Skip to main content

Arunca cu capul în cele mai bune plaje din Hua Hin, Thailanda

 Arunca cu capul în cele mai bune plaje din Hua Hin, Thailanda
Hua Hin, un oraș la malul mării la doar câteva ore cu mașina, cu trenul, sau cu autobuzul de la Bangkok, este acasa, la unele dintre cele mai populare plaje din Thailanda, care sunt amplasate în Golful Thailandei, în provincia thailandeză sudul Prachuap Khiri Khan. Aici, vă puteți aștepta la o fâșie lungă, plat de nisip pe care pante ușor în ocean, înconjurat de un oraș mic, cu o multime de hoteluri de lux, stațiuni, și case de oaspeți, precum și locuri pentru a bea și să mănânce fructe de mare proaspete.

În fosta viață, Hua Hin a fost un sat de pescuit locale, dar nisipul zahăr moale și apele cristaline a atras rapid atenția rezidenților Bangkok și a transformat satul într-un oraș-stațiune. In 1920, familia regală thailandeză a construit chiar de vară „cabane“ lor (mai mult ca conace) aici. Astăzi, zona este cunoscută pentru plajele sale de clasă mondială și pete-kite surfing.

Noțiuni de bază Există și Călătorie în jurul

Hua Hin este foarte ușor și la prețuri accesibile pentru a ajunge la de la Bangkok. Există trenuri zilnice de la stația de Lumpong Hua din Bangkok, care dura aproximativ trei ore, și există, de asemenea, autobuze guvernamentale multiple (mici, mini-autobuze) care pleacă în fiecare zi de la Terminalul de autobuz de Sud Bangkok și de la Victory Monument.

Odată ce ajungi acolo, Hua Hin buna este suficient de mic ca nu va avea nevoie de nimic mai mult decât propriile picioare pentru a obține în jurul valorii. Dacă doriți să se aventureze la alte plaje sau la atracțiile din jur, deși, ia în considerare închirierea unei mașini sau motociclete. Cu toate acestea, înainte de a ajunge în spatele roții, asigurați-vă că ați înțeles regulile de drum, deoarece de conducere în Thailanda nu este la fel de organizat ca unele țări occidentale.

Plaje și Atracții din apropiere

Deși cea mai populară atracție în Hua Hin este plaja cu același nume, există o serie de alte atracții turistice și plaje lângă acest oraș stațiune de pe litoral. Fie că doriți să-și petreacă ceva timp cu maimuțe sălbatice la templu pe Betisoarele deal sau doriți să explorați traseele din Khao Sam Roi Yot National Park, există o mulțime de lucruri de făcut în apropierea Hua Hin.

  • Hau Hin Beach: Dublură stațiuni balneare, restaurante, baruri, cluburi, aceasta plaja cityside poate fi un pic aglomerat în timpul zilei, dar este mare pentru o dată seara.
  • Betisoarele Hill: Cu vedere la plaja Hua Hin, acest deal este acasa , la templul Khao Takiab și un pachet de maimuțe sălbatice cunoscute pentru a fura de la saci și buzunarele oamenilor. Poti ajunge aici folosind un tuk-tuk sau songthaew și ar trebui să planifice să rămână timp de aproximativ o oră sau două.
  • Suan Son Pradipat Beach: Situat la aproximativ opt kilometri sud de Huan Hin, Sea Pine Tree Garden Beach (așa cum este cunoscut în limba engleză) este semnificativ mai puțin aglomerat. Deși nu poate fi nici vânzătorii de plajă aici, există o serie de mari restaurante pe capătul nordic al plajei.
  • Khao Sam Roi Yot National Park: Acasă la Phraya Nakhon Cave, mai multe plaje, trasee montane, și vederi de neegalat ale regiunii.
  • Pranburi: La doar 30 km sud de Hua Hin. Pranburi găzduiește plajele Nom Sao și Pranburi, ambele sunt foarte bune pentru o zi de relaxare, semi-privat pe nisip.

Când să Du-te, ce să se aștepte, și ce să facă

Martie-mai este considerat sezonul cald, cu temperaturi de până la uneori urcând trei cifre, și iunie până în octombrie este considerat sezonul ploios, ceea ce poate pune un amortizor pe planurile tale pe plajă. Ca urmare, cel mai bun timp pentru a vizita este în timpul sezonului de vârf din noiembrie pana in februarie, atunci când vremea este caldă și uscată perfectă pentru o zi la plajă.

Hua Hin atrage o mulțime de turiști locale și o mulțime de ani europeni rotund, iar în timpul sezonului de vârf, restaurante, plaje, și atracții locale pot obține destul de aglomerat. Cu toate acestea, din cauza acestui amestec de turisti comune, se așteaptă să găsească cât mai multe restaurante germane și italiene sunt cele thailandeze.

Dacă nu lenevind pe plaja sau piscina complexului, vă recomandăm să călărie. În Hua Hin, există întotdeauna cai disponibile pentru închiriere și ghiduri care vă va conduce, dacă nu sunteți un rider experimentat. De asemenea, puteți excursie pe jos până la munții din apropiere sau de călătorie un pic mai departe la una dintre cele mai frumoase parcuri naționale ale țării, Khao Sam Roi Yot.

În cazul în care pentru a rămâne

De la cinci stele lanțuri internaționale până la pensiuni ieftine, Hua Hin este plin de cazare uimitoare. În timpul sezonului de mare, între lunile noiembrie și februarie-asigurați-vă că pentru a face rezervări în avans, astfel încât să puteți avea o mai bună selecție de locuri de cazare.

Hua Hin Marriott Resort & Spa este o opțiune excelentă pentru cei care caută să contabilizeze în punctele Starwood, iar V Villas Hua Hin MGallery de la Sofitel oferte trântit apartamente și vile, dintre care unele au propriile lor piscine private. Evason Hua Hin , o stațiune Six Senses, este un refugiu de lux , ecologic, amplasat pe 20 de acri de grădini tropicale de pe malul mării.

În plus, odată cu creșterea turismului internațional, multe unități mai mici și-au deschis ușile pentru vizitatori. Asigurați-vă că pentru a parcurge toate cele mai bune opțiuni pentru cazare in Hua Hin pe site-uri ca TripAdvisor sau Agoda înainte de a rezerva rezervările.

You may also like