Beginner’s Guide to Visiting Italië – Hoe om uw Italiaanse vakantie te plannen

Posted on

Beginner's Guide to Visiting Italië - Hoe om uw Italiaanse vakantie te plannen

Italië Plaats en Aardrijkskunde:

Italië is een mediterraan land in het zuiden van Europa. De westkust is de Middellandse Zee en de oostkust is de Adriatische Zee. Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië vormen de noordelijke grens. Het hoogste punt, in Monte Bianco, is 4748 meter. Het vasteland is een schiereiland en Italië omvat ook de twee grote eilanden Sicilië en Sardinië.

Belangrijke bestemmingen in Italië:

De reisbestemmingen top in Italië onder meer de 3 steden van Rome (Italië kapitaal), Venetië en Florence, de regio Toscane en de kust van Amalfi.

Vervoer naar en in Italië:

Er is een uitgebreid treinnetwerk in heel Italië en reizen per trein is vrij goedkoop en efficiënt. Italië Trein reistips Er zijn ook goede bus systemen, zodat het mogelijk is om vrijwel elke stad of dorp te krijgen door een vorm van openbaar vervoer. U kunt ook het huren of leasen van een auto in Italië. De twee belangrijkste internationale luchthavens zijn in Rome en Milaan. Er zijn vele luchthavens in heel Italië voor binnenlandse en Europese vluchten.

Klimaat en wanneer op vakantie in Italië:

Italië heeft een overwegend Middellandse Zee (mild) klimaat met een kouder Alpine klimaat in de bergen in het noorden en een warm en droger klimaat in het zuiden. Italiaanse kusten zijn aangenaam bijna het hele jaar, hoewel zwemmen is meestal beperkt tot de zomermaanden. Een groot deel van Italië is erg warm in de zomer en in de zomer is het hoogtepunt van de vakantie seizoen. Waarschijnlijk de beste seizoenen om Italië te bezoeken zijn het late voorjaar en vroege herfst.

Italië Regio’s:

Italië is verdeeld in 20 regio’s met 18 op het vasteland en de twee eilanden, Sardinië en Sicilië. Hoewel ze alle Italiaanse, elke regio heeft nog steeds een aantal van hun eigen gewoonten en tradities en er zijn vele regionale specialiteiten.

Italië Taal:

Officiële taal van Italië is Italiaans, maar er zijn veel regionale dialecten. Duits wordt gesproken in de noordoostelijke regio van Trentino-Alto Adige en er zijn kleine Franstalige bevolking in de regio Valle d’Aosta naar het noordwesten en een Sloveens sprekende minderheid in het Trieste gebied naar het noordoosten. Veel Sardinians spreken nog Sardo in de woning.

Italiaanse Munt en Time Zone:

Italië maakt gebruik van de euro, dezelfde valuta gebruikt in de meeste van Europa. 100 euro cent = 1 euro. Op het moment dat de euro werd goedgekeurd, werd de waarde vastgesteld op 1936,27 Italiaanse Lire (de vorige munteenheid).

Italië is 2 uur voor op Greenwich Mean Time (GMT + 2) en het is in de Central European Time Zone. Zomertijd van kracht is vanaf de laatste zondag van maart tot de laatste zondag van oktober.

Het invoeren van Italië:

Niet-EU-bezoekers naar Italië een geldig paspoort nodig. De maximale duur van het verblijf voor de burgers van de VS is 90 dagen. Voor een langer verblijf, zullen de bezoekers een speciale vergunning nodig. Bezoekers uit sommige landen kunnen worden verplicht om een ​​visum naar Italië te betreden. EU bezoekers kunnen Italië te gaan met slechts een nationale identiteitskaart.

Religie in Italië:

De belangrijkste religie is katholiek, maar er zijn enkele kleine protestantse en joodse gemeenschappen en een toenemende islamitische allochtone bevolking. De zetel van het katholicisme is Vaticaanstad, de woonplaats van de paus. In Vaticaanstad kunt u een bezoek Saint Peter’s Basilica, de Sixtijnse Kapel, en de uitgestrekte Vaticaanse Musea.

Italiaanse Hotels en adres :

Italiaanse hotels zijn beoordeeld van één tot vijf sterren, hoewel de rating-systeem hetzelfde doet in de Verenigde Staten niet betekent. Hier volgt een uitleg van de Europese hotel sterren uit Europa voor de bezoekers. Voor de hoogst gewaardeerde hotels in de meest populaire plaatsen zien Beste plaatsen om te verblijven in Topbestemmingen

Voor een langer verblijf, een agriturismo of vakantiewoning is een goed idee. Deze huurwoningen zijn meestal door de week en vaak ook enkele keukenfaciliteiten.

Italië heeft ook een goed netwerk van hostels, biedt betaalbare accommodatie opties. Dit zijn enkele veel voorkomende Hostel veelgestelde vragen.

Geld besparen op uw vakantie:

Zelfs met stijgende kosten en dalende dollar waarde, kan Italië nog betaalbaar zijn. Zie Gratis Wat te doen in Italië en Tips voor Italië Budget Travel voor suggesties over hoe om geld te besparen op uw vakantie.