Best Bus Londense Routes voor sightseeing

Posted on

 Best Bus Londense Routes voor sightseeing
Er is veel te zien op een trip naar Londen, en in het bijzonder op uw eerste reis naar de stad. Het nemen van een bus is een van de makkelijkste manieren om een ​​goed uitzicht op Londen te krijgen zonder veel gedoe of kosten; alles wat je hoeft te doen is erachter te komen welke route je wilt nemen en laat het rijden naar hen terwijl u gapen op de scène. Londen wordt gedekt door meer dan 700 buslijnen, en vele reizen langs een aantal van de iconische bezienswaardigheden van de stad. Als een bonus, veel van de bussen zijn dubbeldekkers, en wat een geweldig uitzicht u op het bovendek krijgt. Deze lijst richt zich op de routes slechts in het centrum van Londen en bevat links naar een volledige gids die rondt alle bezienswaardigheden die op de route, evenals handige tips en aanvullende informatie.

De bussen van Londen niet langer accepteren contant geld tarieven, zodat u een Oyster card geladen met voldoende krediet of een reispas nodig. Je zou ook kunnen overwegen om een ​​contactloze betaalkaart te betalen voor vervoer van Londen.

Als je weinig tijd en willen garanderen dat u alle van de grote bezienswaardigheden in Londen, uw beste inzet is de klassieke Big Bus Tours rondweg.

No. 11 Route

Deze bus route is een perfecte een te nemen als het je eerste reis naar Londen. Het belangrijkste deel van de nummer 11 route start bij Liverpool Street Station en eindigt bij Victoria Station. Het gaat door de City of London en verleden, must-sees zoals St. Paul’s Cathedral, Trafalgar Square, de Houses of Parliament en Westminster Abbey.

No. 9 Route

Het beste deel van de route start No. 9 in Kensington en eindigt aan de rand van Covent Garden. Het gaat langs de Royal Albert Hall en Hyde Park, langs Piccadilly, langs St. James’s Palace en Trafalgar Square.

No. 73 Route

De nummer 73 route begint in Victoria Station en eindigt in Stoke Newington in het noordoosten van Londen. Het gaat langs de tuinen van Buckingham Palace, Wellington Arch, Hyde Park, Marble Arch, samen met de gehele lengte van Oxford Street, en door middel van Islington.

No. 26 Route

De No. 26 route begint in Hackney Wick in Oost-Londen en eindigt bij Waterloo door de South Bank. Het gaat door Hackney en de City of London voor het rijden over Waterloo Bridge voor een fantastisch uitzicht aan beide kanten.

No. 24 Route

De nummer 24 route begint in Hampstead Heath in Noord-Londen en baant zich een weg naar Pimlico, in de buurt van Tate Britain. Het gaat door Camden en Trafalgar Square, evenals Parliament Square, waar u een glimp van de Houses of Parliament en Westminster Abbey krijgt.

RV1 Route

De RV1 route begint in Tower Hill, dicht bij de Tower of London, en eindigt in Covent Garden. De route verbindt de Tower of London naar London Bridge en Borough Market, via de Tower Bridge, en Waterloo en de South Bank naar Covent Garden Piazza.

139 Route

Deze route begint in West Hampstead en loopt door andere upmarket Noord-Londen buurten, met inbegrip van St. John’s Wood waar de beroemde Abbey Road zebrapad kan worden gevonden, voordat u langs Oxford Street en Regent Street, door middel van Piccadilly Circus en rond Trafalgar Square, en eindigt in Waterloo met een prachtig uitzicht vanaf de Waterloo Bridge.

London Monopoly Board Locations

Bezoekers van Londen lopen vaak London Monopoly-bord locaties. Het is makkelijker als je de bus nemen op deze vier routes, die rijdt u langs alle Monopoly boord locaties het. Deze routes aller verbinden. Catch No. 205 bij Marylebone Station, No. 78 bij Liverpool Street Station, nr 72 op Old Kent Road, en nr 23 op Fleet Street. Als u een verkorte tour wilt, kies No. 23, waar u de jackpot and roll verleden aandeel van Monopoly-bord de namen van de leeuw op deze ene route zal raken.