Băuturi non-alcoolice pentru a încerca în Egipt

Posted on

Egiptul nu este străin de alcool: la urma urmei, berea a fost produsă acolo încă de pe vremea faraonilor antice. Cu toate acestea, în Egipt modernă în primul rând musulman, vânzarea și consumul de alcool este puternic limitată hoteluri turistice de lux în afara și unități. Stai jos pentru o masă tradițională la un restaurant local, de exemplu, și nu există aproape sigur nu va fi nici o opțiune alcoolice pe meniu. Din fericire, Egiptul are o gamă impresionantă de alternative non-alcoolice, dintre care multe profita din plin de fructe exotice cultivate în Delta Nilului fertil.

Shai (ceai)

Băuturi non-alcoolice pentru a încerca în Egipt

Ceai sau Shai cum este cunoscut pe plan local, este un stâlp al culturii sociale egiptean și se bucură pe tot parcursul zilei, indiferent cât de cald este afara. Frunzele sunt preparată în stil englezesc într-un plic de ceai sau se adaugă în vrac la apa de fierbere. Stilul implicit este negru și dulce, asa ca cere min ghayr sukar dacă doriți să săriți peste zahăr, sau Shai Bil-haleeb dacă doriți să adăugați lapte. Shai Bil-na’na, sau ceai de menta proaspăt preparată, este o alternativă populară la ceai negru; așa cum este helba, infuzie din semințe de schinduf pisate. Acesta din urmă are multe beneficii pentru sanatate, inclusiv capacitatea de a scădea concentrația de glucoză din sânge și a colesterolului.

Suc de fructe

Dătător de viață apele fluviului Nil sprijini creșterea unui abundență incredibil de fructe exotice. Ca rezultat, standuri de suc sunt omniprezente în orașe egiptene precum Cairo și Alexandria și sucuri proaspăt stoarse de multe ori domina meniul de băuturi în restaurante locale. arome populare includ lamaie, banane, guava, mango și căpșuni. Pentru un gust mai exotice, opta pentru suc de trestie de zahar (ASAB) sau suc de tamarind (tamrhindi). Primul este extras din trestia de zahar presata cultivate în vaste plantații peste Egiptul de Sus și are un indice glicemic scăzut, în ciuda gustului dulce natural. suc de tamarind este mai acru, și are proprietăți antioxidante excelente.

Mowz Bil-Laban (Banana Smoothie)

Bananele au fost cultivate în Egipt, deoarece cel puțin din secolul al 10-lea, și sunt ingredientul stele din mowz Bil-laban, o poftă de mâncare popular pe suc de fructe regulate. De banane proaspete amestecate cu lapte, zahar sau miere, apă și gheață, această băutură este în esență o periuță. Jawafa Bil-laban este o altă comună ia pe aceeași rețetă ca swap-uri bananele pentru guave și necesită o etapă de tensionare pentru a îndepărta semințele de guava. În esență, atâta timp cât restaurant sau strada iesle are în stoc, orice fruct poate fi substituit pentru a face orice periuță aroma pe care o preferați.

Ahwa (cafea)

Cele mai populare cafea egiptean este un puternic gros, stil turcesc de preparare a cafelei, cunoscut sub numele de Ahwa. Se obține prin amestecarea de pulbere de cafea măcinată fin și zahăr cu apă fierbinte, apoi lăsând motivele sedimentat a paharului inainte de servire (în loc de filtrare). Din acest motiv, nu puteți adăuga zahăr după servit cafeaua, deoarece agitarea paharului ar deranja motivele. Prin urmare, asigurați-vă că pentru a specifica modul de dulce pe care-l doriți atunci când comandați. Ahwa este servit în cești espresso stil și este destinat pentru sorbind. Dacă preferați un gust mai occidental, cere Nescafe, un termen larg pentru toate tipurile de cafea instant, indiferent de marcă.

