Skip to main content

Brixton Ghid de călătorie: Sfaturi pentru a vizita cartierul istoric de Sud Londra

Brixton Ghid de călătorie: Sfaturi pentru a vizita cartierul istoric de Sud Londra
Zona plină de viață Brixton este adesea ignorată de turiști care vizitează Londra, dar vecinătatea sudică merită explorată datorită ofertelor sale culturale și alimentare. Zona este acasa, la mai multe locuri de muzică, precum și Arhivele culturale negre, ceea ce înseamnă că există o mulțime de a vedea și de a face în zonă. Cartierul este cel mai accesibil printr-un tub (stația de Brixton este pe linia Victoria) și ar trebui să ia ceva timp să rătăcească pe străzi și magazine în jurul Brixton High Street înainte de a ajunge pe ceva de făcut.

Vizitați Pop Brixton

Este greu de explicat Pop Brixton, dacă nu îl vezi pentru tine, dar casele spațiul comunitar start-up afaceri care lucrează în produsele alimentare, de vânzare cu amănuntul și design. Acesta găzduiește evenimente săptămânale, cum ar fi ateliere de lucru, DJ live și cursuri de dans, iar tarabele alimentare pline de viață sunt cel mai bun motiv pentru a vizita. Există, de asemenea, buticuri de cumpărături, baruri și chiar magazine tatuaj, făcând acest lucru un loc interesant pentru a afla despre ce este sus și vine la Londra. Oprește-te în seara pentru cină și unele băuturi relaxate. Verificați site-ul pentru evenimente viitoare.

Exploreaza Arhivele Negre culturale

Fondată în 1981, Arhivele culturale negre este totul despre colectarea, păstrarea și sărbătorind istoria africane și oameni din Caraibe în Marea Britanie. Muzeul prezintă atât expoziții temporare și o colecție permanentă, și se concentrează pe povești nespuse. Sunt frecvente evenimente speciale oferite, precum și cursuri de istorie negru și programe de educație pentru studenți și profesori. Este închis duminica și luni, și există, de asemenea, un magazin și cafenea la fața locului. Intrarea este liberă, cu toate că unele expoziții temporare pot solicita un bilet plătit.

Mănâncă la Piața Brixton

Plimbați-vă prin tarabele de la Brixton Market, o piață stradă situată chiar în afara stației de metrou Brixton. Este condus de comercianți locali, iar piața are mai multe evenimente speciale pe tot parcursul săptămânii, inclusiv o piață de vechituri și de piață a fermierilor. Adiacente Brixton Village și Piața Row casa diverse cafenele și restaurante cu produse alimentare din întreaga lume. Uita-te pentru raclette la Alpes, pește și chips-uri de la Fish Lounge și mâncarea indiană la Kricket.

Înota în Brockwell Lido

Brockwell Park Brixton este o întindere verde frumos în cazul în care de multe ori localnicii stea sau picnic, dar este Brockwell Lido pe care ar trebui să vă atragă cu adevărat în parc. , De dimensiuni olimpice piscina publică, a fost deschis în 1937, are vedere la parc și salută înotători de zi cu zi. Orar variază, deci verificați Lido Twitter feed pentru programele de zi cu zi (și temperatura curentă). Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, o masă la șold Lido Cafe, care oferă mâncăruri în primul rând vegetariene și vegane.

Urmați Street Art

Există mai multe picturi murale pline de culoare și graffiti decoreaza laturile clădirilor Brixton lui. Cel mai renumit este o reprezentare a lui David Bowie pe Tunstall Road, în cazul în care de multe ori vizitatorii lasa in urma flori si tributuri la regretatului cântăreț. În timp ce ar putea opta să plătească pentru un tur arta străzii oficiale, este de asemenea posibilă căutarea lucrărilor vibrante le. Uita-te pentru unele dintre cele mai bune picturi murale pe de Atlantic Road, Avenue Electric, Stockwell Avenue și Electric Lane.

Uita-te la un film la Ritzy Picturehouse

Iubitorii de film ar trebui să rezervați un bilet pentru a vedea un film la Ritzy PictureHouse, un cinematograf istoric care redă toate cele mai recente versiuni. Teatrul inițial deschis în 1911 ca Pavilionul Electric și în 1994, locul de desfășurare a adăugat patru ecrane de film. Barul teatrului și cafenea servește, de asemenea, băuturi și produse alimentare, astfel încât este ușor de a face o noapte de ea. Ritzy face parte din lanțul de cinematografe Picturehouse și membrii pot înscrie un discount bun pe bilete. Vizita la „fericit de luni“, atunci când cele mai multe filme sunt jumătate de preț.

Dans la Hootananny Brixton

Hootananny Brixton este atât un loc de muzică live și un restaurant numit MOJO bucătărie, care servește preparate din bucătăria mexicană de inspirație. Sunt evenimente nocturne, de la DJ la trupe la spectacole de comedie, și puteți chiar capul, pentru nopți de karaoke cu o trupa live. Intrarea este liberă duminică până miercuri, ceea ce face ca această opțiune o mare pentru vizitatori pe un buget (unele evenimente pot include o taxă, deci verificați on-line în avans). Locul de desfășurare servește, de asemenea, până Caraibe alimente de stradă la sfârșit de săptămână, în cazul în care se face foame după atâta dans.

Luați masa la Negril

Brixton este cunoscut pentru populația jamaican, ceea ce înseamnă că există o mulțime de produse alimentare delicioase Caraibe pentru a descoperi în toată zona. Una dintre cele mai populare este Negril, un restaurant casual, cu o grădină în aer liber, care servește niște pui ticălos serios memorabil. Situat pe Brixton Hill, cantina oferă mai multe feluri de mâncare autentice, de la curry la prăjituri de casă la pește. Există opțiuni vegetariene, precum și, pentru cei care nu sunt în carne. Încercați una dintre platane de partajare, astfel încât să puteți obține un gust adecvat de tot.

You may also like