Skip to main content

Alles wat u moet weten over Londen’s Night Tube

Alles wat u moet weten over Londen's Night Tube

Londen is nu officieel een 24-uurs stad. Na langdurige vertragingen, de Night Tube is open voor het bedrijfsleven elke vrijdag en zaterdag, het aanbieden van een 24-uurs transport systeem op de London Underground.

De dienst biedt vervoer van het centrum van Londen naar de rand van de stad voor dezelfde prijs die u betaalt voor tickets tijdens de dag.

Transport for London biedt op dit moment een 24-uurs bus service, maar de buis netwerk opent veel meer routes en snellere verbindingen.

Nuttige informatie over Londen’s Night Tube

Wanneer gaat de service uit te voeren?

De 24-uurs service is momenteel actief op vrijdag en zaterdag

Welke lijnen bieden een 24-uurs service?

The Night Tube diensten zijn beschikbaar op de Jubilee en Victoria lijnen en het grootste deel van de Centraal-, Noord- en Piccadilly lijnen.

Hoe vaak de treinen rijden?

De Victoria lijn loopt ongeveer elke 10 minuten over de gehele lijn.

De centrale lijn rijdt elke 10 minuten tussen White City en Leytonstone en ongeveer elke 20 minuten tussen Ealing Broadway naar White City en Leytonstone naar Loughton / Henegouwen.

De Jubilee lijn loopt ongeveer elke 10 minuten over de gehele lijn.

Het Northern Line loopt rond om de 8 minuten tussen Camden Town en Morden.

De Piccadilly lijn loopt ongeveer elke 10 minuten tussen Cockfosters en Heathrow Terminal 5 (let op: er is geen service op de Terminal 4 lus).

Hoeveel kost het?

The Night Tube tarieven zijn hetzelfde als de dag tickets. U kunt Oyster kaarten of contactloze betalingen (dagelijks aftopping geldt zowel voor betaalmethodes) te gebruiken. Dag Travelcards zijn geldig op de dag van uitgifte en voor reizen voor 04:30 de volgende dag.

Is het veilig?

Alle stations worden bemand door London Underground medewerkers en er is een versterkte aanwezigheid van de politie gedurende de nachtelijke diensten. Extra politie Community Support Officers ook extra bijstand aan passagiers en politieagenten, zoals vereist.

Zijn taxi’s beschikbaar at Night metrostations?

Extra taxistandplaatsen zijn toegevoegd aan stations op de Night metrolijnen die het gemakkelijker maken voor de passagiers hun reis voort te zetten te maken.

Wanneer is de buis lopen meestal?

Tijdens de week, London Underground treinen beginnen rond 05:00 en loopt tot rond 11: 30 uur / 12:30 Op zondag, buizen beginnen rond 07:00 maar check bij voorbaat voor Weekend Engineering Works.

You may also like