Karkadai (Hibiscus ceai)

Acest ceai fabulos exotice este preparată folosind mugurii de floare hibiscus, dându-i o culoare roșu aprins distinctiv, care arata foarte bine pe feed Instagram. Departe de o tendinta recenta, cu toate acestea, karkadai se crede că a fost o băutură preferată a faraonilor și este utilizat în mod tradițional pentru pâine prăjită mirele si mireasa la nunta sărbători. Acesta poate fi servit rece în timpul verii sau la cald în timpul iernii. Bogat în vitamina C, karkadai previne hipertensiunea, scade tensiunea arteriala, reduce nivelul de zahăr din sânge și ajutoare cu digestie. Există un efect secundar să urmăriți pentru: bea regulat poate submina eficiența controlului nașterilor pe bază de estrogen.

Sobia (nucă de cocos Milkshake)

O alta populara Ramadan bautura, sobia este o băutură groasă și cremoasă realizate din nuca de cocos amestecat, lapte, amidon de orez, zahăr și vanilie. Are un gust similar cu un, stil occidental milkshake de vanilie topit și este deosebit de popular cu copii. Cel mai bun servit rece, se gaseste in magazinele de sucuri și cafenele din întreaga Egipt, și este, de asemenea, vândute de către vânzătorii de stradă în sticle de plastic nemarcate. Sobia este o sete stingator eficientă și este la fel de bun pentru revitalizarea turiștilor obosiți după o zi petrecută vizitând obiectivele turistice antice din Egipt, deoarece este pentru a da energie credincioșilor în timpul Ramadanului.

Sahlab

Realizate din tubercul uscat și concasată a mascula orhidee Orchis, sahlab este o veche tradiție care datează din epoca romană și răspândit mai târziu peste Imperiul Otoman. Amestecat cu lapte și susan semințe, are o consistență groasă care jumătate de bautura, pe jumătate desert. Sahlab este cel mai bine servit cald, și este căutat mai ales după ce, în timpul iernii, când temperaturile pot scădea sub 50 de grade Fahrenheit. Veți găsi în magazinele de cafea din întreaga Egipt, cu toate că garnishings diferă de la o unitate la alta. Topping tradiționale sunt tocate fistic sau nuci și scorțișoară, deși cocos mărunțită și caise uscate tocate sunt, de asemenea, delicioase.

Qamar al-Din (Compot caise suc)

Numele Qamar al-Din se traduce ca „luna de religie“, care este adecvată, deoarece băutura este adesea folosit pentru a rupe rapid, la sfârșitul fiecărei zile de Ramadan. Este preparată folosind un fel de piele de caise uscate, care este la rândul său, realizat prin fierbere caise și zahăr peste un foc, apoi strecurat-le printr-un filtru de lemn și lăsându-le să se usuce în foi în soare. Rehidratarea foi, se adaugă lichid. Acest lucru poate fi rosewater, apa de flori de portocal, suc de portocale, sau chiar apă plată. Oricum, băutura oferă o doză puternică de zahăr și electroliți; perfect pentru restabilirea energiei după o zi lungă de post religioase.

Fayrouz

Lansat în 1997 ca prima bautura malț aromat al țării, Fayrouz este un produs al companiei de bere egiptean Al Alhram. Cu un cap de spumare, o culoare aurie bogat, și o aromă de malț, este, în esență, o bere fără alcool (și prima din lume pentru a obține statutul de halal, datorită faptului că acesta are un conținut absolut nici alcoolică de la început până la sfârșitul procesului de fabricare a berii). Fabricat din malț amestecat, fructe reale, și apă minerală, Fayrouz vine într-o varietate de arome diferite. Apple a fost original; acum puteți opta pentru ananas, piersici, pere și printre altele. Acesta conține conservanți, coloranți artificiali, și arome.

Yansoon (Anason ceai)

Yansoon, sau ceai de anason, se face prin măcinarea semințelor de anason și steeping-le în apă clocotită. Inainte de servire, ceaiul ar trebui să fie încordate și puteți alege să adăugați zahăr sau miere, dacă preferați un gust mai dulce. Gustul general este similar cu lemn dulce. Yansoon este de obicei savurat la cald sau la temperatura camerei. Este atribuit cu îmbunătățirea boli digestive, cum ar fi balonare, gaze, indigestie, și constipație. Din acest motiv, este comun pentru a bea o ceașcă de ceai de anason după o masă mare. Yansoon poate ajuta, de asemenea pentru a reduce senzația de greață și de a atenua crampe menstruale.