Ar trebui sa cumpar un card Oyster pentru copiii mei?

Posted on

Ar trebui sa cumpar un card Oyster pentru copiii mei?
Dacă sunteți în vizită la Londra cu copii între 11 și 15 ani, care călătoresc în jurul orașului se poate face mult mai simplu prin achiziționarea de vizitator Oyster Carduri. carduri pentru adulți pot fi achiziționate de la mai multe țări, chiar înainte de a pleca de acasă, și odată ce ajunge la Londra, puteți cere un membru Transport pentru Londra (TfL) personal pentru a aplica un discount tânăr vizitator pentru cardul copilului. Puteți cumpăra un regulat (non-Vizitator) Oyster card de la Heathrow, și de a folosi fie tipul de Oyster card pentru a ajunge la centrul Londrei din aeroporturile Heathrow și Gatwick (deși nu Luton sau Stanstead).

Ce este un card Oyster?

Un card Oyster este un bilet de plastic cu forma, dimensiunea, și funcția unui smart card. Ca un card inteligent, ai pus bani pe card și în timp ce călătoriți, taxele pe care le-ar plăti în mod normal, în numerar sunt deduse. Odată achiziționat, cardul Oyster acoperă toate formele de masă de transport din Londra, metroul (Tube), Transport for London (TfL) feroviar și cele mai multe linii feroviare naționale din Londra, Londra Overground, Londra Autobuze și Dockland Light Rail (DLR). Acesta poate fi achiziționat zilnic sau săptămânal; acesta poate fi utilizat în orice moment al zilei și acoperă atracțiile din toate zonele din Londra, 1-9.

Costurile de card Visitor Oyster £ 5 pentru a activa și apoi alegeți cât de mult credit pe care doriți să le adăugați-l în £ 5 trepte până la £ 50. Dacă alerga afară de bani, puteți să-l top în sus și folosiți-o din nou: la sfârșitul călătoriei, puteți obține înapoi creditul neutilizat. In multe cazuri, folosind un card pentru a cumpăra un bilet este semnificativ mai ieftin decât în ​​numerar. În plus, rata de zi cu zi are o cantitate „capac“, și după ce ați cunoscut faptul că capacul sau a făcut a treia călătorie într-o zi, va călători liber pentru restul zilei respective. O carte de vizitator Oyster, de asemenea, vine cu mai multe oferte speciale și reduceri în restaurante, magazine și locuri de divertisment.

Copii și Stridiile

Nu aveți nevoie de un card Oyster pentru copii mici. La Londra, copiii sub 11 călătorii gratuite pe autobuze și linii de tramvai, precum și cu metroul, DLR, London Overground, TFL Rail și unele National Rail, până la patru copii sub 11 călătorii gratuite în cazul în care acestea sunt cu un adult tarif-plătitor. Cumpărarea unui card separat Oyster pentru copilul dumneavoastră în vârstă de 11-15 poate fi convenabil, deoarece discount Young Visitor este jumătate din rata de adult pay-as-you-go discount.

Când sunteți gata de plecare din Londra, puteți obține înapoi de credit necheltuite, păstrați-l pentru următoarea călătorie, sau să dea cardul unui prieten pentru a utiliza.

Carduri de hârtie de călătorie

Dacă nu doriți să mergeți ruta smart card, puteți alege pentru un Travelcard, un bilet de hârtie puteți cumpăra de la o mașină de bilet de la orice stație de metrou din Londra. Un Travelcard este un bilet forfetar care acoperă toate dvs. de călătorie timp de o zi sau de o săptămână sau mai mult. Acest lucru înseamnă că plătiți o rată fixă ​​pentru acea zi / saptamana, etc.

Travelcard de hârtie acoperă de călătorie cu metroul, autobuzul și trenuri Londra Overground (trenuri locale); călătorie este redus, dar nu există oferte speciale, iar banii nu se restituie. Acestea sunt cele mai utilizate pentru călătorii grup mare. Aceste bilete alimenta barierele la stații de metrou și pop din nou.