Având un taxi la și de la Paris Aeroporturi: Merită?

Posted on

Având un taxi la și de la Paris Aeroporturi: Merită?

Mulți cititori mă întrebați dacă cred că merită să plătească pentru o plimbare cu taxiul la și de la aeroport la Paris. Nu este cu siguranță cea mai ieftină opțiune, dar este de a lua un taxi sau de la aeroporturile din Paris în cele din urmă cea mai ușoară și mai puțin stresant modul de transport? Și cât de mult ar trebui să vă așteptați să plătească pentru un tarif tipic de taxi între centrul orașului și aeroporturile?

Merita?

Nu există un răspuns simplu la întrebarea dacă a lua un taxi este cea mai bună opțiune.

Dacă aveți un buget destul de generos, o mulțime de pungi grele, sunt călătoresc cu copii foarte mici sau sunt în vârstă sau cu handicap, aș recomanda absolut lua un taxi, care este, în general, o opțiune mult mai relaxată, cu mai puțin de mers pe jos sau prin transfer de timp implicate. În schimb, dacă sunteți încercarea de a urmări cheltuielile de deplasare, au ambalate în mod rezonabil de lumină, și sunt confortabile sisteme de navigație de transport public din Paris, luând trenul de navetiști (RER), servicii speciale de transport cu autobuzul la centrul navete Paris sau al unei companii aeriene sunt o opțiune mult mai ieftin.

Cât de mult mă pot aștepta să plătească pentru un taxi de la Paris Aeroporturi?

În funcție de condițiile de trafic și de momentul zilei în care călătoriți, vă puteți aștepta să plătească oriunde de la 35 la 70 de euro pentru o singură călătorie cu taxiul spre sau dinspre aeroporturile din Paris. Desigur, dacă luați un taxi de la Denfert-Rochereau în South Paris la Aeroportul Orly relativ apropiate, veți plăti la capătul inferior al scalei.

Dacă ar fi să luați un taxi tot drumul de la South Paris la Aeroportul Roissy-Charles de Gaulle și la nord de oraș, se așteaptă la o rată mult mai mare. Puteți cere întotdeauna taxi pentru tariful mediu de la punctul de plecare înainte de a accepta plimbare. Rețineți că, dacă rezervați un taxi în avans, va trebui, în general, să plătească o taxă de rezervare și preluare în partea de sus a tarifului în sine.

În cazul în care pentru a găsi taxiuri și la Paris Aeroporturi

La Charles de Gaulle și Orly, căutați semne și pictograme care indică taxi zonele de preluare de la terminalul sosiri.

De la Paris, în cazul în care nu doriți să rezerve un taxi înainte de timp, puteți găsi taxiuri din abundență în jurul valorii de centre majore de tren și de transport, cum ar fi Gare du Nord, Gare de l’Est, Gare du Montparnasse, Gare d’Austerlitz sau Gare St Lazare. Dacă vă îndreptați spre Aeroportul Charles de Gaulle, cel mai bine este să grindină un taxi de la Gare du Nord sau de Gare de l’Est, deoarece tariful global va fi în general mai ieftin de la aceste puncte. Dacă vă îndreptați spre Aeroportul Orly la sud de Paris, un taxi de la Gare Montparnasse sau stația de Denfert-Rochereau RER poate fi o opțiune bună.

O precizare de siguranță: Nu accepta o plimbare într-un taxi care nu are un metru, un semn clar vizibil pe acoperiș lectură „taxi“, sau altfel te lovește ca mai puțin decât un aspect profesional. Acest lucru poate duce la obtinerea furat, și au existat, de asemenea, incidente izolate de răpiri în trecut de către persoanele fizice care pretind a fi șoferii de taxi.

Rezervarea unui taxi la și de la Paris Aeroporturi: Companii de Taxi

Mai jos sunt cateva dintre companiile de taxi cele mai frecvent utilizate în Paris, și toate oferă servicii pentru aeroporturile din Paris.

În unele cazuri, rezervare on-line este disponibil.