Besøger Frankrig i juni: Vejret er fint, og der er meget at gøre

Posted on

Besøger Frankrig i juni: Vejret er fint, og der er meget at gøre

Juni er en herlig måned at besøge Frankrig. Franskmændene får i feriestemning, selvom deres vigtigste ferie sæson er midten af ​​juli til midten af ​​august, fra Bastilledagen den 14. juli til omkring Aug.14. Mens Paris er ekstremt populær hos rejsende på denne tid af året, er der meget mere af Frankrig uden for Paris, og du kan undgå folkemængderne der, hvis alt for mange turister er en negativ for dig.

Vejret i juni

I juni vejret i Frankrig er generelt milde og kan være herligt.

Du kan regne med vidunderlige blå himmel og varme temperaturer det meste af tiden, men der kan stadig være forår brusere og kølige aftener, især i de bjergrige områder i Frankrig. Vejret varierer kun lidt over hele landet i juni. Her er vejret gennemsnit for nogle af de større byer:

  • Paris: nedture på 55 F, højder af 72 F
  • Bordeaux: Lows af 53 F, højder på 75 F
  • Lyon: nedture på 55 F, højder på 75 F
  • Nice: Lows af 61 F, højder på 75 F
  • Strasbourg: nedture på 54 F højder af 73 F

Hvad skal Pack

Mens de fleste områder i Frankrig har lignende vejr i juni, kan pakning være en vanskelig opgave, hvis du besøger både bjerge og Middelhavet. Det kan stadig være koldt om natten i Alperne og på en højtliggende, mens du kan solbade langs Middelhavet. Basics til at smide i tasken medtage lette bomuld tøj til solrige dage; en lys jakke, trøje eller vindjakke; en badedragt; paraply; og solcreme. God walking sko er et must for enhver rejse til Europa.

Hvad kan man forvente

Som vejret varmes op, vil du opdage, at Frankrigs parker og haver er på deres bedste, med herlige farver og duftende blomster og buske, der viser off. Alle museer og attraktioner, både store og små, er åbne. Mange begynder deres udvidede sommertiden timer, med særlige udendørs arrangementer på tilbud.

Juni er starten på den høje festival sæsonen, når Frankrig begynder at fejre alt fra mad til musik og fra gadeteater til kunst og kunsthåndværk. Stort set alle storby og byen lægger på et show. Og om sommeren jazzfestival sæson går i gang.

Shopping bliver endnu bedre i løbet af salget sommer sæsonen. Det er på fra midten af ​​juni til den første uge af august. Tjek de butikker med “soldes” tegn i vinduerne.

En af de bedste frynsegoder af Juni: Det er tid til at sidde på en fortovscafé eller på en terrasse ser verden gå forbi, dag og nat. Dette er en ikonisk fransk oplevelse og én ikke at gå glip af.

Højdepunkter

Udover den forrygende vejr, blomstrende blomster, og de mange attraktioner Frankrig tilbyder uanset årstiden, Juni 2018 besidder nogle særlige attraktioner: