Skip to main content

April v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

 April v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
S prihodom pomladi konec marca, London še naprej, da se segreje z veliko postavitvijo prazničnih dogodkov in bolj prijetno vreme ves mesec, zaradi česar aprila eden najboljših časih, da načrtujejo potovanje v glavno mesto Združenega kraljestva. London v aprilu ponuja obilo toplih spomladanskih dneh, ko si lahko privoščite sveže spomladanske cveti na prireditev na prostem po mestu, vendar pa je treba zagotoviti, da ste ustrezno pripravljeni na sezono, saj lahko vreme precej nestanovitna v tem letnem času.

London Vreme v aprilu

London je vreme v aprilu morda še ne počutim kot spomladi, vendar je precej topleje, kot je v zimskem času.

 • Povprečno visoka: 55 stopinj Celzija (13 stopinj Celzija)
 • Povprečno minimalnem: 41 stopinj Celzija (5 stopinj Celzija)

Ves mesec, bodo obiskovalci treba obravnavati z enako mešanico oblačno, mokre dneve in dneve s svetlo, sončno spomladansko vreme. Na srečo, kljub star pregovor o “tuši aprila,” to ni najbolj moker čas v letu za London, ki dobi le približno 1,6 centimetrov dežja v teku 16 dni, vendar bo še vedno verjetno srečanje nekakšen dežju med potovanjem ne glede na to, ko boste obiskali ta mesec.

Kaj Pack

Kljub prihodu pomladnega cvetja in toplejše vreme, boste morali, da bi različne toplo in hladno vreme obleko, da se prepričajte, da ste ustrezno pripravljeni za hlapnih vreme aprila v Londonu. Medtem ko bi lahko verjetno pobegniti z majico in lahka nepremočljiva jakna v aprilu, je najbolje, da paket puloverji in dodatne plasti, preveč. Prav tako ne pozabite, da bi majhen, enostaven za prenos dežnik, da bi z vami vsak dan, saj nikoli ne veš, kdaj lahko svetloba tuš pop up ta mesec.

London Dogodki v aprilu

Vsak april, London zaživi s polno zasedbo prazničnih prireditev na prostem praznovali prihod pomladi do mesta. Iz praznovanje kave na današnji delilec mesec na letni londonski maraton konec aprila, obstaja veliko velikih dogodkov vredno raziskati na vaši poti v mesto v tem letnem času. Ne pozabite, da preneha z Hyde Park želja Queen of England za rojstni dan 21. aprila (čeprav uradno praznovanje poteka v juniju), in prav tako se prepričajte, da ujeti zgodovinsko dirko čoln na reki Temzi v zgodnjih del meseca.

 • London Marathon (konec aprila):  Ta ogromen London športni dogodek privabi več kot 40.000 tekačev iz vsega sveta. Od leta Greenwich Park, 26,2 milj Pot poteka nekaterih londonskih najbolj ikoničnih znamenitosti, vključno z Cutty Sark, Tower Bridge, Canary Wharf in Buckinghamska palača. Okoli 500.000 gledalcev linijo pot Veselili na vrhunskih športnikov, kot tudi amaterski tekači.
 • Oxford in Cambridge Boat Race (konec marca ali začetek aprila):  Ta letni veslanje dirka med študenti iz Oxford in Cambridge univerze je bil prvič borili leta 1829 na reki Temzi in zdaj privablja množice okoli 250.000. Štiri milje seveda začne pri Putney Bridge in konča pri Chiswick Bridge. Veliko lokalih to vrstico reki dajo na posebnih dogodkih za gledalce.
 • Velika noč v Londonu (Velika noč lahko pade v marcu ali aprilu):  Velikonočni dogodki v območju London iz tradicionalnih cerkvenih storitev velikonočnih jajc lovi v otrokom prijaznih dejavnosti na nekaterih največjih muzejev v mestu.
 • London Kava Festival (začetek aprila):  Praznujte londonsko kave prizor, ki ga na ta vsakoletni festival na Truman Brewery na Brick Lane. Uživajte degustacije, demonstracije, interaktivne delavnice, živo glasbo in kavo infused koktajle.
 • London vprežni Parade (Velikonočni ponedeljek):  Čeprav tehnično ni v Londonu sama, ta zgodovinski vsakoletni dogodek, na jugu Anglije sejmišču v West Sussex ima parado, katere cilj je spodbujati dobro blaginje za delovne konje prestolnice.
 • Kraljičin rojstni dan (april 21):  The Queen uradni rojstni dan praznuje 11. junija, vendar je njen dejanski rojstni dan april 21. Ob tej priložnosti je označena z rojstnodnevno pozdrav 41-gun v Hyde Parku opoldne sledi 62-pištolo pozdrav na stolpu London v 1 uri
 • Jurjevo  (april 23):  Vsako leto zavetnik Anglije je praznoval v Trafalgar Square s festivalom navdihnila slavja 13. stoletja.

April Potovalne Nasveti

 • Kljub toplejše vreme, je april še vedno velja za off-sezona za turizem v Londonu. To pomeni, da boste verjetno našli cenejše letalske vozovnice in nižje cene na cene po mestu in lažji časa booking večerjo rezervacije ali obisku Priljubljene znamenitosti v tem letnem času.
 • Če velikonočni praznik pade v aprilu, lahko pričakujemo, vladne službe in večino lokalnih trgovin, ki se zapirajo na velikonočno nedeljo; poleg tega, turisti iz cele Evrope običajno jate v Londonu za svoje velike proslave, tako da so potni stroški in velikosti množice verjetno povečala teden noči.
 • April je idealen mesec za obisk Londona prostem znamenitosti, kot so mestnih kmetij, živalskih vrtovih, naravnih konzerve in javnih parkih; se prepričajte, da preneha z londonske mokrišč Center za spomladanski prihod številnih ptic in rastlinskih vrst.
 • Spreminjanja straže poteka vsak dan ob Buckinghamske palače se začne v aprilu, in zaradi manjše množice turistov, bi morali imeti možnost, da bi dobili čudovit razgled na slovesnosti, če si pogledat ta mesec.