Au Lapin Agile Cabaret din Paris

Posted on

Au Lapin Agile Cabaret din Paris

După ce a auzit despre legendarul Montmartre de cabaret Au Lapin Agile (literalmente, Rabbit Agile) la Paris, am decis să iau prietenul meu la casa „cântec, umor și poezie“ de ziua lui, căutând să-i ofere o autentică franceză experienţă. Odată frecventat de place de Pablo Picasso, Maurice Utrillo, și Toulouse-Lautrec (toate din care au picturi suspendate în interior), cabaretul a fost churning de divertisment live de la începutul secolului al XX-lea, păstrând patrimoniul artistic al Montmartre bine în viaţă.

Ajungând la „Iepurele“

O mulțime au format deja înainte de 21. Oamenii au fost așezat în afara roz casa iconic cu două etaje pe bănci țesute din natură, sau rezemat de gard exterior a lua emoționat fotografii. La câteva minute după 21, ușile au fost în cele din urmă a fost deschisă de către personalul, și mulțimea presat în mici, low-agățat entryway de cabana.

Prima impresie

La intrarea, era clar că am luat decizia corectă în a face o rezervare săptămâni before– în timp ce am fost cerut paltoanele, cei fără numele lor de pe listă au fost brusc spus să aștepte afară și a informat că vor fi lăsați numai în cazul în care este permis spațiu pentru ea. Am fost escortat rapid o scara abrupta spre o cameră mare la etajul al doilea, decorat cu mese sculptate din lemn și bănci, și pereți acoperite cu pictura. Un jucător pian a fost deja joacă un ton plin de viață. Am stors într-o bancă de lângă pian, și un server ne-a înmânat pahare de speciale casa, vin de cireșe, complet cu patru cireșe inmuiat-vin.

În afară de un reflector mic la pian, doar două becuri atârnate de tavan, acoperit cu abajururi de epocă luminoase de culoare roșie, în timp ce ferestrele au fost pictate în uleiuri de peste vibrante să semene cu vitralii. Suprasolicita ochii mei un pic pentru a vedea cât de mult arta am putut, am fost copleșit de schițe, picturi și lucrări de petrol, care să ateste posesiune lung cabaretul lui.

Poate că lucrarea cea mai izbitoare a fost o pictura in ulei ilustrând Tamburul și un patron stând unul lângă altul într-un bar, băuturile lor de prindere, și uitîndu jind în direcții diferite pentru diferite motive, probabil. Era lui Picasso „La Lapin Agile“ din 1905.

Să înceapă Cabaret

Camera a fost complet plin de 21:30, cu o mulțime părând să constea în principal, de patroni francezi, cu doar câțiva turiști priveau fascinati. Mulțimea (și fără ferestre reale), de asemenea, a însemnat de căldură, astfel încât asigurați-vă că purta un tricou ca unul dintre dvs. layers– tinde să se aburos acolo. După cum arată a început, am fost surprins să văd că „oaspeții“ la masa din mijloc cunoștea toate cuvintele la varietatea de cântece franceze, care a dat startul noaptea. După aceiași invitați a început să facă solo-uri și care acționează în părți din fiecare melodie, complet cu momente de lătratul câinilor și palmuirea feței, am realizat acest lucru a fost grupul care ne-ar fi distractiv pentru noapte.

Camera a luat imediat un simt familial și a mers înapoi în momentul în care familiile vor sta ore în șir în jurul valorii de cântece de pian cântând împreună. Din cântece nostalgice care descriu Franța vechi pentru omagii de Montmartre și balade care confirmă o dragoste pentru vin, mi-am dorit repede am avut o Songbook la masa mea să se alăture.

Am primit în curând o șansă de a sări în, cu toate acestea, în timpul “oui, oui, oui – non, non non,” parte din “Les Chevaliers de la Table Ronde”, și un favorit al meu, deoarece pre-școală ” Alouette.“

Faptele

Fiecare dintre membrii grupului așezat la masa principală a fost lăsat în jur de douăzeci de minute pentru spectacole solo. Acestea au constat din clasic set poezie franceză muzică, cântece umoristice însoțite de o chitară acustică, si– actul pe care am găsit cel mai mesmerizing– o femeie care a cântat și a jucat acordeon. Am fost transportat înapoi în timp ca ea atât de entuziasmat mulțimea cu ditties sala de muzică și le redus la tăcere cu o mișcare de extrădare „A Saint-Lazare,“ o baladă despre închisoarea pentru femei că, odată ce a ocupat gara acum modernă. Intre fiecare solist, plin de viață managerul, cu părul alb, îmbrăcat într-un ansamblu all-negru, cu o eșarfă roșie, a acționat ca Ringmaster, păstrând în viață cântând cu o voce plină expansiune.

downsides

În timp ce m-am bucurat, în general, seara mea la Au Lapin Agile, au existat câteva puncte mai puțin pozitive pentru a menționa. Asigurați-vă că utilizați baia înainte de a lua locul dumneavoastră, ca din cauza mulțimii și performanțele în curs de desfășurare în spațiul mic, este extrem de dificil de a nu ajunge doar până, ci, de asemenea, la cap trecut cortina de catifea de culoare închisă care duce în jos la băi la primul etaj. M-am dus în timpul o scurtă schimbare de soliști și la finisare, sa spus să aștepte în „camera muzician“ până când nu a fost o altă pauză să fie lăsat din nou în sus. Acest lucru a fost bine cu mine, așa cum am fost în stare să ia în ceva aer din spațiul mai puțin aglomerat, pentru a asculta muzicienii discuta despre situația politică actuală, și ținând cont de vase de cupru si tigaile agățat de pereți. Când a venit în momentul în care am fost reprimiți la etaj, am fost grăbit de către personalul cu împingere mâini și un „Vite, Vite.“ Tabelele fiecare caracteristică meniuri de băutură în cazul în care atât alcool și apă pot fi achiziționate. Cu toate acestea, nu există servere de lucru cameră, și nu a fost până aproape de miezul nopții, atunci când un oaspete a strigat pentru o băutură, că ordinele au fost luate rapid. Am fost pe partea opusă a camerei, așa că am rămas fără apă. După aproximativ trei ore de divertisment non-stop, am decis să plece pentru a prinde ultima casa de metrou și respirați aerul de noapte.

Au Lapin Agile – Informatii practice si ori de deschidere

Au Lapin Agile nu are nevoie de rezerve, dar este foarte recomandat să facă unul. Plata pentru noapte este luată la ieșire.

Locul de amplasare și Detalii de contact

Adresa:  22, Rue des Saules
Metro:  Lamarck-Caulaincourt (linia 12)
Deschis:  marți până duminică , de la 9 pm , la ora 1 noaptea. Închis în zilele de luni.
Tel:  +33 (0) 1 46 06 85 87

Intrarea și băutul la Au Lapin Agile:

Cabaretul percepe în prezent o taxă de intrare de € 24 pe persoană, care include un pahar de vin casa de cireșe. Un al doilea pahar de specialitate, whisky sau coniac costă € 7, în timp ce un pahar de Bordeaux, bere, oranjadă sau Perrier costă € 6. Vă rugăm să rețineți că prețurile se pot schimba în orice moment.