Arcul de Triumf din Paris: Un ghid pentru vizitatori complet

Posted on

Arcul de Triumf din Paris: Un ghid pentru vizitatori complet
Arcul de Triumf este recunoscut în întreaga lume ca un simbol major al fastul pariziene și eleganță. Ridicată de către împăratul Napoleon I în 1806 pentru a comemora priceperea militară a Franței (și conducătorul mândru însuși), de 50 de metri / 164 picior inalt decorate coroanele arc capătul vestic al Champs-Elysees, bulevardul cel mai emblematic al orașului, în conjunctura cunoscut sub numele de Etoile (stea), unde 12 bulevarde prestigioase radiază într – un model semi-circular.

Datorită locul său semnificativ în history– capitala francez evocarea atât triumfător și întunecat events– istorice precum și la statutul său iconic, Arcul de Triumf are un loc evident pe orice listă completă de obiective turistice de top din Paris.

Localizare și informații de contact:

Arcul celebru este situat la capătul de vest al Avenue des Champs-Elysées, pe Place Charles de Gaulle (de multe ori, de asemenea, menționată ca Place de l’Etoile).

Adresa: Place Charles de Gaulle, 8 – lea arondisment
metrou: Charles de Gaulle Etoile (Linia 1, 2 sau 6)
RER: Charles de Gaulle Etoile (linia A)
Telefon: +33 (0) 155 377 377
Vizitați site – ul web

Zonele din apropiere și atracții pentru a explora:

Acces, Orar și Bilete:

Puteți vizita nivelul solului al arcului gratuit. Ia pasajul subteran pentru a accesa arcul.

Nu încercați niciodată să traverseze sensul giratoriu haotic și periculos de Champs Elysées!

Pentru a avea acces la partea de sus , puteți urca 284 de trepte, sau de a lua un lift la-nivel mediu și de a urca 64 de scări în sus.

Orar
Aprilie-septembrie: Mon.-Sun, 10 am-23.
Octombrie-martie: . Mon.-Sun, 10 am-10 pm

Bilete
Biletele pentru a urca saulua liftul până arcul sunt achiziționatela nivelul solului.

Intrare gratuită pentru copii sub 18 ani
Paris Muzeul Pass include accesul la Arcul de Triumf. (Direct de la Rail Europe)

Acces pentru vizitatorii cu handicap:

Vizitatori în scaune cu rotile: Din păcate, Arcul de Triumf este doar parțial accesibil pentru vizitatori în scaune cu rotile. Pasajul subteran nu poate fi accesat cu scaunul cu rotile și singura cale de a ajunge la arcul este cu mașina sau cu taxiul dropoff la intrare. Apelați acest număr pentru a informa personalul vizitei dumneavoastră: +33 (0) 1 55 37 73 78.

Există acces pentru scaune cu rotile cu liftul la nivelul de mijloc, dar nu și la partea de sus.

Vizitatorii cu mobilitate limitată pot avea acces la arcul , dar ar putea avea nevoie de asistență obtinerea prin pasajul subteran. Deși există un lift, trebuie să urce 46 de scări pentru a accesa punctul de vedere.

Când este cel mai bun timp pentru a vizita?

Cel mai bun timp pentru a vizita Arcul este, în opinia mea, după 06:30, când flacăra soldatului necunoscut este aprins și Champs-Elysées este scăldată în lumini sclipitoare. De pe puntea de observație la partea de sus a arcului, vederi impresionante la Turnul Eiffel, Sacré Coeur și Luvru sunt, de asemenea, în magazin.

Date cheie și Fapte interesante despre Arcul de Triumf:

1806: Imparatul Napoleon I ordona construirea Arcul de Triumf , în comemorarea soldaților Franței.

Arcul este finalizat in 1836, sub domnia regelui Louis Philippe. Napoleon n-ar vedea finalizarea acestuia. Cu toate acestea, ea a devenit pentru totdeauna asociat cu ego– supradimensionat mândrul Împăratului și cu nevoia lui de a construi monumente să se potrivească.

Baza arcului este decorat cu patru grupuri de sculpturi alegorice elaborate. Cel mai renumit este Francois Rude „La Marseillaise“, care arată femeia franceză iconic, „Marianne“, îndemnândupe oameni sălupte.
Pereții interiori afișează numele a peste 500soldați francezi din războaiele napoleoniene; numele celor care au pierit sunt subliniate.

1840: Cenușa lui Napoleon I sunt transferate la Arcul de Triumf.

1885: înmormântare Sărbătorit scriitor francez Victor Hugo este sarbatorita sub arcada.

1920: Mormântul Ostașului Necunoscut este inaugurat sub Arcul, la doar doi ani după încheierea primului război mondial și în tandem cu un monument asemănător a prezentat la Londra pentru ocazia Zilei Armistițiului.

Flacăra veșnică este aprins pentru prima dată pe 11 noiembrie 1923, veghind asupra mormântului în fiecare seară.

1940: Adolf Hitler și forțele naziste marș pe Champs Elysees , în jurul arcului și în jos pe Champs-Elysees, marcând dramatic începutul unei ocupații de patru ani.

1944: forțele aliate și civili sărbătoresc eliberarea Parisului, într – un eveniment plin de bucurie capturat în fotografii de iconic fotograf parizian Robert Doisneau.

1961: Președintele american John F. Kennedy plătește o vizită la mormântul Ostașului Necunoscut. După asasinarea soțului ei în 1963, Jacqueline Kennedy Onassis a cerut ca o flacără veșnică să fie aprinse pentru JFK la Cimitirul Arlington National din Virginia.

Evenimente anuale & Activități 

Deoarece Champs-Elysees este atât de natural regal și fotogenic, bulevardul larg găzduiește evenimente anuale, inclusiv petreceri de Revelion la Paris (inclusiv un spectacol de lumini și video orbitor proiectată pe Arcul începând din 2014) și sărbători Ziua Bastiliei (fiecare 14 iulie) . Bulevardul este luminat, de asemenea, cu lumini de vacanță frumoase de la sfârșitul lunii noiembrie până la mijlocul lunii ianuarie.