Angeli in demoni Top Sites v Rimu in Vatikanu

Posted on

Kje Glej Places objavljena v knjigi in film Angeli in demoni

Angeli in demoni , je film, ki temelji na knjigi Dana Browna, ki je določena v Rimu in Vatikanu. Tu so top krajev, ki jih bomo videli v filmu. Lahko obisk teh krajev sami naslednjič, ko ste v Rimu.

Svetega Petra trg in bazilika

Vatikan je majhen suverena neodvisna država in dom papeža. Svetega Petra Bazilika je eden od največjih svetovnih cerkva, in trg ogromne svetega Petra prevladujejo Vatikan in prepoznavni v film. Vhod v svetega Petra Bazilika je brezplačna, vendar za obisk Vatikana izkopavanja, nekropola beneath svetega Petra bazilike, kjer del filma se odvija, boste morali vnaprej rezervirajo za voden ogled.

Castel Sant ‘Angelo in Passetto

Castel Sant ‘Angelo, zgrajena kot grob cesarja Hadrijana v drugem stoletju, je bila uporabljena kot trdnjava, dokler ni postal papeževa rezidenca v 14. stoletju. Skrivni prehod je Passetto, ga poveže z Vatikanom. V filmu, to je skrivnost starodavni Iluminati mesto uporablja proti koncu zgodbe. Danes Castel Sant ‘Angelo gosti poletne koncerte. Passetto, zapor in zasebne sobe Klementa VII lahko obiskali tudi.

Piazza Navona in vodnjak štirih rek

Piazza Navona je živahno kvadrat obdanih z high-end kavarne in baročnih palač. Zvezde v ovalnem piazza tri razkošno baročni vodnjaki. Osrednji vodnjak, Vodnjak rek ali Fontana Dei Fiumi, predstavlja voda na poti na osvetlitev v zgodbi. Bernini ustvaril v 1650-ih, vodnjak prikazuje štiri rek – Donave, Ganges, Nil, in Rio de la Plata.

Santa Maria del Popolo in Piazza del Popolo

Santa Maria del Popolo, Piazza del Popolo, je bil eden izmed prvih cerkva renesančnih v Rimu. V Chigi kapeli, ki jo je Raphael ustvaril, so stropne mozaike in piramidnih podobnih grobnic ter kipi po Bernini. Chigi Kapela predstavlja Zemljo na poti razsvetljenja v filmu in knjigi.

Santa Maria della Vittoria

Santa Maria della Vittoria je baročna cerkev na Via XX Settembre. Cerkev ima slavni Ecstasy Saint Teresi, ki ga Bernini, ki predstavlja ogenj na poti razsvetljenja.

Pantheon

Pantheon v Rimu

Rimski Pantheon, stari tempelj vseh bogov, je bila zgrajena med AD 118-125 cesar Hadrijan. Njena kupola je bila največja kupola nikoli, dokler je bila zgrajena kupola Brunelleschi je v katedrali v Firencah leta 1420-36. V 7. stoletju, je bila izdelana v cerkev zgodnjih kristjanov, vendar je še vedno najbolje ohranjena stavba starega Rima. Danes je obdana s prijetno in živahno piazza, lepo mesto, da bi sedel v večernih urah in uživate ob pijači. Vstop v Panteon je prost.

Sikstinska kapela

Sikstinska kapela, zgrajena od 1473-1481, je tako papežev zasebno kapelo in prizorišče za izvolitev novega papeža, ki ga kardinali. Michelangelo naslikal znameniti stropne freske, s centralnimi prizori prikazujejo ustvarjanje in zgodbo o Noetu. Prav tako je urejen Oltar steno z poslednje sodbe in da so dela po številnih drugih znanih umetnikov. Kapela je del vatikanskih muzejev.

Bodite prepričani, da nakup vstopnic ali knjigo turnejo vnaprej, da bi se izognili dolge proge. Izberite Italija, ameriško podjetje, prodaja Vatikan Muzeji vstopnic in majhne skupine (6 ljudi) vatikanske in Sikstinski kapeli ture na spletu. Če želite uživati v Sikstinska kapela brez velike gneče, menijo a Pred ali po urah Sikstinska kapela in Vatikan Muzeji Tour.

Caserta Royal Palace

Caserta Royal Palace je bil nastavljen za snemanje veliko Angeli in demoni prizorov, ki potekajo v Vatikanu, saj snemanje v Vatikanu je bilo prepovedano. Caserta Royal Palace ali Reggia di Caserta, severovzhodno od Neaplja, je ekstravagantna 18. stoletja Bourbon palača, ki je pogosto uporabljen kot snemanja filma. Morda boste prepoznali palačo iz drugih filmov, vključno z Star Wars Episode I in II in misija nemogoče III, kjer nadomestimo Vatikana.