At se Eiffeltårnet med Kids

Posted on

Eiffeltårnet Fakta og højdepunkter for besøgende - Hvordan du får mest ud af dit besøgHvis du besøger Paris med børn, kan de insistere på, at du er nødt til at se Eiffeltårnet først.

Og de ville være rigtigt.

Eiffeltårnet -i fransk, La Tour Eiffel, udtalt toor ee-Fell -er en langt mere vidunderlig stykke arkitektur end nogen billeder viderebringe: massiv, men luftig. Prøv at besøge Eiffeltårnet i dagtimerne og også gøre en nat besøg også: Tower er åben sent, ofte indtil midnat, og er en dejlig oplevelse, lyser op i mørket med tusindvis af lys.

Eiffeltårnet har også en fascinerende historie, herunder en tørn som en radiosender under Første Verdenskrig I. Du kan finde oplysninger vises på forskellige platforme på Eiffeltårnet: tillade masser af tid i løbet af dit besøg for at lære om denne skelsættende som i øvrigt blev meget kritiseret i løbet af de første år.

Base

Bunden af ​​Eiffeltårnet omfatter et bredt område, med billet kabiner på flere hjørner. Check rundt og se hvor man har de korteste line-ups.

Masser af mennesker vil blive fræsning under tårnet, og nogle vil forsøge hårdt at sælge dig souvenirs. Hvis du ikke er interesseret, ikke giver den mindste opmuntring: selv en smilende “Jeg tror det ikke” er en invitation til mere dialog.

På den anden side, kan du ønsker at købe. Generelt vil priserne være meget oppustet, men vil falde hurtigt med overenskomstforhandlinger, Vi voksne kan skrue op vores næser på turist nipsgenstande, men mange børn virkelig værdsætter deres små souvenirs.

Udsigt over Paris

Når du har nået den øvre platforme af tårnet, kan du gå rundt og beundre udsigten, med byen Paris for dine fødder. Du kan finde både en ydre (muligvis blæsende) gangbro og en indre område. Strategisk placerede fotos påpege vartegn, du ser, langt under.

Vær sikker på at tage elevatoren hele vejen til det øverste niveau i det mindste en gang.

Place du Trocadero set fra Eiffeltårnet

The Place du Trocadero er et godt sted at se Eiffeltårnet, og er især sjovt på sommernætter: du kan se afrikanske dansere, ud over at sikre observationer af Parisien kærester og den lyser op tårnet.

Den Eiffel Tower– sjov

Eiffeltårnet er en legende sted at besøge. I mange pletter, vil du finde tegn med nysgerrige eller morsomme fakta om tårnet historie. Besøgende vil lære, for eksempel, at Eiffeltårnet blev brugt som en radio tårn under WW1. Giver mening!