Skip to main content

Brixton Travel Guide: Nasveti za obisk Historic South London sosedstva

Brixton Travel Guide: Nasveti za obisk Historic South London sosedstva
Živahno območje Brixton je pogosto prezrta turisti obiščejo London, ampak južni soseski je vredno raziskati zaradi svojih kulturnih in živilskih ponudbe. Območje je dom številnih glasbenih prizoriščih, kot tudi kulturne arhiva črnih, kar pomeni, da je veliko za videti in narediti na tem območju. Soseska je najbolj dostopna preko Tube (stop Brixton je na liniji Victoria) in jo je treba vzeti nekaj časa, da se sprehaja po ulicah in trgovinah okoli Brixton High Street pred poravnavo na nekaj storiti.

Obiščite Pop Brixton

Težko je razložiti Pop Brixton, če ga ne vidiš, ampak prostor skupnost hiše start-up podjetij, ki delujejo na hrano, trgovini na drobno in oblikovanje. To gosti tedenske dogodke, kot so delavnice, v živo, DJ-ji in plesa, ter živahne stojnice hrane so najboljši razlog za obisk. Obstajajo tudi nakupovanje butiki, bari in celo tatoo trgovine, zaradi česar ta zanimiv kraj za učenje o tem, kaj se dogaja in prihaja v Londonu. Stop, ki jih zvečer za večerjo in nekaj sproščenih pijač. Preverite na spletni strani za prihajajoče dogodke.

Raziščite Arhiv Črna Kulturne

Ustanovljen leta 1981, Black Kulturne arhiv je vse o zbiranju, ohranjanju in praznuje zgodovino afriške in karibske ljudi v Veliki Britaniji. Muzej ima tako občasne razstave in stalno zbirko, in se osredotoča na neizmerno zgodbe. Pogoste so posebni dogodki so na voljo, kot tudi črno Zgodovina razredi in izobraževalne programe za učence in učitelje. To je zaprt ob nedeljah in ponedeljek, in tam je tudi trgovina in kavarna na kraju samem. Vstop je prost, čeprav lahko nekateri občasne razstave zahtevajo plačano vstopnico.

Jejte v Brixton trgu

Sprehodite se po stojnicah na Brixton trgu, trgu, ulici, ki se nahaja tik pred podzemne postaje Brixton. To je, ki jih vodijo lokalni trgovci in trg ima več posebnih dogodkov v celotnem tednu, vključno bolšjem trgu in kmečki tržnici. Sosednji Brixton Village in trg vrstna hiša različne kavarne in restavracije s hrano iz celega sveta. Poglej za raclette na Alpes, ribe in čips na Fish Lounge in indijsko hrano na Kricket.

Zaplavajte v Brockwell Lido

Brockwell Park Brixton je lepa zelena prostranstva, kjer domačini pogosto družim ali piknik, vendar je Brockwell Lido, da bi bilo zares pripraviti na park. Javnost, olimpijski bazen, prvič odprli leta 1937, ima pogled na park in pozdravlja plavalcev na dan. Delovni čas spreminja, zato preverite na Lidu Twitter krme za dnevne seznamih (in trenutne temperature). Obiskovalci lahko uživajo tudi obrok v kolku Lido Cafe, ki ponuja predvsem vegetarijansko in vegansko fare.

Sledite Street Art

Obstaja veliko pisane freske in grafiti krasijo robove stavb Brixton je. Najbolj znana je upodobitev David Bowie na Tunstall cesti, kjer se obiskovalci pogosto pustijo za cvetje in pokloni poznega pevka. Medtem ko bi se odločite za plačilo za uradni ulice umetnosti turnejo, je mogoče iskati tudi sami živahno dela. Poglej za nekatere od najboljših freske v Atlantic Road, Electric Avenue, Stockwell Avenue in Electric Lane.

Oglejte si film v ritzy Picturehouse

Ljubitelji filma naj bi rezervirate vstopnico za ogled filma na ritzy Picturehouse, zgodovinski kino, ki predvaja vse najnovejše javnost s. Gledališče je prvotno začela leta 1911 kot Electric paviljonu in leta 1994 prizorišče dodal štiri filmske zaslone. Gledališki bar in kavarna služi tudi pijačo in hrano, tako da je enostavno, da bi noč njej. Ritzy je del Picturehouse kinodvorane verige in člani lahko rezultat dober popust na vstopnice. Obisk na »Happy ponedeljkih,” ko se je večina filmov polovico cene.

Ples na Hootananny Brixton

Hootananny Brixton je tako živa glasba prizorišče in restavracija imenuje MOJO Kuhinja, ki služi mehiško-zgleduje kuhinje. Obstajajo nočne prireditve, od DJ-jev na pasovih do komedija prikazuje, in lahko celo glavo v za karaoke noči s skupino v živo. Vstop je prost nedelja do srede, zaradi česar je to veliko možnosti za obiskovalce na proračun (nekateri dogodki lahko vključujejo pristojbino, zato preverite na spletu vnaprej). Prizorišče služi tudi do Karibi ulično hrano ob vikendih, v primeru, da ste lačni, po vsem tem plesom.

Kosilo v Negril

Brixton je znan po jamajških prebivalstva, kar pomeni, da je tam veliko okusne Karibov hrane za raziskovanje na celotnem območju. Ena izmed najbolj priljubljenih je Negril, casual restavracija z zunanjim vrtom, ki služi do nekaj resno nepozabno kreten piščanca. Nahaja se na Brixton Hill je eatery ponuja več pristne jedi, od strojar do domače pecivo za ribe. Obstajajo veganska možnosti, kot tudi za tiste, ki niso v meso. Poskusite eno od delijo plošče, tako da boste lahko dobili ustrezno okus vsega.

You may also like