Borturizmus és a környéken Bordeaux

Posted on

 Borturizmus és a környéken Bordeaux

Bordeaux egyike a világ nagy bor városok és a szív a legnagyobb rendben bortermelő régióban Franciaországban. Itt találkoztam néhány a legismertebb nevek idézik fel a jó élet. Megtalálja a tiszta szőlő köré ilyen nagy kastélyokat Petrus, Mouton Rothschild, Latour, Haut-Brion, Yqeum, és így tovább.

Szőlőtermő területek

Bordeaux, a Garonne csatlakozik a Dordogne és mindkét folyók észak felé a Gironde, majd az Atlanti-tengeren. A fő szőlőtermő területek fekszenek, amit ismert, mint a bal és jobb partján. Keletre, a bal partján áll Médoc az északi Bordeaux és Graves-re délre a Bordeaux. A jobb parton, a legészakibb régió Côte de Blaye, kevésbé ismert, de érdemes felfedezni a jó borok valamivel olcsóbb áron. Alatta húzódik azon híres nevét Pomerol és a Saint-Emilion (Franciaország egyik világörökséghez) és Entre-Deux-merek.

Ezen az oldalon talál információt bor látnivalók Bordeaux, bortúrák kívül Bordeaux és borozók és üzletek.

Különleges szabott bortúrák a Bordeaux

Egy különleges szabott túra, szervezett egyének és kisebb csoportok, lépjen kapcsolatba a szakértők Exclusive Tours Franciaország . Az alapító, Marie TESSON, ismeri őt dűlők , és szőlőültetvények, és gondoskodik a túra, amely úgy a látogató e fel házakat, amelyek általában zárva vannak a nagyközönség, privát túrák a nagy nevek, és a lehetőséget, hogy megkóstolja a borokat a tulajdonos.

Ez egy csodálatos élmény, és viszi túl állt a kapuk a nagy házak és egy fénykép. Exkluzív Franciaország is elviszi az szereti a Château d’Yquem.

Exkluzív Franciaország Tours: Tel .: +33 493 218 119.

Bor Látnivalók, üzletek és piacok Bordeaux


Jún 2016-ben nyílt meg La Cité du Vin, amely bemutatja, hogy a világ a bor egy látványos és nagyon high-tech módon. Ez egy nagyszerű új attrakció, így egy világméretű túra borok és régiók Bali Thaiföld, Nyugat-Európából Észak-Amerika, Bordeaux Ausztráliába. Szükséged lesz legalább 3 órán át, hogy ezt megfelelően; egy jobb tervet számolni fél nap, véget (vagy induló) ebéddel a kávézóban vagy étteremben, vagy egy piknik a bankok a Garonne kívül a vonzás.

A bor és Kereskedelmi Múzeum ( Musée du Vin et de negoce ) veszi a szokásos úton. Kapott helyet a régi pincék az egykori borkereskedő területe Chartrons, ez egy poros, ódivatú, ahol a hordó, régi dokumentumok, borászati kellékek, térképek és rövid videók mutatják, mennyire fontos Bordeaux már a történelem bort. Befejezni egy kóstoló két különböző borok és a lehetőséget, hogy vásárolni. Ez a 41 rue Borie, 00 33 (0) 5 56 90 19 13 hétfőtől szombatig 10:00-06:00. Felnőtt 10 €.

Egy komoly megközelítés bor, keresse fel a CIVB a Maison du Vin de Bordeaux, otthon a Conseil des Interprofessionnel Vins de Bordeaux (Bordeaux Wine Council). Itt egy rövid vagy hosszú és szakmai tanfolyam bort. A legjobb látogatók a 2 órás kóstoló (angol nyelven). Ezek futnak éppen a nyáron; nézd meg a dátumot, és információkat itt .

Vagy ha csak vidd be a Le Bar egy Vins du CIVB bármikor az év nagy választéka bordeaux-i borok hogy mintát. 3 pályák du 30-Juillet, 00 33 (0) 5 56 00 43 47 hétfőtől szombatig 11:00-10:00.

