August la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 August la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
În timp ce vremea poate fi imprevizibil, care nu ține de turiști sau localnici din bucurându-se de sfârșitul verii la Londra fiecare luna august. Cu mai multe evenimente anuale și în curs de desfășurare care au loc pe tot parcursul lunii, nu exista nici o penurie de lucruri de făcut în timpul călătoriei dvs. în Anglia în acest an.

sezonului turistic de vârf se întâmplă mai devreme în timpul verii, dar trebuie să vă așteptați încă mulțimi mari lângă destinații de călătorie populare și la concerte de muzică gratuite și proiecții de film pe tot parcursul lunii. Cu toate acestea, nu lasa hoardele tine departe-ar putea pierde Carnavalul Notting Hill, cel mai mare festival de stradă din Europa.

Vremea august la Londra

Iulie și august sunt cele mai calde luni ale anului de la Londra, mai ales la contactul cu umiditatea ridicată de așteptat pentru oraș. În luna august, ridicat medie este de 95 la sută umiditate și medie scăzută este de 62 la sută.

 • de mare medie: 73 grade Fahrenheit (23 grade Celsius)
 • Mediu scazut: 53 grade Fahrenheit (12 grade Celsius)

Deși nu este la fel de soare din iunie, vă puteți aștepta în continuare o medie de șase ore de soare pe zi, de-a lungul cea mai mare parte a lunii. Dar pot exista încă o mulțime de zile ploioase și acoperit de nori, care va aduce temperaturile în jos.

Ce să Pack

Pentru a pregăti cel mai bine pentru vremea volatile din Londra în luna august, pachet de îmbrăcăminte care este ușor, dar versatil. În timp ce unele zile poate ajunge până la 91 de grade Celsius, ceea ce va echivala cu pantaloni scurți, tricouri, ochelari de soare și, nopți și zile chillier umede ar putea necesita o lumină jacheta, pelerina de ploaie, sau a unei umbrele pentru a vă menține uscat și confortabil. Ar trebui să poarte pantofi, de asemenea, aproape de degete, mai ales dacă aveți de gând să faci o mulțime de mers pe jos în jurul orașului.

August Evenimente în Londra

De tururi ale Parlamentului Regatului Unit la un festival de bere mai multe zile, calendarul de evenimente pentru luna august este plin de sărbători fantastice ale culturii, istorie, politică, și oameni din Londra. Evenimente în curs de desfășurare includ Proms festival de muzica clasica, meciuri de test de cricket , Opera Holland Park , The Royal Academy of Arts Expoziție de vară , și o șansă de a vedea Premiile Portret BP la National Portrait Gallery.

 • Cele mai populare și bine-au participat la eveniment este Carnavalul Notting Hill , care are loc în fiecare august în timpul week – end Bank Holiday. Această celebrare plină de culoare a comunităților Caraibe din Londra datează din 1959 și oferă muzică live, dans, parade vibrante, benzi de oțel și produse alimentare clasice de stradă din Caraibe, inclusiv pui tresar și plantain prăjite.
 • Deschiderea de vară a Parlamentului : În timpul vacanțavară a Parlamentului, locuitoriiMarea Britanie și vizitatoriipeste mări pot cumpăra bilete latur al caselor istorice ale Parlamentului din august pânăseptembrie.
 • Deschiderea de vară a Palatului Buckingham : Peekinteriorul reședință a Reginei Londra șiexplora stat Rooms, Galeria Reginei, iar Mews Royal toată luna lungă.
 • Bere Festivalul Great British : Această celebrare a berii britanice are loc în Olympia fiecare august și prezintă peste 1.000 reale, Ales, cidru și perries, împreună cu un vin șibar gin, produse alimentare stradă, divertisment și muzică live.
 • Del Pueblo Carnavalului : Acest festival anual plinviață are loc în Burgess Park din LondraSud și este cel mai mare evenimentAmerica Latinăaer liberEuropa.
 • Camden Fringe Festival : Lansat în 2006ca o alternativă la FestivalulEdinburgh, acest eveniment anualartedesfășoară timppatru săptămâni și are loc întrun număr de locuri eclectice din Camden, Londra.
 • Londra Mela : Acest evenimentdouă zile de familie gratuit este o celebrare a culturii asiatice, creativitate, muzică și produse alimentarela Southall Park.
 • Sezon Fotbal : Fotbal (fotbal) sezon durează din august pânămai, astfel încât să puteți prinde unul dintre primele jocuri ale sezonului pentru echipe precum Arsenal și Chelsea.
 • Săptămâna Kid la teatrele din West End : Pe parcursul lunii august, puteți lua copiii sub 16 ani gratuit (cu admitereadulți plătit) la West End pentru a vedeaparte din showtopLondra.
 • South West Four Weekender : Acest festival anualmuzicadans are loc pe Clapham comună la sfârșitul lunii august (weekend Bank Holiday).
 • FrightFest : Un festivalfilm fantasy șigroazătimpul weekend Bank Holiday a fost expune cele mai noi filmegroaza independente șimasă din anul 2000.

August Sfaturi de călătorie

 • Iulie și august sunt cele mai aglomerate luni ale sezonului turistic de vară, deci ar trebui să puteți rezerva biletele de avion, rezervări cina, bilete West End, și cazare în avans, pentru a evita prețuri mai mari și locuri de vândut.
 • Marea Britanie celebrează o sărbătoare legală în ultima zi de luni a lunii august. Federal clădiri, bănci, și unele birouri și întreprinderi vor fi închise, dar destinații turistice, servicii de alimentație și de ospitalitate, și cele mai multe magazine vor fi în continuare deschisă.
 • Deoarece Carnavalul Notting Hill, Bank Holiday, și Sud-Vest Patru Weekender toate se întâmplă în același timp, ultimul week-end din luna august ar fi, probabil, cel mai bun timp pentru a vizita, dar, de asemenea, cel mai scump.