Arc de Triomphe – A Guide to Deze populaire Parijs Sightseeing attractie

Posted on

 Arc de Triomphe - A Guide to Deze populaire Parijs Sightseeing attractie

Waarom bezoek

De Arc de Triomphe. Wie heeft niet gezien dat groot symbool, omringd door verkeer, maar die zich trots in het midden van 12 prachtige lanen en aan het einde van de beroemde Champs-Elysées? Het maakt deel uit van L’Axe historique , een reeks van grote monumenten en gracieuze boulevards op een route door Parijs van het Louvre paleis aan de rand van de stad. Een van de grote iconen van Parijs, het is ook een van de meest bezochte attracties, met 1,7 miljoen bezoekers per jaar, en met goede reden; het uitzicht vanaf de top is adembenemend.

Een beetje geschiedenis

Net als veel van de grote ontwerpen in Frankrijk, de Arc de Triomphe begon met Napoleon I die de bouw besteld. Het werd ontworpen door de architect Jean-François Chalgrin, geïnspireerd door de enkele boog van de boog van Titus ingebouwd c. 81 AD in Rome. De Arc de Triomphe is echter groter, maar liefst 49,5 meter (162 voet) meter, 45 meter (150 voet) lang en 22 meter (72 voet) breed, gebouwd zonder kolommen. De beelden rond de basis zijn heldhaftige, voorstellende de heldhaftige jonge Franse soldaten tegen de vijand, en ter herdenking van de Napoleontische oorlogen. Niet te missen is François Ruw La Marseillaise beeltenis van Marianne, het symbool van Frankrijk, dringen er bij de soldaten. Binnen de muren zijn ingeschreven met de namen van meer dan 500 Franse soldaten in de Napoleontische oorlogen, met de doden onderstreept. The Arch was nog niet klaar tot 1836, toen Napoleon was gestorven, en werd geopend met veel pracht en praal door koning Louis Philippe.

Onder de boog bevindt zich het graf van de Onbekende Soldaat uit de Eerste Wereldoorlog, hier gelegd in 1920. Twee jaar later het idee van een Memorial Flame werd naar voren gebracht. De vlam werd voor het eerst aangestoken op 11 november 1923 en is nooit gedoofd. Het werd de grote symbool van de bevrijding, toen generaal Charles de Gaulle legde de witte bloemige Kruis van Lotharingen op het graf op 26 augustus 1944.

Tot op de dag is er een dagelijkse ceremonie wanneer een vlam wordt nieuw leven ingeblazen als een eerbetoon.

In 1961, de Amerikaanse president John F. Kennedy bezocht het graf op een historisch bezoek aan Frankrijk. Zijn vrouw, Jacqueline Kennedy Onassis, gevraagd om een ​​eeuwige vlam te verlichten voor JFK na zijn moord in 1963, toen hij werd begraven op Arlington National Cemetery in Virginia. President Charles de Gaulle woonden de begrafenis.

Evenementen in het Arch

De boog is het middelpunt van alle grote nationale viering van 8 mei, 11 november en de Bastille Day, July 14, evenals New Year’s Eve als er een fantastische klank- en lichtspel spelen over de Arch. Tussen eind november tot half januari krijg je een prachtig uitzicht op de kerstverlichting vindt u langs de Champs Elysées.

de Arc de Triomphe Een bezoek

Place Charles de Gaulle
Tel .: 00 33 (0) 1 55 37 73 77
Website

Vervoer naar de Arc de Triomphe

Metro:  Charles de Gaulle Etoile (lijn 1, 2 of 6)
RER:  Charles de Gaulle Etoile (lijn A)

Bus:  lijnen 22, 30, 31, 52, 73, 92 en Balabus
Van buiten Parijs: afrit Porte Maillot en de Avenue de la Grande Armee of afslag Porte Dauphine en de Avenue Foch
Vanuit het centrum van Parijs: rijden of lopen van de Champs Elysées
Als je te voet, de veiligste manier om in te voeren is via de ondergrondse wandelpad langs de Champs Elysees.

Openingstijden

Open  2 januari – 31 maart: dagelijks 10:00-10:30
1 april – 30 september: 10:00-11:00
01-31 oktober Dec: 10:00-22:30
Laatste toegang 45 minuten voor sluitingstijd
Gesloten 1 januari, 1 mei, 8 mei ( ‘s ochtends) 14 Jul 11 Nov (normering) 25 december

Entree: Volwassenen € 12; 18 tot 25 jaar € 9; onder de 18 jaar gratis

U kunt uw eigen tour doen met een bijsluiter in het Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Japans en Russisch.
Er is een tour lezing in het Frans, Engels en Spaans blijvende 90 minuten.
Er zijn openbare toiletten en een kleine boekhandel.