Ambalaj de lumina pentru călătoria dvs. către Franța

Posted on

Ambalaj de lumina pentru călătoria dvs. către Franța

Ambalare lumina, mai ales dacă sunteți de planificare pentru a vizita mai mult de un oraș sau de a lua trenul, este o artă. Un sac de lumină poate face diferența între o experiență plăcută sau neplăcută.

Utilizați aceste sfaturi și trucuri pentru a împacheta lumina.

În timp ce toate marile gări din Paris au lăsat facilități pentru bagaje, multe gări franceze nu au dulapuri disponibile, și o excursie rapidă zi la un sat care trece poate fi de nesuportat glisarea valize grele în jurul valorii de oraș.

Cu toate acestea, nu doriți să obțineți în Franța și dați seama că nu aveți medicamente baza de prescriptie medicala, lentile de contact suplimentare, haine esențiale, lenjerie de corp, etc.

Există o artă de ambalare de lumină și de ambalare bine în același timp. Utilizați aceste sfaturi și trucuri pentru a călători cât mai ușor posibil, fără a pierde elemente importante de la domiciliu.

Sfaturi generale înainte de a călători

 • De îndată ce știi că vei vizita Franța, a pus o cutie sau coș într – un loc convenabil să renunțe la necesitățile pentru călătoria în. De asemenea , consultați o listă de verificare de ambalare și păstrați – l în partea de sus. Puteți păstra adăugarea de elemente, verificarea – le off.
 • Cumpara un sac mic pliabil să se plieze și să înghesuie în geantă principală. Poți fi sigur că vei cumpăra ceva în Franța, iar acest lucru înseamnă că aveți un sac de gestionat fără a cheltui bani peste în Franța.
 • Gândiți lung și greu despre ceea ce aveți de gând să cumpere acolo . Dacă există ceva ce de ambalare, dar va cumpara , probabil , în timp ce în Franța, ocoliți – l cumpere in vacanta ta.
 • Ia – o valiza de rulare sau rucsac . Chiar și un rucsac ușor se poate obține greu după un timp care transportă – l în jurul valorii. Nu cred că roțile te va salva tot timpul, totuși. În cazul în care un sac este prea greu pentru a transporta, nu va fi capabil să – l în sus și în jos pe platformele de tren ( de multe ori scări). Vor fi momente când trebuie să efectueze geanta aia.
 • Asigurați -vă că valiza mică suficient pentru a transporta în avion. În acest fel nu va trebui să deranjez cu așteptați pentru bagaje, sau potențialul pentru saci pierdute.

Ce trebuie să luați

Există anumite elemente care ar fi dezastruoase, sau cu siguranță extrem de incomod, pentru a lăsa în urmă. Atunci când încearcă să împacheteze lumina, asigurați-vă că nu lăsați un element obligatoriu în urmă. Asigurați-vă că vă aduce:

 • Orice necesare documente de călătorie , cum ar fi un pașaport sau viză. De asemenea , lăsați copii ale acestor documente cu un prieten de încredere sau membru de familie , în cazul în care se pierd.
 • O bucată de hârtie numere de telefon de listare pentru toate cardurile de credit și numere de stubs listarea de la cecuri de călătorie în cazul în care se pierd.
 • Copii ale tuturor confirmărilor de hotel . Dacă nu ai primit o confirmare prin e-mail sau fax de la un hotel, insista pe ea în timp ce sunt încă acasă.
 • Detaliate hărți și instrucțiuni de ghidare de la gara sau aeroport la hotel. Nu presupune un șofer de taxi va ști.
 • Euro! Nu introduceți niciodată o țară fără cel puțin o monedă locală puțin. Desigur, nu merge fructe cu coajă lemnoasă și a obține sute de euro la banca locală, în cazul în care rata de schimb este așa-atât. Pentru mai multe sfaturi, consultați  Noțiuni de bază în numerar în Franța – DOs & DON’Ts.
 • Medicamente pe bază de rețetă . Nu numai că ar fi greu pentru a obține o rețetă în timpul călătoriei, ar putea fi imposibil în cazul în care același medicament nu este disponibil în Franța. De asemenea , nu uitați lentile de contact de rezervă.
 • Wallet, pungă , și alte elemente pe care le – ar transporta în mod normal , în orice moment. În nebunia de ultimul minut de ambalare, aceste elemente esențiale se pot obține uitate.
 • Bilete de avion și bilete de avion sau informațiile de pe telefon.
 • Convertoare de valută și adaptoare electrice (da, acestea sunt două lucruri diferite, și ambele sunt necesare). Dacă aveți de gând să aducă un laptop, pe care nu aș recomanda , dacă sunteți de ambalare lumina, veți avea nevoie , de asemenea , un adaptor de telefon. Rețineți, totuși, că cele mai multe hoteluri au acces gratuit la internet și multe orașe au cyber-cafenele din Franța.

