Bangkok Vodnik: Najbolj spolno eksplicitno prevara na svetu

Posted on

Bangkok Vodnik: Najbolj spolno eksplicitno prevara na svetu
Kot jih naredite svojo pot v Patpong Night Market, ki se nahaja le streljaj zaposlen Silom Road v središču Bangkoka, se boste počutili preobremenjeni z odklon izbiro (večinoma-ponarejenega) blaga, ki se prodajajo, ki se tam prodajajo, od Havaianas natikači za “Rolex” ure, od oblikovalec torbice na elektronske pripomočke.

V nekaj minutah po prihodu pa bo starejši tajska človek hodi k sebi in mutter tri besede. “Ping Pong Show?” (To je še posebej verjetno, če ste ženska ali moški).

Vam ni treba cel kup domišljije, da se zavedaš, kaj je on govoril o tem: A “Ping Pong Show” vključuje mlado žensko, s ping pong žogo in dobro …

Dejansko je ping pong sama predstava je običajno krinka za nekaj veliko shadier.

Koliko stane Pokaži stroškov?

Če sledite starejši tajski človeka, ki vas vabi v ping pong kažejo, da bi lahko bili pod vtis, da je ping pong predstava brezplačna. “Ne pokrov naboj,” da bo verjetno rekel, “in poceni pijačo – le 100 baht.”

Da ne bo pomote, boste vetrič v kraj, kjer boste najprej našli sami zadovoljen s tem, kako lepa, mlada in prijazna dekleta so. V večini primerov pa so mize bodo kmalu obrniti, in to ne sklicevanje na glasbo DJ-je predvaja.

Zakaj so prevara?

Nikoli ni dobro, da sodi knjige po platnicah, vendar dlje sedite znotraj ping pong show, več boste opazili razpoke v fasadi si najprej videl.

Toda pravi prevara pride, ko prejmete račun. Vidiš, medtem ko res ne bo treba plačati ničesar za vstop v bar ali klub in pijače Uživate lahko res stane okoli 100 THB kos, kar je starec, ki vas vabi, da v oddaji ni povedal, da je da se pričakuje, da nakup pijače za dekle (e), ki opravlja za vas, ki običajno podvoji ali celo potroji svoj račun.

Pravi kicker, pa je tako imenovani “Če pogledamo” pristojbina, ki lahko segajo od 3.000 bahtov do 6.000 bahtov ali še več, da je 100-200 $ + temelji na današnji menjalnih tečajev.

Ali Ping Pong predstave samo v Bangkoku?

Če iz nekega razloga, še vedno želite videti ping pong kažejo na Tajskem (in sprijaznimo se, da je res samo en razlog, da želite videti eno), vam ni treba glavo na Patpong Night Market v Bangkoku, da to stori, čeprav da je, kjer boste našli največjo količino predstav na voljo.

Žalostno novica je, da pa so na voljo tudi v drugih delih Bangkoku in na Tajskem (sicer Pattaya in Phuket) ping pong kaže, da ostanejo prevara ne glede na to, kje ste jih videli. Če nič drugega, prevara je bolj realna grožnja zunaj Bangkoka, kjer lahko dejansko imeli nekaj zatekanje v luči prevarami.