Skip to main content

Beste plaatsen voor Hot Chocolate in Parijs

Beste plaatsen voor Hot Chocolate in Parijs
Als het ijs, kou en het verbieden van uit, kunt u overwegen het uitzetten van een aantal van de beste warme chocolademelk Parijs te bieden heeft. Helaas, de hoek café is niet altijd aan te raden: het is gebruikelijk om worden geserveerd nauwelijks-warm water met stukjes onopgeloste industriële cacaopoeder dobbert rond op de top. Om nog erger te maken, kan je uiteindelijk het betalen van vier of vijf euro per pop voor deze arme man chocolat chaud .

Gelukkig, de ambachtelijke onderstaande warme chocolademelk makers zijn de real deal. Zij maken gebruik van hoogwaardige cacao en chocoladereep, echte melk (slik!), En zijn vaak inventief met aroma’s, veters hun rijke chocolade dranken met notities zoals pittige gember en kardemom of zoete mint en oranje. Zonder verdere omhaal, hier zijn onze oogsten voor waar te warm en toegeeflijk te krijgen in de Franse hoofdstad. Vergeet alleen niet om de melkachtige schuim uit de top van je lip af te vegen voordat u weer terug naar sightsee of winkel!

Angelina

Waarschijnlijk de meest begeerde plek voor warme chocolademelk in Parijs, en altijd overspoeld met toeristen is deze Wenen-stijl Belle Epoque tearoom circa 1903 beroemd om zijn ultra-rijke, strikt traditionele chocolat chaud . Het is niet mijn persoonlijke favoriet (ik vind het een beetje te zoet en dik zijn), maar voor veel mensen warme chocolademelk Angelina’s is de gouden standaard. Reserveren altijd vooruit, vooral in de koudere maanden en in het weekend, wanneer lange rijen toeristen te wachten op tafels slang uit op Rue de Rivoli. Als u liever thee, Angelina is ook een van onze oogsten voor de beste theehuizen in Parijs.

 • Adres: 226 rue de Rivoli, 1e arrondissement
 • Metro: Tuileries, Concorde
 • Phone: +33 (0) 1 42 60 82 00

Chocolaterie Jacques Genin

Ik heb nog niet geproefd van de warme chocolademelk in het onlangs geopende Marais boutique van de zelfbenoemde, zelf-opgeleide chocolade maestro Jacques Genin. Genin’s chocolat chaud is naar verluidt een van de beste in de stad en geserveerd met warmte en genade. Net als Hevin’s chocoladereep, de sfeer is hier ultramodern, dus reserveer wat tijd voor een lounge hier na telgang rond of winkelen in de trendy wijk Marais.

 • Adres: 133 rue de Turenne, 3e arrondissement
 • Metro: Filles de Calvaire
 • Telefoon: +33 (0) 1 45 77 29 01

Maison du Chocolat

Deze prestigieuze Franse gastronomische huis biedt, niet verrassend, een uitstekende warme chocolademelk in een aantal van haar locaties. Als u een grovere, rijker, minder zoet verscheidenheid aan gunst chocolat chaud , moet deze versie uw verlangen te voldoen. En als je geen tijd hebt om in te zitten, kun je altijd kopen een zak met pure chocolade “parels” (verkrijgbaar in twee verschillende “krachten” – afgebeeld) om uw eigen thuis te maken.

 • Adres: 52, rue Francois 1er, 8e arrondissement
 • Metro: Franklin D. Roosevelt
 • Phone: +33 (0) 1 47 23 38 25

Jean-Paul Hevin

Jean-Paul Hevin is al bekend als een van Parijs outstanding ambachtelijke chocolatiers. Hevin bedacht een menu van warme cacao voor verschillende uren van de dag– sommige energieke, anderen te ontspannen. Onze onbetwiste favoriet is de 4:00 “Aphrodisiac”, met een sterke tonen van gember en kruiden. Nog meer exotische? Chocolat aux huitres (Chocolade met oester), Chocolat a la carotte (wortel), of Chocolat zen met matcha groene thee. Voor de traditionalisten, er is een selectie van meer klassieke recepten ook, met alleen hoogwaardige chocolade.

 • Adres: 41 Rue de Bretagne
 • Metro: Tuileries

You may also like