Atracții și lucruri de făcut în Antibes Top

Posted on

Start în orașul vechi

Începeți cu o plimbare prin Vielle ville sau orașul vechi. Începe în jos de port – împărțit în portul vechi și mai noi Port Vauban, pentru o privire la modul în care celelalte, viața extrem de bogate și jumătate, va pluti sau, în super – iahturi lor. Este un strigăt departe de zilele în care Guy de Maupassant acostate barca lui în micul port în 1886 în timp ce sunteti cazat la La Bastide du Bosquet și scriind povestiri scurte și romanul Mont Orio .

De aici, mers pe jos înapoi prin arcul de piatră veche spre piață în cazul în care tarabe preaplin cu fructe și legume. Ia-o masă și un crep la Le Qu4tre (4 Cours Massena, tel .: 00 33 (04) 93 34 84 83), pentru a urmări acțiunea. Vă puteți plimba prin străzile mici din spatele piață sau de mers pe jos de-a lungul metereze pe Promenade Amiral de Grasse în cazul în care punctele de vedere spre mare sunt magnifice.

Pitorescul Château Grimaldi domina orizontul. Astăzi găzduiește Muzeul Picasso, un muzeu încântător, cu o colectie mica, dar foarte bun. Picasso a trăit aici, în toamna anului 1946, donând picturile și desenele el a produs în oraș.

Biserica medievală a Neprihănitei Zămisliri a fost cândva o catedrală. În ciuda downgrade, este un site destul cu fațada sa din lemn sculptat și merită pas cu pas în interior pentru crucifix sa din 1447 si o Fecioară sculptată în 1515.

Spre sud , de-a lungul metereze la locul încântătoare du Safranier, inima foarte mici comuna, liber de Safranier, creată după al doilea război mondial. Este cunoscut pentru două lucruri: locul în care Nikos Kazantzakis a scris Zorba Grecul (a locuit la nici 8 rue du Bas-Castellet.), Și bistro excelent, La Taverne du Safranier, (1 rue du Safranier, tel: 00 33 ( 0) 4 93 34 80 50). Este un loc casual, primitor în cazul în care peștele este cel mai bun pariu.

O plimbare de o sută de yards sau cam asa va duce la sud la Musée d’archéologie, care acoperă 4000 de ani de istorie descoperite în și în jurul Antibes. Întoarceți-vă de aici și plimbați-vă prin micile străzi pietruite pe piață acoperite. Este ușor să te pierzi și la fel de ușor de a găsi din nou.

Musee Picasso în Chateau Grimaldi

În 1946, Picasso a venit să trăiască în Château Grimaldi și a fost atât de încântat de locul și punctele de vedere spre mare , care mai târziu a dat un număr mare de lucrări sale în oraș. Cu alte donații, în special de la Jacqueline Picasso în 1991, colecția a crescut și acum include picturi de animale mitologice și imagini Marea Mediterană, precum și o colecție minunată de ceramică , care sunt în valoare de vizita singur. Atunci când nu există nici o expoziție majoră, veți vedea , de asemenea , vibrante picturi, bogat colorate de Nicholas de Stael, care a trăit și a murit, în Antibes.
Practic Informații Château Grimaldi
Place Marijol
Tel .: 00 33 (0) 4 92 90 54 28

Ori de deschidere
15 septembrie 15 iunie: marți până duminică 10 am amiază; 14 – 18
16 iunie 14 septembrie: de marți până duminică 10 am-18
Închis Luni
1 Închis ianuarie, 1 mai, 1 noiembrie, 25 decembrie

Admiterea 6 euro

A se vedea obiectivele turistice de pe Cap d’Antibes

Complexul Cap d’Antibes este un promontoriu care rulează la sud de Antibes și Juan-les-Pins. Lung și îngust, este ușor să meargă pe la vest la est , dar dacă doriți să explorați un pic mai mult și au timp, fie să ia foarte locală envibus și se va opri pe la diferite locuri, sau o unitate.

Este o zonă minunată, împădurită, deluros, plin de vile cochete veți găsi în jos benzi mici care duc spre nicăieri , cu excepția o imagine mare. Bijuteria coroanei este impunătorul Hotel Eden-Roc . Alte locuri pentru a vedea include Musée Napoléonien , iar la mijlocul secolului al 19- Villa Eilenroc , acasa , la un festival de muzică clasică , la sfârșitul lunii iulie. În cazul în care vremea este punishingly fierbinte și te implora verdeață, plimbare prin Jardin Thuret , creat de botanistul Gustave Thuret în 1857.

Nu trebuie ratat este mic La Garoupe Sanctuary capela cu nave și modelele sale; capela acestui pescari este plin de memento-uri evocatoare ale celor pierdute pe mare. Farul din apropiere este una dintre cele mai puternice de pe coasta – baliza poate fi văzut de 52 de kilometri (25 mile) spre mare.

