Arcul de Triumf – Un ghid pentru această atracție popular Paris turistic

Posted on

 Arcul de Triumf - Un ghid pentru această atracție popular Paris turistic

De ce vizita

Arcul de Triumf. Cine nu a vazut ca simbol mare, înconjurat de trafic , dar stând mândru în centrul de 12 cai minunate , iar la sfârșitul celebrului Champs-Elysées? Face parte din L’Ax Historique , o serie de monumente mărețe și bulevardele pline de har pe un traseu prin Paris de la Palatul Luvru la marginea orașului. Una dintre cele mai mari icoane din Paris, este , de asemenea , una dintre cele mai vizitate atracții cu 1,7 milioane de vizitatori pe an, și pe bună dreptate; punctul de vedere din partea de sus este de a lua respirație.

Puțină istorie

La fel ca o mare parte din marile modele din Franța, Arcul de Triumf a început cu Napoleon I , care a ordonat construcția sa. Acesta a fost proiectat de arhitectul Jean-François Chalgrin, inspirat de arcul unic al Arcul lui Titus construit în c. 81 AD din Roma. Arcul de Triumf este însă mai mare, un enorm 49.5 metri (162 ft) metri înălțime, 45 m (150 ft) lungime și 22 m (72 ft) lățime, construite fără coloane. Statuile din jurul bazei sunt eroic, înfățișând soldați francezi tineri eroice împotriva inamicului, și comemorare războaiele napoleoniene. Nu rata este François Rude lui La Marseillaise înfățișând Marianne, simbolul Franței, îndemnându -i pe soldații pe. In interiorul zidurilor sunt inscripționate cu numele a peste 500 de soldați francezi în războaiele napoleoniene, cu morții subliniat. Arcul nu a fost terminată până în 1836, timp în care Napoleon a murit, și a fost deschis cu mult mai mare alai de regele Ludovic – Filip.

Sub arcul se află Mormântul Ostașului Necunoscut din primul război mondial, pus aici în 1920. Doi ani mai târziu , ideea unei Flame Memorial a fost prezentat. Flacăra a fost aprinsă prima la 11 noiembrie 1923 nu a fost stins. A devenit marele simbol al eliberării atunci când generalul Charles de Gaulle a pus Crucea albă floare de Lorena pe mormânt pe 26 august 1944.

Pentru această zi, există o ceremonie de zi cu zi, atunci când o flacără este reaprins ca un tribut.

În 1961, președintele american John F. Kennedy a vizitat mormântul într-o vizită istorică în Franța. Soția sa, Jacqueline Kennedy Onassis, a cerut o flacără veșnică să fie aprins pentru JFK după asasinarea lui în 1963, când a fost înmormântat la Cimitirul Arlington National din Virginia. Președintele Charles de Gaulle au participat la înmormântare.

Evenimente la Arcul

Arcul este elementul central al tuturor marilor celebrări naționale: 8 mai, 11 noiembrie și Ziua Bastiliei, 14 iulie, precum și ajunul Anului Nou, atunci când există un spectacol de sunet si lumina fabulos joc peste Arcul. Între sfârșitul lunii noiembrie până la mijlocul lunii ianuarie veți obține o vedere minunată a luminilor de Crăciun de mai jos vă de-a lungul Champs Elysées.

Vizitarea Arcul de Triumf

Place Charles de Gaulle
Tel .: 00 33 (0) 1 55 37 73 77
Site – ul

Noțiuni de bază la Arcul de Triumf

Metro:  Charles de Gaulle Etoile (Linia 1, 2 sau 6)
RER:  Charles de Gaulle Etoile (linia A)

Autobuz:  liniile 22, 30, 31, 52, 73, 92 și Balabus
din afara Parisului: ieșire Porte Maillot și Avenue de la Grande Armee sau de ieșire Porte Dauphine și Avenue Foch
Din centrul Parisului: conduceți sau mergeți pe jos până Champs Elysées
If sunteți pe jos, cel mai sigur mod de a intra este prin intermediul căii de evacuare subterane de-a lungul Champs Elysees.

Ora deschiderii

Deschideți  1/doi-3/treizeci și unu: Zilnic 10 am-10.30pm
4.un-09.treizeci: 10 am-11pm
primul octombrie – 31 decembrie: 10 am-10.30pm
Ultima intrare 45 de minute înainte de închidere timp
Închis 1 ianuarie, 1 mai , 08 mai (dimineața) , 14 iulie, 11 Nov (normare) 25 decembrie

Admitere: adult € 12; 18 la 25 de ani 9 €; sub 18S liber

Puteți face propriul tur cu un prospect de informare în franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă, olandeză, japoneză și rusă.
Există un curs turneu în franceză, engleză și spaniolă de durata de 90 de minute.
Există și WC – uri publice , o librărie mică.