Skip to main content

Bangkok Rejseguide: Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok

Bangkok Rejseguide: Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok
Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok blev Thailands primære gateway efter at have taget hersker (og BKK lufthavnskode) fra den aldrende Don Mueang International Airport i 2006.

Bangkoks store lufthavn forbliver optaget. I 2016 Bangkok var igen den mest besøgte by i verden, og mange af disse 21 millioner internationale besøgende kom gennem Suvarnabhumi lufthavn.

Med et stadigt voksende mængde af rejsende, den vidtstrakte, 8.000-acre lufthavnen formår at tjene sin funktion, selv tilføje en metallisk strejf af elegant arkitektur.

Hvordan man udtaler Bangkoks lufthavn

Første ting først. Den måde lokale udtales “Suvarnabhumi” er “sagsøge-Wahn-ah-Poom.” Den “i” er tavs i slutningen. Ordet kommer af sanskrit for “Land of Gold”.

Suvarnabhumi Lufthavn layout

 • Niveau 1: Transport
 • Niveau 2: Ankomster
 • Niveau 3: Flytning, butikker og restauranter
 • Niveau 4: Afgange

Overfor indgangen, venstre side af lufthavnen tjener indenrigsafgange; højre side er for internationale afgange.

Ankomster Indvandring Sektion

Efter ankomsten, den første og længste kø, som du vil støde på, vil uden tvivl være indvandring til at få stemplet ind i Thailand.

Gå lige der og komme i linje! Må ikke dawdle efter at komme ud af flyet, og udskyde badeværelse pauser, hvis du kan. Ventetiden på indvandringen kan undertiden være en time eller mere afhængigt af tidspunktet flyrejse lander.

Tip: Der er faktisk to separate indvandring sektioner. Hvis man ser overdrevent travlt, fortsætter med at gå til den næste.

Har din ankomst og afrejse kort – to kort, der skulle have været udleveret på flyet – gennemførte helt, både foran og bagpå. Hvis du ikke har modtaget ankomst og afrejse kort, kan du finde dem på tabeller nær starten af ​​indvandring køen. At have en foldet, beskadiget eller ufuldstændige ankomst kort er en sikker måde at komme på den dårlige side af immigrationsmyndighederne!

Nogle tips til at komme gennem indvandring gnidningsløst:

 • Brug ikke mobiltelefoner eller tage billeder.
 • Tag din hat og solbriller.
 • Præsenter dit pas allerede henvendt sig til den side, der indeholder dit visum, hvis du har en.
 • Smile, besvare eventuelle spørgsmål med enkle svar, og står over for kameraet.

For at undgå besværet senere, holder din afrejse kort i dit pas, når du forlader Thailand.

bagage krav

Bagage påstand er placeret direkte bag strækning af indvandring tællere i Suvarnabhumi Lufthavn. Efter den lange ventetid at stemplet i, vil dine tasker sikkert allerede være venter på eller i nærheden bagagebåndet. numre på flyrejser matches til de passende karrusel numre på storskærme.

Der er nogle vekselkontorer kiosker spredt rundt i bagagen påstand området. Selvom du vil få en bedre sats ved at vente til at bruge hæveautomater ligger uden skikke, har Thailands ATM gebyrer klatrede år efter år.

Tip: At sammenligne kiosk satser med den mest aktuelle vekselkurs, Google “1 USD i THB.”

Skikke

Medmindre du har noget at erklære, og du bør ikke blot passere gennem den grønne kanal på toldområdet checkpoint. Sommetider rejsende er tilfældigt trukket til at have deres bagage screenet af maskinen.

Når du passerer gennem tolden, vil du ikke få lov til at indtaste det “passager” side af lufthavnen igen.

Kom lokal valuta

Nu hvor du officielt har indtastet Thailand, er du vil få brug for nogle lokale valuta, den farverige thailandske baht.

Antages din bank tilføjer ikke på urimelige gebyrer, ved hjælp af lokale pengeautomater vil give dig en bedre sats end at udveksle aktuelle valuta. Der er en indrømmelse: ATM gebyrer er omkring $ 6 USD pr transaktion. Af denne grund, tegne det maksimale tilladte beløb.

Tip: Dit næste transaktion vil sandsynligvis betale en chauffør, der måske ikke har meget forandring. Gør dig selv en tjeneste ved at anmode om baht i en ulige beløb for at modtage et par mindre sedler. Hvis du blot anmode 6.000 baht, vil du modtage seks 1000-baht sedler, der kan være svære at bryde. I stedet beder om 5900 Bath at modtage en blanding af mindre sedler. I en knivspids, gå bryde en af dine 1000-baht sedler ved at købe noget fra en af de minimarts på niveau 3.

