Az utazás a London: A Complete Guide

Posted on

Az utazás a London: A Complete Guide

London egy csodálatos hely, hogy látogassa meg, de ahhoz, hogy a legtöbbet a nyaralás ideje a városban megéri előkészítése, tervezése és kutatási előre. Van néhány dolog, hogy fontolja meg: ha ellátogat, ahol maradni, mit kell látni, hogy mit és hol kell enni.

Döntse milyen évszakban látogat London

London időjárás is meglehetősen kiszámíthatatlan. Londoniak ismert, hogy rendszeresen készítsen napszemüveg és napernyők egész évben. De London időjárás nem annyira szélsőséges, hogy vonja el a nagy dolgokat csinálni a városban, és a fő látnivalók nem szezonális.

A város lát nagy növekedést látogató júliusban és augusztusban (a legmelegebb idő az év, általában). A váll évszakok (kívül a fő iskolai szünet tavasszal / ősszel) lehet egy nagyszerű alkalom, hogy látogassa ha keres, hogy elkerüljék a tömeget. Vannak iskolai szünet februárban, húsvét, augusztus, október, és karácsonykor.

További információ a londoni időjárás, hogy segítsen kiválasztani egy időben, hogy látogassa meg.

Útiokmányok követelmények London

Minden külföldi látogatók szüksége lesz egy útlevél, amikor utaznak Londonba, és néhány látogató kell vízum. Amerikai állampolgárok arra ösztönzik, hogy regisztrálni tengerentúli utazás az USA külügyminisztériuma.

Megérkezett a londoni

El lehet jutni London légi, vasúti, közúti, vagy komppal. Nyilvánvaló, ahol utaznak, és mennyi idő van befolyásolni fogja közlekedési lehetőségek.

Kitalálni, hogyan használjuk a BKV

Londoni tömegközlekedési egyszerű és biztonságos a használata. Között a metró vasúti rendszer és a buszjáratok, lehet kapni szinte bárhol meglehetősen olcsón. Vagy ha van egy kicsit több pénzt, ikonikus fekete taxi (vagy über) elviszi oda.

Etikett Londonban

Londoniak általában udvarias és segítőkész, feltéve, ha nem sérti a személyes tér, és nem hangos és ellenszenves. Tartsuk be a „szabályokat az út”, mint például állva a jobb oldalon Underground mozgólépcsők, miközben az iPod hangerővel viszonylag alacsony, és a „kérem” és „köszönöm” folyamatosan.

Evés Londonban

Ha csak tartózkodik Londonban egy rövid ideig (egy hét vagy annál kevesebb) az lenne a legjobb, hogy felfüggeszti a London központjában, hogy ne pazarolja időutazó. Ez rendkívül könnyen bejárható londoni tömegközlekedés, így ne aggódj túl sokat, ami a területen központi London; ha talál egy szállodai tetszik, vagy kap egy nagy, akkor mindaddig, amíg ez a központi akkor minden rendben lesz.

Hol együnk Londonban

London csillagászati ​​számos étterem, így nem lesz probléma megtalálni minden nap valami újat. Azt javasoljuk, ellenőrizze a kikeményedik weboldal, ahol lehet keresni konyha, ár, és helyét. Ne felejtsük el, London lakosok minden ország a világon, így meg lehet próbálni egy csomó új ízt tapasztalatok itt.

Mit nézzünk meg a londoni

Rengeteg ingyenes dolgok látni-és tennivaló, de ha azt szeretnénk, hogy néhány, a drágább kategóriájú akkor lehet, hogy érdemes egy London Pass. Ez egy városnéző kártya fix áron, és magában foglalja több mint 80 látnivalók.

A London Eye a világ legmagasabb óriáskereke, és élvezheti néhány nagyszerű kilátás nyílik a városra. Vagy nézd meg néhány, a város királyi örökség látnivalók, beleértve a Tower of London és a Buckingham-palota.