Haina va face partea leului din ambalaj dvs., astfel încât este nevoie de cea mai mare atenție. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a ușura sarcina:

 • Caută țesături subțiri, sintetice . Ei nu numai că ocupă mai puțin spațiu, dar se usucă rapid , dacă aveți nevoie să-mână spală – le într – o cameră de hotel. Nu este nevoie să -și petreacă o mulțime de bani pe haine „ de călătorie“. Uita – te pentru poliester sau vâscoză amestecuri care sunt fără riduri. La domiciliu, să acorde o atenție la haine care ies din ciclul de centrifugare aproape uscat. Adu unele de dimensiuni de călătorie Woolite cu tine sau, la un vârf de cuțit, samponul hotelului.
 • Investiți în saci de compresie haine , care alerga pentru aproximativ 20-25 $ la magazinele de călătorie și magazine în aer liber. Ei nu vor face hainele mai ușoare , dar acestea fac să le facă mult, mult mai mici. Doar asigurați – vă că nu ambalaj atât de strâns vă loviți geanta peste limitele de greutate al unei companii aeriene.
 • Determina ceea ce ai nevoie într – adevăr să ia . Aș sugera îndepărtând toate hainele pe care le credeți că aveți nevoie să împacheteze. Apoi trăiesc doar pe acele haine pentru numărul de zile în care va fi în Franța. Nu face nici rufele, dar dacă doriți să re-poarte ceva suficient; mână – l spele. Vei fi , probabil , surprins de cât de multe elemente nu ai purtat în acea perioadă. Ax acele piese de pe lista ta.
 • Știu că acest lucru ar putea suna ingrozitor pentru unii dintre voi, dar investească într – o pereche de pantofi de a purta și nu mai mult. Dacă te duci la un magazin de pantofi de confort, puteți găsi , probabil , o pereche care va fi confortabil pentru o mulțime de mers pe jos , dar uita – te destul de frumos pentru a purta pentru mese îmbrăcat-up. Vei cheltui mai mult, dar va fi în valoare de ea. Și nu va avea pantofi voluminoase să împacheteze.
 • Pachet de haine de-a lungul unei scheme de culoare asemănătoare , astfel încât să puteți amesteca și se potrivesc. De ce au trei combo – uri complete tricou-fusta-jacheta atunci când poate avea un cuplu de tricouri, o fusta, o pereche de pantaloni și un cardigan, de exemplu.
 • Elimina aproape toate obiectele voluminoase, grele. Nu împachetați mai mult de o pereche de blugi sau pulover grele. Pentru un singur lucru, puteți , probabil , re-purta unele dintre elementele mai grele. Pe de altă parte , va dura până spațiul și greutatea mai multor elemente mai ușoare.
 • Găsiți niște haine vechi sau lenjerie de corp ieftine , care nu te va deranja lăsând în urmă ca să o porți. Acest lucru se va șterge spațiu pe măsură ce merge de-a lungul.

Toți avem nevoie de niște articole de toaletă foarte de bază atunci când am de călătorie. Cine poate trăi fără o periuță de dinți sau săpun, la urma urmei? Dar există unele trucuri pentru a elimina obiecte inutile sau păstrarea lor de lumină și mici.

 • Multe dintre elementele de bază , cum ar fi șampoane, săpun și balsam, va fi , probabil , furnizate de hotel. Eu cred că întotdeauna am nevoie să împacheteze lucrurile astea, și se încheie cu o valiza încărcată cu sticle mici de hotel. Chiar dacă nu va sta undeva cu articole de toaletă mare, ceea ce ar putea fi mai distractiv decât a avea o scuză pentru a cumpăra săpun măcinat franceză în Marsilia , de exemplu?
 • Salvați – vă supra-taxe de cumpărare dimensiuni eșantion. Ia – câteva sticle mici și să le umple cu favorite și adăugați o etichetă. Sau du – te în jurul valorii de la site – uri freebies pentru a găsi companii care dau probe. Unii vin în pachete în loc de sticle mici, care inglobeaza chiar mai bine.
 • Ia un mic sac de articole de toaletă de călătorie pentru a păstra toate astea organizate. Dacă primiți unul mic, acesta va ajuta , de asemenea , vă păstrați articole de toaletă de sub control.
 • Nu împachetați un uscator de par , dacă îl puteți evita. Aproape fiecare hotel din Franța , are un uscator de par.