Bordeaux Borfesztivál

Minden bor szerelmeseinek meg kell próbálnia, hogy látogassa meg a Bordeaux Borfesztivál tartott, minden évben június elején. Ez történik mentén rakpartok és egy nagy lehetőséget, hogy próbálja fel borokat. Ez komoly, több mint 120 Grand Cru a kínálatban. Ez nem az a hely, az alkalmi ivás; teljes ízű túra 60 €. Vannak is felvonulások és kiállítások, és meg lehet vásárolni az élelmiszer, valamint egy éjszakai hang és fény show és tűzijáték. Ők is szerveznek bortúrák vasárnap, a 99 € személyenként, és az € 140 akkor tényleg nyomja a csónakot, és élvezze a vacsora kíséretében borok közül választhat 3 különböző Château szőlők körül Bordeaux (szállítás tartalmazza).

piacok

Ha azt szeretnénk, hogy a legjobb ebéd a helyiek körében, különösen a hétvégén, hogy a hatálya alá tartozó Capucins Market (Place Capucins, villamos- C, megáll Saint Michel), ahol le osztriga és fehérbor a jó polgárok a Bordeaux. Ez nem szép, de belül ez egy igazi élvezet. Nyílt hétfőtől péntekig 6:00-13:00; Szombat, vasárnap 5:30-14:30.

Vasárnap látja a Marché des Quais (Quai des Chartrons), a termelők piaci folyó mentén rakparton. Egy másik helyen az osztriga és a fehér bort és egy csomó más élelmiszer-standokon is. Nyílt Nap, 07:00-13:00 ételt, italt és 04:00 kézműves, könyveket és egyebeket.

bor Üzletek

A legismertebb Bordeaux (és a legjobb Architecture) L’Intendant , mely körülbelül 15.000 palack bort a szerény a magasztos. 2 Allées de Tourny, 00 33 (0) 5 56 48 01 29. Nyitott H-Szo 10:00-07:30.

Ide Cave Art & Vins  finom borok, különösen a Bordeaux. Azt is találni whisky és élelmiszer itt és péntek este ingyenes kóstoló (19:00-21:00). 2 Place du Palais, 00 33 (0) 5 56 06 35 44. Nyílt K-Szo 10:00-20:30; Sun 10:00-02:00.

Ne hagyja ki  a La Vinothèque  amely hatalmas borválaszték. 8 cours du 30 Juillet, 00 33 (0) 5 56 52 32 05.

Bor túrákat Bordeaux

Az első helyet foglaljon bor túra a Tourist Office . Futnak a különböző túrák, egy fél napos városi Bortúra hogy viszi ki a kastély és véget ér a bor bár Bordeaux önmagában egy sétahajó, amely elvisz autóbusszal egy bortúra és kóstoló a bor kastély majd egy utat a Vauban erőd Cussac-Fort-Médoc, amely az UNESCO Világörökség része. Visszatér a Bordeaux folyón egy kóstoló a bordeaux-i borok szerepelnek a fedélzeten.

A Tourist Office kínál más túrákat is, figyelembe több mint 16 bor rendek, amelyek Best of Wine Tourism Awards, ami azt jelenti, hogy nagy építészet, kertek vagy többet nyújt szokatlan túrák. Legtöbbjük az elsődleges borvidékek működhetnek, mint Sauternes, Entre-Deux-merek, Fronsac, Lalande-de-Pomerol, és a Saint-Emilion. Tehát hogy választanod.

A Top Day Tour

Elmentem egy napos túra három különböző ingatlanok. Mindezen is szívesen egyének így lehet, hogy a maga módján mindegyik, és minden van angol nyelvű idegenvezetővel. Az edző elindult a Tourist Office at 9:00 egy órányi útra Vignerons Tutiac (Côtes de Bordeaux) a Marcillac Côtes de Blaye, északkeletre Bordeaux. Ez a nagy pincészet borokat 500 különböző birtokok. Azt is növekszik a különböző fajták, hogy teszteljék őket egy különleges biológiai sokféleség szőlőben. Ez egy jó borok széles megfizethető áron.

