Bali Lista de ambalare: Adu aceste elemente esențiale

Posted on

Ce să aducă la Bali, Ce să cumpere în Indonezia, și ce să Lăsați la domiciliu

Bali Lista de ambalare: Adu aceste elemente esențiale
Rezervat biletele de la Bali? Utilizați această listă de ambalare eșantion pentru a obține idei pentru ceea ce ar trebui să aducă la insula cele mai populare din Indonezia și ce ar trebui să așteptați să cumpere după sosirea. Nici o ambalare listă este perfect pentru toată lumea, astfel încât adapta propria listă pentru a se potrivi planuri specifice de călătorie și necesități.

Nu va fi nevoie de mult pentru călătoria dvs. la Bali, și dacă uitați ceva, veți găsi cel mai probabil disponibil pentru cumpărare la nivel local, oricum – Bali este cu greu o insulă pustie! În schimb, pachet ca un profesionist; aduce mai puțin și să profite de experiențe de cumpărături unice pe insulă. Vei avea chiar mai mult de o scuză pentru a pop în multe magazine de tip boutique pentru îmbrăcăminte de plajă și de alte elemente care va arata bine la domiciliu, de asemenea.

Ce Îmbrăcăminte pentru Bali?

În timp ce în vacanță pe o insulă încurajează cu siguranță, tinuta plaja zgarcit, localnicii rochie destul de conservator. Ar trebui să acopere genunchii și umerii atunci când vizitează temple hinduse, site-uri sacre, cum ar fi Pestera Elephant, sau atunci când explorarea sate mici din interiorul insulei. Plaja tinuta este bine pentru uzura de zi cu zi, altele decât atunci când mese sau clubbing, în unități de scumpe. Acoperă-te înainte de a pas cu pas de pe nisip!

În afară de unele de transport public cu super-alimentat cu aer condiționat, nu trebuie să vă faceți griji despre a fi în timp ce la rece pe Bali. Opteaza pentru haine de bumbac ușoare; blugi va fi fierbinte și grea pentru cele mai multe circumstanțe. High-tech, articole de îmbrăcăminte de uscare rapida va lucra, de asemenea, dar nu-i lăsați să se usuce agățat undeva acestea ar putea fi furat.

Nu vei avea nevoie la fel de mult de îmbrăcăminte ca v-ar aștepta; păstrați simplu dvs. de ambalare și să cumpere articole local, dacă tu a alerga afară de utilaje pentru a purta. În cazul în care într-o călătorie lungă, veți găsi o mulțime de locuri care fac spălătorie pentru o taxă în funcție de greutate.

Atunci când ambalare, îmbrăcăminte separată și alte „kituri“ în module sau cuburi sigilate temperatură caz ​​și de presiune modificări pop sticle deschise.

Cele mai bune pantofi pentru Bali

Ca și în majoritatea țărilor din Asia de Sud-Est, încălțămintea standard problema pentru Bali este doar o pereche de încredere bistabile. Unele magazine, temple, baruri și restaurante vă pot cere să eliminați pantofii la ușă. Flip-flops sunt mai ușor să alunece pe și în afara decât sandale cu curele. Optarea pentru încălțăminte mai scumpe pot încuraja pe cineva să își îmbunătățească propriile lor prin „comercializare“ pentru pantofii fără a cere. Puteți achiziționa ieftine flip-flops în magazine și tarabe în toată insula.

Vei avea nevoie de drumetii pantofi sau sandale potrivite dacă doriți să urce Muntele Batur sau Gunung Agung. Unele dintre cluburile pretențios, high-end din Kuta și Seminyak pot pune în aplicare codurile vestimentare care interzic sandale și șlapi.

Ce să pună în kit-ul dvs. de prim ajutor

Nu vrei unele indispozitie enervant de a afecta timpul prețios pe insulă. Dar, în același timp, nu doriți să efectueze mai multe consumabile medicale decât un medic Green Beret. Din fericire, walk-in farmacii vinde aproape tot ceea ce ai nevoie – inclusiv medicamente prescrise – fără a fi nevoie de a vizita un spital mai întâi. Pack doar o mică, de călătorie simplu Trusa de prim ajutor cu elementele de bază de cumpărare apoi restul, dacă este necesar. Din fericire, nu veți avea nevoie de ceva mai mult decât un ibuprofen sau două după prea multe cocktail-uri pe plajă.

Sfat: Fiecare trusă de prim-ajutor ar trebui să aibă medicament anti-diaree , cum ar fi loperamida (Imodium), dar nu – l iau decât dacă ajunge la o toaletă nu este o opțiune ( de exemplu, veți fi pe transport toată ziua). Medicamente antimotility poate exaspera cazuri simple ale diareei calatorului prin prinderea bacteriilor în interiorul în loc să se permită să treacă în mod normal.

Bani și Documente pentru Bali

Asigurați-două copii ale pașaportului, documentele de asigurare de călătorie, chitanțe pentru cecuri de orice călătorie, precum și alte documente importante de călătorie ar trebui să aibă pe fiecare excursie. Diversificați copiile ascunzându-le în ambele centura de bani / geanta zi și bagajele de mare pentru a evita un dezastru dacă unul sau altul se pierde. Ascunde informațiile cardului de credit (încăierare numerele într-un mod pe care numai ați înțeles) și numerele de telefon de contact de urgență într-un e-mail pentru a vă în cazul în care aveți nevoie pentru a contacta băncile. Veți dori să aducă împreună câteva fotografii suplimentare de dimensiuni pașaport cu tine, dacă intenționați să se aplice pentru vize turistice pentru a vizita alte țări din Asia de Sud-Est.

