Au Lapin Agile Cabaret Párizsban

Posted on

Au Lapin Agile Cabaret Párizsban

Miután hallott a legendás Montmartre kabaré Au Lapin Agile (szó, az Agile Rabbit) Párizsban, úgy döntöttem, hogy a barátom, hogy a ház „dal, humor, és a költészet” az ő születésnapját, kérve, hogy adjanak neki egy autentikus francia tapasztalat. Miután frekventált szereti a Pablo Picasso, Maurice Utrillo és Toulouse-Lautrec (akik mind festmények lóg belül), a kabaré már ontja élő szórakoztató óta viszont a huszadik század, miközben a művészeti örökségének Montmartre is, és élő.

Megérkezett „The Rabbit”

A tömeg már kialakult előtt 21:00. Az emberek ültek kívül ikonikus rózsaszín kétszintes ház padokon szőtt a természetből, vagy dőlve a kerítés külső izgatottan fotózni. Néhány perccel azután, 09:00, az ajtókat végül kinyitotta a személyzet, és a tömeg préselik az apró, alacsony lógó bejárat a ház.

Első benyomások

A belépő, nyilvánvaló volt, hogy én is a helyes döntést a fenntartásban héttel before– míg voltunk kérte a kabátok, azok nélkül nevüket a listán élesen azt mondta, hogy várjon külső és közölték, hogy csak akkor hagyja ki, ha a hely lehetővé tette azt. Mi gyorsan kísérték a meredek lépcsőn egy nagy szoba a második emeleten, díszített faragott asztalok és padok, és a festés borított falak. A zongorista már játszik egy élénk dallamot. Mi szorult egy padra mellett a zongora, és egy szerver átadta nekünk pohár a ház különleges, cseresznye bor, komplett négy bor áztatott cseresznye.

Eltekintve egy kis reflektorfénybe a zongora, csak két izzók lógtak a mennyezetről, fedett élénkpiros szüret lámpaernyők, míg az ablakokat lefestették élénk olajok hasonlítani ólomüveg ablakok. Erőlködés szemem egy kicsit, hogy annyira művészet, mint én is, én legyőzni vázlatok, festmények, és az olaj munkák, amelyek tanúsítják, kabaré hosszú hivatali ideje.

Talán a legszembetűnőbb munka olaj festmény ábrázolja egy visszacsapó és mecénás ül egymás mellett egy bárban, izgalmas italukat, és vágyakozva a különböző irányba feltehetően különböző okok miatt. Ez volt Picasso „A Lapin Agile” 1905.

Hagyja, hogy a Cabaret kezdje

A szoba teljesen tele a 21:30, a tömeg mintha főként francia mecénások, és csak néhány turista keresi fel lenyűgözve. A tömeg (és nincs igazi windows) is jelentette hőt, úgyhogy győződjön meg róla, hogy viseljen egy pólót, mint az egyik layers– gyűlik fel párás ott. Ahogy a show elkezdődött, meglepetten látta, hogy a „vendégek” a közepén leültek a szavakat, hogy a változatos francia dalokat, hogy indult az éjszakát. Miután az azonos kategóriájú elkezdtem szólók és eljátszása alkatrészek minden dal, kiegészítve pillanatok kutyaugatás és az arc csapva, rájöttem, ez a csoport ki lenne szórakoztatott bennünket az éjszakát.

A helyiség azonnal vette a családi érzést, és visszament az időben, amikor a családok fognak ülni órákig körül egy zongora éneklés együtt. Tól nosztalgikus dal ábrázoló Franciaország régi sarcot Montmartre és a balladák megerősítve a szeretet bor, gyorsan kívánta volt egy énekeskönyv az én asztalomnál, hogy csatlakozzanak.

Hamarosan kapott egy esélyt, hogy ugrani, de közben „oui, oui, oui – nem, nem, nem” része „Les Chevaliers de la Table Ronde”, és személyes kedvencem, mert az iskola előtti ” Alouette.”

a jogi aktusok

Mindegyik csoport tagjai ültek a főtábla hagytuk körülbelül húsz perc az egyéni teljesítmények. Ezek a gázok a klasszikus francia költészet megzenésített, tréfás dalok kíséretében egy akusztikus gitárt, és– a törvény, hogy találtam a legtöbb mesmerizing– egy nő, aki énekelt és játszott a harmonika. Én szállították vissza az időben, amikor a két izgatott a közönség a zene terem ditties és elhallgattatták őket egy mozgó kiadatását „A Saint-Lazare,” a ballada női börtönbe, hogy hajdan a most modern vasútállomástól. Egymás között szólista, az élénk, fehér hajú igazgató öltözött egy teljesen fekete ensemble piros sállal, úgy viselkedett, porondmester, miközben az éneklő életben egy mennydörgő hang.

a hátrányai

Bár én általában élvezte az esti Au Lapin Agile, volt néhány kevésbé pozitív pontokat is beszélve. Győződjön meg róla, hogy a fürdőszobában, mielőtt a helyed, mint köszönhető, hogy a közönség és a folyamatban lévő előadások a kis helyen, rendkívül nehéz, hogy ne csak felkelni, hanem élére múlt sötét bársony függöny vezet le a fürdőszoba az első emelet. Elmentem közben egy rövid változása szólisták és a művelet végén, azt mondták, hogy várjon a „zenész szoba”, amíg ott volt egy másik szünetet, hogy hagyja vissza. Ez rendben volt velem, mint én képes volt, hogy bizonyos levegőt a kevésbé zsúfolt helyet, hallgatni a zenészek megvitassák a jelenlegi politikai helyzetet, és tekinti a réz edények lóg a falakon. Amikor eljött az idő, amikor hagytuk vissza az emeletre, én siettem a személyzet lökőkéz és a „vite, vite”. A táblázatok minden egyes funkció ital menük, ahol mind az alkohol és a víz is lehet vásárolni. Azonban nincs szervere a szobában, és nem volt, amíg közel éjfélig, amikor egy vendég kiabált egy italra, hogy a megrendelések gyorsan venni. Én a másik oldalon a szobába, úgyhogy maradt kiszáradt. Körülbelül három óra múlva a nonstop szórakozás, úgy döntöttünk, hogy hagyja, hogy utolérjék az utolsó metró haza, és lélegezni az éjszakai levegőben.

Au Lapin Agile – praktikus információk és Nyitvatartás

Au Lapin Agile nem igényel szállásfoglalás, de erősen ajánlott, hogy elkövetsz egyet. Fizetés az éjszaka készítették kilépéskor.

Helye és elérhetősége

Cím:  22, Rue des Saules
Metro:  Lamarck-Caulaincourt (line 12)
Nyitva:  kedd-vasárnap 09:00-01:00. Hétfőnként zárva tart.
Tel:  +33 (0) 1 46 06 85 87

Nevezés és ivás Au Lapin Agile:

A kabaré jelenleg hátba belépési díj € 24 per fő, mely tartalmazza egy pohár cseresznye házi bor. A második pohár különlegessége, whisky vagy konyak költség 7 €, míg egy pohár bordeaux-i, sör, narancslé vagy Perrier költség 6 €. Felhívjuk figyelmét, hogy az árak bármikor változhat.