in winkelcentra Kuta te houden, ook, dus niet uit de telling van de winkelcentra. Het spreekt voor zich – de winkels in deze winkelcentra zijn strikt een vaste prijs.

Kuta Art Market aan de zuidelijke ingang van Kuta Square ( Google Maps ) haviken tal van goedkope, maar kunstzinnige Balinese souvenirs – maskers, shirts, schelpen, sarongs, en diverse gesneden wezens. In tegenstelling tot de rest van Kuta Square, de winkels in het Kuta Art Market aan te moedigen je hard onderhandelen voor de goederen.

Winkelen langs de Jalan Legian

De weg die bekend staat als Jalan Legian oversteekt tussen Kuta en Legian. Langs deze twee-baans weg en daarbuiten (zie hieronder), zullen de bezoekers tal van stand-alone winkels, markten, en kraampjes naast transportdiensten, restaurants en budget hotels te vinden.

Begin uw Legian shopping spree op de hoek van Jalan Legian en Jalan Melasti ( Google Maps ), en verken de omgeving te voet. Jalan Legian zelf bevat tal van high-end winkels catering aan welgestelde actieve types: surf winkels en sportkleding winkels lijken te overheersen, maar er zijn een behoorlijk aantal sieraden en huishoudelijke artikelen winkels langs het traject.

Goedkoper souvenir kraampjes en beuzeling balies bevinden zich hoofdzakelijk in de zijstraten loodrecht van Jalan Legian Legian Beach naar het westen.

Omlaag Jalan Melasti oosten van Jalan Legian, vindt u het gedeelte van Kuta Art Market ( Google Maps ) in de buurt van het strand de verkoop van goedkope artsy tchotchkes.

Jalan Sahadewa (Knoflook Lane, Google Maps ) loopt het noorden van de kunstmarkt, het aansluiten van Jalan Melasti en Jalan Padma – het is nog een andere hotspot voor koopjesjagers.

De zijstraten vol met winkels te strekken naar het noorden door Jalan Padma Utara, Jalan Werkudara naar Jalan Arjuna (algemeen bekend als Jalan Double Six). De laatste twee rijstroken zijn vooral bekend om hun stoffen en kleding winkels, waar u de lokale batiks en ander textiel kunt proeven.

Jalan Padma ( Google Maps ) aan de noordkant van Knoflook Lane is chock-a-blok met winkels verkopen goedkope armbanden, snuisterijen, en shell producten.

Winkelen in Denpasar

De hoofdstad van Bali niet zo veel toeristische verkeer als Kuta en Legian krijgen – immers, dit is waar de gewone Balinese leven, in tegenstelling tot de toeristische wijken van Legian, Kuta en Seminyak.

Maar dat is geen reden om Denpasar wegstrepen memo: de twee traditionele markten bevinden zich direct naast elkaar, slechts gescheiden door de rivier de Badung.

Pasar Kumbasari ( Google Maps ) is een uitgestrekte traditionele markt gestapeld drie verdiepingen omhoog. Als je in de markt voor goedkope kunsten en ambachten, trek op naar de derde verdieping van de markt en krijg je onderhandelen game op. Er is zelfs een winkel die kostuums voor de traditionele Balinese dansen verkoopt.

De overkant van de rivier, Pasar Badung ( Google Maps ) biedt meer koopjes voor de toeristen die graag lokaal om te gaan. Op de oostelijke flank vindt u Jalan Sulawesi , een bekende stoffen depot vol met winkels verkopen van batik , songket, en een verscheidenheid aan stoffen, traditionele en moderne gelijk.

Jalan Gajah Mada ( Google Maps ) kruist met Jalan Sulawesi een beetje naar het noorden – de winkels in deze straat te verkopen handwerk en schoenen. Ga naar het zuiden naar Jalan Hasanuddin ( Google Maps ) naar Denpasar beroemde goudhandel tegenkomen – de gouden ambachtslieden langs deze straat tegemoet te komen vooral aan de lokale bevolking, maar je bent vrij om je geluk te beproeven.

Andere Winkelgebieden in Zuid-Bali

In Sanur , een bezoek Jalan Danau Tamblingan ( Google Maps ), de hoofdweg van de wijk, waar u dezelfde dingen in Kuta kan kopen, zonder zwemmen in Kuta-size drukte. Een aantal cafés en restaurants worden afgewisseld te midden van de winkels op de avenue, dus je kunt af en toe een pauze tussen aankopen te nemen.

De winkels in Kerobokan vooral langs Jalan Raya Kerobokan ( Google Maps ) – tegemoet te komen aan huiseigenaren en ouders, met vestigingen in woninginrichting, meubels en kunstwerken voor het voormalige, en ambachtelijke poppenhuizen, kids’ boeken, en jonge mode voor het laatste.

De brede snelweg tussen Sanur en Nusa Dua staat bekend als de “Bypass” , en is bekleed met winkels verkopen aardewerk, aardewerk, meubels en diverse antiek. Rij door in uw gehuurde auto, stoppen op elk winkels die u interesseren en koopje weg.

In Nusa Dua , is de retail scene gedomineerd door de Bali Collection winkelcentrum ( bali-collection.com , Google Maps ), een open winkelcentrum met een aantal chique internationale labels en een Japans warenhuis. Achter het winkelcentrum, een aantal restaurants en bars serveren patroons in een al fresco setting. Een gratis pendelbus pendelt tussen de Bali Collection winkelcentrum en ongeveer 20 resorts in de buurt.