Bali are o multime de ATM-Vest în rețea, cu toate acestea, aduce bani de rezervă doar în cazul rețelei se duce în jos. Luați în considerare aducerea cecuri câteva călătorie și unele de dolari SUA, care pot fi încasate pentru fonduri de urgență în cazul în care cardul dvs. de ATM-uri este compromisă.

Sfat: Dacă vă pierdeți pașaportul, având o fotocopie a acesteia și certificatul de naștere se va accelera foarte mult obtinerea unui înlocuitor de la o ambasadă în Asia de Sud – Est.

Aducerea Electronics la Bali

Este posibil să doriți să aducă de-a lungul smartphone, tabletă, cititor de carte electronică, sau chiar un laptop pentru a profita de acces Wi-Fi în cafenele și pensiuni. Dacă optați pentru a aduce dispozitive electronice fragile, știu cum să le protejeze într-un mediu tropical.

Indonezia utilizează rotunde, puncte de vânzare, două direcții de putere CEE7 comune în Europa. Tensiunea este de 230 volți / 50 Hz. Cu excepția cazului în care intenționați să efectueze un uscător de păr (nu!), Nu va avea nevoie de un transformator de putere pas în jos, deoarece cele mai multe încărcătoare de dispozitiv (de exemplu, telefoane mobile, laptop-uri, etc) să se ocupe în mod automat tensiunea mai mare. Deși multe hoteluri au puncte de vânzare universale care lucrează cu mai multe tipuri din cordonul ombilical, poate fi necesar un mic adaptor pentru a se potrivi aparat.

Sfat: Puteți achiziționa un pachet de date relativ ieftine 4g pentru telefonul smartphone după sosirea. A se vedea , în cazul în care telefonul mobil va funcționa în Asia dinainte.

Alte elemente de luat în considerare de ambalare pentru Bali

Împreună cu lucrurile evidente, ia în considerare aducerea de-a lungul următoarele:

 • cuțit mic pentru a vă bucura de fructe proaspete locale pe plajă.
 • lacătul mici pentru a fi utilizate în oraș în cazul în care sunt furnizate dulapuri de securitate.
 • Sanitizer de mână și hârtie igienică pentru întâlniri cu toalete publice ghemuit.
 • Berusi sau un player MP3, în cazul în care va termina cu o cameră pentru a închide la petrecere.
 • Mosquito respingător pentru a vă proteja de țânțari, care ar putea transporta febra dengue.
 • Lanterna / lanterna pentru întreruperi de energie neașteptate – un eveniment comun în Asia de Sud-Est.
 • saci de plastic sau de cazuri pentru impermeabilizarea electronica si valori.

Ce să cumpărați în Bali

Achiziționarea ceea ce ai nevoie într-o călătorie după sosire, nu numai că ajută economia locală, este distractiv! Lăsați camera în bagajele pentru achiziții noi și elemente unice nu ușor de găsit la domiciliu.

Vei găsi o mulțime de cumpărături în Bali, în special în Ubud, unde o mulțime de magazine de tip boutique transporta îmbrăcăminte unic, care este perfect pentru insula. Alături de standuri și magazine mici, veți găsi mai multe mall-uri comerciale mari in Kuta cu elemente nume de marcă. In afara de mall-uri, va trebui să negocieze – în special în magazine turistice – pentru a obține prețuri acceptabile.

În loc să plece acasă cu o valiză plină, vă recomandăm să așteptați până când ajunge în Bali pentru a cumpăra unele dintre aceste elemente comune:

 • Sarongs (unele temple hinduse cer ca oamenii poarte unul pentru a intra)
 • Palarie
 • Ochelari de soare
 • saci de plajă
 • Costume de baie / plajă mușamalizări
 • rochii de seara
 • Șlapi / sandale
 • bijuterii lucrate manual
 • Aloe vera / loțiune după plajă
 • ulei de nucă de cocos (o mare cremă hidratantă după plajă, care este popular pe insula)
 • gustări

Probabil veți dori să aducă propriile articole de toaletă, protectie solara, si consumabile in cazul in care brandurile pe care le utilizați în mod normal, nu sunt disponibile. Feriți-vă de mai multe articole de toaletă locale, în special săpunuri și deodorante, care conțin agenți de albire.

Alege bagajele cu grijă

Deși crima violentă nu este cu adevărat o problemă la Bali, afluxul de turiști nu atrage niște furturi mărunte. Fii atent atunci când aleg un sac de zi; rucsaci sau ghiozdane cu logo-uri populare (de exemplu, IBM, Lowepro, GoPro, etc.) anunta a-ar fi hoți că conținutul interior sunt valoroase.

Ce să Lăsați la domiciliu

Lăsați următoarele elemente de la domiciliu sau să le cumpere la nivel local, dacă aveți nevoie de ele:

 • Unelte snorkel: Puteti inchiria unelte de viteze snorkel de zi cu zi , atunci când ai nevoie de ea.
 • Filtre de apa: Desi apa de la robinet nu este sigur pentru a bea în Bali, apă îmbuteliată este disponibil peste tot. Pentru a reduce pe de plastic, folosiți mașini refill de apă ori de câte ori le puteți găsi.
 • Bijuterii scumpe: bling Strigător veți obține prețuri mai mari și să vă mai mult de o țintă pentru furturi mărunte. Mulți artiști bijuterii suna acasă la Bali; ia în considerare achiziționarea de o parte din munca lor frumoase.
 • Pulverizare Arme / piper: înarmării – vă este , cu siguranță , nu merită riscul de a încerca să traverseze frontierele cu ea; lăsați armele de pe lista de ambalare Bali!