Aprilie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Aprilie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Odată cu sosirea primăverii la sfârșitul lunii martie, Londra continuă să se încălzească cu o gama foarte mare de evenimente festive și vreme mai placuta pe tot parcursul lunii, ceea ce face unul dintre cele mai bune ori aprilie pentru a planifica o excursie la capitala Regatului Unit. Londra, în luna aprilie, oferă o mulțime de zile calde de primăvară, atunci când vă puteți bucura de florile proaspete de primăvară la evenimente în aer liber în jurul orașului, dar ar trebui să vă asigurați că sunteți pregătit în mod adecvat pentru sezonul, deoarece vremea poate fi destul de volatile această perioadă a anului.

Londra Vremea în aprilie

vremea din Londra, în aprilie, nu poate încă simt ca de primăvară, dar este considerabil mai cald decât este în timpul iernii.

 • înaltă medie: 55 grade Fahrenheit (13 grade Celsius)
 • Media redus: 41 de grade Fahrenheit (5 grade Celsius)

Pe tot parcursul lunii, vizitatorii vor fi tratate la un amestec egal de zile acoperit de nori, umed și zile cu luminos vreme, însorită de primăvară. Din fericire, în ciuda vechi proverb despre „dusuri aprilie“, acest lucru nu este cel mai umed timp de an pentru Londra, care devine doar aproximativ 1,6 inch de ploaie pe parcursul a 16 zile, dar va mai probabil întâlni un fel de duș cu efect de ploaie în timpul călătoriei, indiferent atunci când vizitați această lună.

Ce să Pack

În ciuda sosirea de flori de primavara si vremea este mai caldă, veți avea nevoie pentru a aduce o varietate de haine cald și rece vreme, pentru a vă asigura că sunteți pregătit în mod adecvat pentru volatile vremea aprilie la Londra. În timp ce ar putea obține, probabil, departe cu un tricou și o jachetă ușoară impermeabil în luna aprilie, cel mai bine este să împacheteze pulovere și straturi suplimentare, de asemenea. De asemenea, amintiți-vă pentru a aduce un mic, ușor de transportat umbrelă pentru a aduce cu tine de zi cu zi, deoarece nu știi niciodată când un duș de lumină poate apărea în această lună.

Londra Evenimente în luna aprilie

Fiecare aprilie, Londra vine în viață cu o gama completă de evenimente festive in aer liber pentru a sărbători sosirea primăverii în oraș. Dintr-o sărbătoare de cafea pentru a lovi cu piciorul off luna la Maratonul anual de la Londra, la sfârșitul lunii aprilie, există o mulțime de evenimente mari în valoare de explorare în călătoria dvs. spre oraș în acest moment al anului. Nu uitați să opriți de Hyde Park pentru a dori Regina Angliei o zi de naștere fericită la 21 aprilie (chiar dacă celebrarea oficială are loc în iunie), și să fie, de asemenea, sigur de a prinde o cursă istorică cu barca pe râul Tamisa la începutul anilor parte a lunii.

 • Maratonul de la Londra (sfârșitul lunii aprilie):  Acest eveniment sportiv din Londra imens atrage peste 40.000 de alergători din întreaga lume. Începând din Parcul Greenwich, ruta 26,2 mile trece unele dintre obiectivele turistice cele mai emblematice din Londra, inclusiv Cutty Sark, Tower Bridge, Canary Wharf și Palatul Buckingham. In jur de 500.000 de spectatori linie ruta pentru a ridica moralul pe sportivii de elita precum și alergători amatori.
 • Oxford si Cambridge Cursa cu barca (sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie):  Această cursă de canotaj anual între elevii de la Oxford și Cambridge universități a fost luptat pentru prima dată în 1829 pe râul Tamisa și acum atrage mulțimi de aproximativ 250.000. Cursul de patru mile începe aproape de Putney Bridge și termină aproape de Chiswick Bridge. Multe dintre pub – uri care linia de malul râului pus pe evenimente speciale pentru spectatori.
 • Paste la Londra (Paștele poate cădea în martie sau aprilie):  Evenimente de Paști în gama de la Londra de la serviciile bisericii tradiționale la activitățile de vânătoare de ouă de Paște la activități prietenoase pentru copii , la unele dintre cele mai mari muzee din oraș.
 • Londra Coffee Festival (începutul lunii aprilie):  Sărbătoriți scenacafeaLondra prin participareaacest festival anualla fabrica de bere Truman în Brick Lane. Bucurațivădegustări, demonstrații, atelierelucru interactive, muzica live, cocktailuri și infuzatcafea.
 • Londra Muniție ecvestră Parade (Lunea Paștelui):  Deși nu punct de vedere tehnic la Londra în sine, acest eveniment istoric anual la sudul Angliei Showground în West Sussex oferă o paradă care își propune să încurajeze bunăstarea bună pentru caii de lucru ale capitalei.
 • Ziua Reginei (21 aprilie):  Ziuanaștere oficială a Reginei este sărbătorită pe 11 iuniedar ziua ei reală este21 aprilie ocazie este marcată de un focartificii ziuanastere 41-gun în Hyde Parkla amiazăurmat de un salut 62-pistolla Turnul din Londrala 13
 • Ziua St George  (23 aprilie): În  fiecare ansfântul patron al Angliei este sărbătorită în Trafalgar Squarecu un festival inspirat de cărnuri 13-lea.

Aprilie Sfaturi de călătorie

 • În ciuda vremii calde, aprilie este considerat în continuare în afara sezonului pentru turism din Londra. Acest lucru înseamnă că veți găsi probabil biletele de avion mai ieftine și prețuri mai mici la cazare în jurul orașului și un timp mai ușor de rezervare rezervări pentru cină sau vizitarea atracțiilor populare acest moment al anului.
 • În cazul în care vacanța de Paști cade în luna aprilie, vă puteți aștepta la birouri guvernamentale și cele mai multe magazine locale care urmează să fie închise pentru Duminica Paștelui; În plus, turiștii din toată Europa se înghesuie în mod tipic la Londra pentru a sărbători sale mari, astfel încât costurile de călătorie și dimensiuni mulțime sunt susceptibile de a crește săptămâna Paștelui.
 • Aprilie este luna perfectă pentru a vizita atracții în aer liber din Londra, cum ar fi fermele de oraș, grădini zoologice, conserve natura, și parcuri publice; asigurați-vă că pentru a opri de Wetland Centrul din Londra pentru sosirea primăverii a unui număr de specii de păsări și plante.
 • Schimbarea Gărzii are loc zilnic la Palatul Buckingham începând din luna aprilie, și datorită mai mici mulțimile turistice, ar trebui să fie capabil de a obține o imagine mare a ceremoniei, dacă-l verificați în această lună.