Să urmeze traseul Artiștilor din trecut în jurul valorii de Antibes

Antibes are mai mult de partea sa de artiști care sa îndrăgostit de aici și pictat micul oraș cetate pe Marea Mediterană. Orașul și-a sărbătorit acum faima lor prin punerea standuri la toate locurile în care artiștii înființat șevalete lor și a capturat scenele pentru totdeauna. Pick up hartă Oficiul de Turism de ușor de urmat, care vă duce în jurul valorii de toate standurile care prezintă opere de artă originale.

Plimbarea ghidate te duce de la Cours Massena, arătând pe piață înainte de a fi fost acoperit cu structura din fontă prezentă ca pictat de Emile-Charles Dameron, dincolo de punctul de vedere al l’Ilette de Eugène Boudin pictat în 1893. Există un Claude Monet Imaginea din Antibes cu Alpii acoperiți de zăpadă în fundal, o vedere de bulevardul de Bacon și o imagine încântătoare de Ernest Meissonier de călăreți pe plaja Salis în 1868. Există, de asemenea, un recunoscut Picasso, deși este un fleac abstract. Multe dintre originalele sunt în muzee din SUA, astfel încât să ar putea să le recunoască. Aceasta face ca descoperirea vizualizarea reală interesantă, și este o plimbare mare.

Pick up harta din Tourist Office
42 Avenue Robert Soleau
Tel .: 00 33 (0) 4 22 10 60 10
Site – ul

Plimbați-vă prin intermediul Open-Air Markets

Toată lumea merge la acoperit piața produselor alimentare în Cours Massena în inima orașului vechi. Este o priveliște minunată – un amestec inspirat de fructe și legume proaspete, branza, masline, jambon, și cârnați. Standurile producătorilor și comercianților profesionale , cum ar fi brânza omul Jacques rula în jos pe laturile exterioare, în timp ce în jos mijlocul oamenilor cu gospodării mici și grădini de plante medicinale înființat standurile. Este o revoltă de culoare și mirosuri și locul perfect pentru a cumpăra produse alimentare pentru o mare picnic.

 • Daily 01 iunie 1st-septembrie, alte luni de zi cu zi, cu excepția zilelor de luni. 6:0 – 01:00.
 • În după – amiaza este rândul de piață meserii . Vei găsi pictori și ceramicists, sculpturi și strunjite – de diferite grade de calificare – afișarea munca lor pe piața acoperită.
 • La mijlocul lunii iunie până în septembrie, zilnic, cu excepția zilelor de luni de la 15 până la miezul nopții
 • Octombrie până la mijlocul lunii iunie vineri, sâmbătă și duminică, de la 15

Piața de haine este un amestec adevărat. O parte din ea este destul de downmarket, dar este o experiență foarte distractiv și puteți scotoci prin cutii de pantofi, sau de a ridica un fel de fuste plutitoare lenjerie albe și topuri care doar striga pentru purtarea pe una dintre acele iahturi elegante. Toate piețele de haine rula de la 7 amto 13

 • Marți și sâmbătă: loc Amiral Barnaud, Orașul vechi
 • Miercuri: Locul Jean Aude La Fontanne
 • Joia: post parcare auto birouri, Old Town
 • Vineri: pont Dulys, Juan-les-Pins

Există , de asemenea , o bună piață Brocante la mâna a doua . Acesta are loc într – o altă zonă de Antibes, întotdeauna de la 7 la 6 pm

 • Joi si sambata: loc Audiberti, Orașul vechi
 • Sâmbăta: Locul Nationale, Old Town
 • Joi: bulevardul d’Aguillon. Oras vechi

Celebrul Antibes Art Fair  are loc în ultimele două săptămâni în luna aprilie în Pré-aux-PECHEURS, chiar vizavi de Port Vauban. Este o antichități și obiecte de artă majoră echitabil, una dintre cele mai mari din Franța, cu comercianții grave și colecționari din toată Europa.

Plaje și Marineland pentru familie

Plajele din Antibes și de-a lungul Cap d’Antibes variază enorm. Acestea includ întinderi de nisip galben (foarte aglomerat în lunile de vară), plaje lungi cu pietriș care se întind lângă drumul de la Antibes de-a lungul coastei la Nisa, și o serie de golfuri stâncoase mici în jurul capacului , care sunt minunate pentru snorkeling. Cea mai mare parte de nisip, plaje de familie au dușuri minime, toalete si locuri pentru a cumpăra alimente. Pe plaja La Salis face pentru Chez Jozy, un stand de produse alimentare care vinde cele mai bune, proaspat stoarse bagnats tigaie (sandwich cu ton într – o rolă) și cartofi prăjiți.

Când plajele pall, face drum spre Marineland chiar în afara părții principale din Antibes, deși este avertizat – este destul de scump. Există o întreagă serie de activități oferite, inclusiv stropirea pe Râul rechin, se uită la urși polari și pinguini, lei de mare și de a întâlni vizionarea acestor delfini spectaculoase trec prin ritmurile lor.

Marineland
RN7, avenue Mozart
Tel .: 00 33 (0) 8 92 30 06 06
Website