Bagage opbevaring

Den “Venstre bagage” lagerområde i Suvarnabhumi Lufthavn er på anden sal i Afgange på bagvæggen nær indtjekning midtergang “Q.” Omkostningerne er 100 Bath per post per dag.

Ved længere vilkår, overveje at høre de AIRPORTELs kioks på gulv B (samme som togene) – se efter en sort boks med gul stribe og tæller. Den daglige pris er den samme som den venstre bagage rum (100 Bath per dag), men de tilbyder ekstra frynsegoder såsom gratis levering efter tre dage og sats rabatter efter syv dage.

Beslut, hvis du ønsker en telefon SIM

Hvis du rejser med en “ulåst” GSM-stand smartphone, kan du gå videre og hente en thailandsk SIM-kort på en af ​​de kiosker placeret i nærheden af ​​pengeautomater.

De store telefon netværk såsom AIS tilbyder ugelange, ubegrænset data planer, der appellerer til kortsigtede besøgende. Alternativt kan du blot købe et forudbetalt SIM uden en ledsagende plan og tilføje kredit til det som du går. Kredit kan købes i kiosker, minimarts og andre butikker.

Hvis der er en lang kø, eller du ikke lyst til at tage sig af dine telefon skal bare endnu, så fortvivl ikke: du vil finde masser af andre mobiltelefon butikker uden for lufthavnen.

Tip: Hvis dit dataabonnement er ikke ubegrænset, sørge for, at din smartphone er konfigureret til rejser, så det ikke spilder betalt kredit ved at gøre opdateringer i baggrunden!

Fødevarer indstillinger

Medmindre du er helt desperate efter en lang flyvning, kan du roligt give afkald på overpris lufthavn mad. Du kan finde meget bedre thailandske mad muligheder, når du får ud af lufthavnen.

Det billigste sted at Grib en hurtig måltid er nok fødevarer Domstolen på niveau 1 i nærheden af ​​Gate 8, hvor lufthavnens ansatte har en tendens til at spise.

Shopping i lufthavnen

I modsætning til Kuala Lumpurs KLIA2 og Singapores Changi Airport, Suvarnabhumi fokuserer mere på at være en lufthavn end et indkøbscenter. Bortset fra de sædvanlige lufthavnens toldfrie muligheder, planlægger at tilbringe din bath for billige souvenirs til MBK Center Mall eller henslængt Chatachuk marked snarere end i lufthavnen.

Hvis du er i en knivspids for nogle sidste-øjebliks-gaver, der er et par butikker i afgange område, der hævder gode formål. Elementer fra Sai Jai Thai er lavet af medarbejdere med handicap. Mae Fah Luang sælger kunsthåndværk lavet af bakke stamme folk i det nordlige Thailand . Den OTOP butik hævder at sælge varer produceret af landsbyboere.

Niveau 4 af sammenfaldet D er hjemsted for de luksuriøse mærker som Coach, Bvlgari, Mont Blanc, Tiffany & Co, og det selskab, de holder.

Gratis Wi-Fi i Suvarnabhumi lufthavn

Der er gratis trådløs internetadgang i Thailands seks største lufthavne, men tilmelding er nødvendig. Ja, du vil modtage periodiske emails efter du registrere indtil du afmelder.

Adgangen er begrænset til to timer. De tre legitime SSID’er for adgang er som følger: @AirportTrueFreeWIFI, @AirportAISFreeWIFI, og @AirportDTACFreeWIFI. SSID’er små bogstaver. Pas på rogue access points med mærker såsom “FreeWiFi”, der er beregnet til at fange dine data.

Suvarnabhumi Lufthavn Hoteller

At finde en rolig, komfortabel sted at fange en lur før en flyvning er udfordrende inde i Suvarnabhumi. Selv sikring af et sæde er konkurrencedygtige som næsten 61 millioner årlige passagerer gøre deres vej igennem.

Den Boxtel ligger nedenunder nær lufthavnen Link er en quirky løsning for rejsende i transit, der har brug for at gå vandret. Et træ sovende kammer (det er ikke så skræmmende som det lyder) koster omkring US $ 10 per time. Det fælles område er godt gået.

Hvis du har brug for lidt – faktisk, en masse – mere plads og nogle luksus, Novotel næste til lufthavnen er det bedste valg. Pendulfart kører hvert 10. minut, og du kan tjekke ind når som helst dag eller nat for en 24-timers ophold cyklus.

The Miracle Transit Hotel er onsite, men de seks-timers ophold er relativt pebret. Rejsende på et meget stramt budget kan være interesseret i YHA Bangkok Airport Hostel kun fire miles væk. Private værelser er til rådighed.