Vignerons Tutiac
La Cafourche
33860 Marcillac
Tel .: 00 33 (0) 5 57 32 82 83
Weboldal : (francia)
látogatások és nyitva tartás

A következő állomás egy kiváló 3 fogásos ebéd az egykori istállóban a  Château Siaurac majd egy túra a szőlőültetvények. Ez egy szép 19 -én századi klasszikus kastély körül fák és ligetek, kijelölt Franciaország egyik Jardins Remarkables . A tulajdonos, Paul Goldschmidt kínál egyéni látogatások és kóstolók (túrák angol), műhelyek és az étkezést. Meg lehet jobbat és itt maradni. Van egy csomag 580 € két ember, és jön aperitif, egy gyertyafényes vacsora és a reggeli, és egy túra és kóstolás a birtok.

Château Siaurac
33500 NEAC
Tel .: 00 33 (0) 5 57 51 65 20

A hajtás az utolsó Château elvitt minket szíven felső Bordeaux szőlők, már szereti a Pétrus és csak fél kilométerre a híres Saint-Emilion. Château Coutet meglehetősen különbözik a többi rendkívül drága és tekintélyes birtokokat. Château Coutet óta ugyanaz a család, mivel 1601 és három generáció még mindig él a birtokon. Lehet, hogy készítsen Grand Cru borok, de ezek a bio-dinamikus, nem használ vegyszereket és kézi betakarítás helyett gépek. A kis kúria nem nagy, és az üdvözlő valódi. És a bor? Kiváló és nagyon jó érték.

Château Coutet
3330 Saint-Emilion
Tel .: 00 33 (0) 5 57 74 43 21
Weboldal : (angol nyelven)

Is, nézd meg ezt a Grand Cru túra .

Amennyiben bort inni Bordeaux


Nagyon kevés, hogy lehet összehasonlítani ül egy szabadtéri kávézó, mint a nap lassan készletek, és egy pohár bordeaux-i, ahogy néz a világ sétát.

A Tourist Office egy városi Borút útvonal letölthető elviszlek egy borozó túra Bordeaux. Íme néhány ajánlást.

Csak közel a Bordeaux Wine Tanács talál Max Bordeaux , 14 Cours de l’Intendance, tel .: 00 33 (0) 5 57 29 23 81 Az impozáns Art Deco szoba, ez az a hely, borkóstolók Grand Cru Classé borokat. £ 25 per üveg bemutatja, hogy az szereti a Latour, Margaux, Haut-Brion, Cheval Blanc, Mouton Rothschild és Yquem. Cheapskates mehet az asztali borok a £ 1 üveg.

Ha látogató a CIVB többet, csepp Le Bar egy Vins du CIVB bármikor az év nagy választéka bordeaux-i borok hogy mintát. 3 pályák du 30-Juillet, tel .: 00 33 (0) 5 56 00 43 47 hétfőtől szombatig 11:00-10:00

Az olasz tulajdonos Le Wine Bar , 19 rue des Bahutiers, 00 33 (0) 5 56 48 56 99, van egy nemzetközi kilátások áldozatul körülbelül 340 borok: 87 Bordeaux, a 88. Franciaország más részeibe, 87 olasz és 76 a világ minden tájáról. Meg kell enni is, de ez még nem a nehézségeket az olasz sajtok és charcuteries valamint a libamájat és magret de Canard kínálnak. Hétfőtől szombatig 19:00 és éjfél között; ellenőrizze a honlapon ebédidőben nyílásokat.

Chez le Pepere , 19 Rue Georges Bonnac, 00 33 (0) 5 56 44 71 79, van egy nagy kedélyes hely borok körül Franciaországban (plusz egy jó söröket), szolgált együtt különleges sajtok és felvágottak, egy kicsit Jazz és a sok rögbi. Tekintse meg a különleges bor, Song és a kolbász át 10 €. Keddtől szombatig 17:00-01:30.