Internationale Afgang Steps

Her er, hvordan de forlader Thailand gennem Suvarnabhumi typisk går ned:

 • Din taxa vil tabe dig ved indgangen. Vær opmærksom på flyselskabernes skilte hængende over hver dør.
 • Hvis du har brug for en momsrefusion for varer købt, først gå til toldvæsenet at få varer inspicerede og kvitteringer stemplet.
 • Lige inden for indgangen, finde den letters indtjekning midtergang til dit fly nummer på en af ​​de store plader. Vær ikke nervøs, hvis du ikke kan finde det først; den bestyrelser cyklus gennem mindst tre sprog og er ikke altid opdateret!
 • Gå gennem check-in processen med dit flyselskab.
 • Flyt til slutningen af ​​check-in ø til at vente på din indcheckede bagage skal screenes. Dette tager kun et øjeblik.
 • Når ryddet, gå videre til bagvæggen, vise dit boardingkort og pas, så gå op for at få stemplet ud af indvandring. Tip: har din afrejse kort afsluttet, og i hånden. Nogen kan have hæftet det i dit pas, når du ankom i Thailand. Agenter i en fart har været kendt for at rive passet side! Gå videre og tage det ud for dem.
 • Når ryddet gennem indvandring, viser nogen kvitteringer fra moms vinduet, hvis du er berettiget til en momsrefusion på køb.
 • Gå gennem sikkerhed. De sædvanlige regler gælder (fx fjerne sko og jakker, tage bærbare ud af sin taske, osv).
 • Tjek det store bord for at sikre din gate har ikke ændret sig.
 • Gå til din gate, men forventer ikke at komme i endnu. Du vil blive holdt uden for porten, indtil kort tid før afgang.
 • Når besætningen er klar, vil de åbne metal tælleapparatet, så passagererne kan gå ned i porten venteområdet nedenfor. Du bliver nødt til at vise dit pas og boarding pass for at få lov til gateområdet, så igen ved boarding flyet. Holde det ud og handy indtil i dit sæde.

Kom ud af lufthavnen

Må ikke acceptere nogle tilbud for en taxa fra nogen i området bagage påstand. I stedet gå direkte til den officielle taxa kiosker lige uden for lufthavnen, eller gå til kælderen for at få et tog.

 • Med taxa: Selv disse officielle kø og den måde, de fungerer tendens til at ændre sig som forskellige “bander” tage kontrol over Bangkoks lufthavn taxi-system. I 2010 bevæbnede mænd selv overtog kontrollen af lufthavn taxa billetsystemer kabiner! Oven i det, måleren siger, forvente at skulle betale en lufthavn tillæg på 50 Bath sammen med alle vejafgifter.
 • Med tog: Tog tager lidt længere tid, men de kan hjælpe dig gå glip af en masse trafik, især hvis dit hotel er i området Sukhumvit. De er også et godt alternativ til at håndtere taxier og er meget billigere. Følg skiltene til toget til det lavere niveau derefter tage City Line til Phaya Thai station, hvor du kan overføre til BTS Skytrain ; stå af på stationen nærmeste dit hotel. Bemærk: lufthavn toget stopper kører ved midnat.

Tip: Hvis der går til Khao San Road område, kigge efter en kiosk nær Gate 7 på offentligt transport gulvet (samme etage som taxa kø). Der kan du købe en billig billet til en bus eller varevogn direkte til Khao San Road. Tjenesten stopper kører kl 8

Introduktion til Suvarnabhumi lufthavn

Selvfølgelig, hotel rumfærgen er den nemmeste måde at komme tilbage til lufthavnen, når du er klar til at forlade Bangkok, men der er et par andre måder at komme til Suvarnabhumi.

 • Med taxa: At få en taxa til lufthavnen er ligetil, men du ønsker at sikre, at du finde en ærlig driver villige til at bruge måleren. Passagerer forventes at betale vejafgifter på den forhøjede tollway, som du sandsynligvis vil bruge til at undgå den ofte gridlocked trafik.
 • Med tog: Tag BTS Skytrain til Phaya Thai station, derefter overføre til lufthavnen toget. Hvis der kommer fra nær Hualamphong togstationen, tage MRT (metro) til Makkasan Station derefter overføre til lufthavnen toget.

Kom Fra Suvarnabhumi lufthavn til Don Mueang

Hvis du har brug for til at hoppe mellem lufthavne, gå til niveau 2 og kigge efter den gratis shuttle bus til Don Mueang på Dør 3. Rumfærgen kører cirka hvert 30. minut mellem 05:00 og midnat.

Lufthavnsbussen ligner mere en fuld størrelse bus end en varevogn. Kig efter blå markeringer, der siger “AOT Bustransport.”

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *