Buckinghamska palača: The Complete Guide

Posted on

Buckinghamska palača: The Complete Guide

Buckinghamska palača, uradna rezidenca britanskega suverena od Queen Victoria in njen zarod se je naselil leta 1837, je imel precej pisano kariero kot kraljevi prebivališča. Bilo je tako zapostavljena na enem mestu, ki je bilo ponujeno, da narod kot začasnega doma parlamenta. Danes pa je ena izmed najbolj ikoničnih znamenitosti v vseh Združenem kraljestvu. Turistične izkušnje v Buckinghamski palači lahko segajo od priložnostne ogled v menjava straže na ogled notranjosti palače kompleksa.

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, da načrtovati vaš obisk.

Zgodovina Buckinghamske palače

V začetku 17. stoletja, v času vladavine kralja Jamesa 1, sin Marije kraljice Škotske, dežela, kjer zdaj stoji Buckinghamska palača in palača vrt je bil murve nasad za eno od mnogih obsojena poskusov v zadnjih sviloprejke v Evropi.

Zemljišče, ki je zdaj med Zeleni park in Park St. James, ki je že imel hišo na njej, ko je bila dana na plemič v 1628. Za naslednjih 70 let, je minilo od enega plemenitega rezidenta na drugo, dokler ne glede na Duke of Buckingham . On je zgradil novo hišo na mestu in je postalo znano kot Buckingham House.

Prvotni Buckingham House stane 7.000 £ za izgradnjo. Malenkost, če pomislimo, da je v postopku za 370 milijonov funtov, 10-letno “bistveno”, prenovo, ki se je začela v letu 2017.

Hiša prvi postal kraljeva rezidenca, vendar ni uradni palača, leta 1762, ko je kralj George III je kupila za svojo ženo, kraljico Charlotte, in otroke. Prenove izvajajo nato vključeni čudovito strope designed by škotski arhitekt Robert Adam.

Ko je kralj George IV zasedel prestol, je Buckinghamska hiša še vedno le zelo velika hiša. Kralj je želel palačo in zaposleni slavni Regency sodišče arhitekt John Nash, da mu eno v zadnjih petih letih svojega življenja. Nash porabili toliko denarja (okoli £ 470,000), da takoj, ko je kralj umrl, premier ga odpustili.

Razni drugi arhitekti imel roko v prenove, ampak ko naslednjič monarh, George III brat William IV, je postal kralj, je bila hiša neopremljeni in zapostavljena. William ni hotela premakniti v.

In potem je prišel Queen Victoria

William je imel fenomenalen število nezakonskih otrok, vendar brez zakonite dediča, zato je prestol potem podedoval njegov nečakinjo, Victoria in njen precejšnji družino. V nobenem trenutku ne na vseh, Buckingham House, ki je zdaj uradno Buckinghamska palača, je bila premajhna. Parada arhitektov nadaljevala in Brighton Pavilion je bil prodan za financiranje dodajanje novega krila za 53.000 £. Osrednji balkon, poznajo opazovalci iz kraljeve poroke, nato dodamo. In Slavolok, ki ga je zasnoval Nash, je bila prestavljena na severovzhodnem vogalu Hyde Parku, kjer je zdaj znana kot Marble Arch.

Torej, če je za svojo 19. fasado stoletja in v začetku 20. stoletja Portland kamnite obloge (George V), Buckinghamska palača zdi malo raznolik, zdaj veste zakaj.

Obisk Buckingham Palace

Državni Sobe palače so bili odprti le javnosti od leta 1993, in še to le v omejenem obdobju od sredine julija do konca septembra. Javni izkazovanja “Buck House” je bilo sprva mišljeno kot način zbiranja sredstev za popravilo Windsor Castle po katastrofalnem požaru leta 1992. Izkazalo se je, da je bil tako priljubljen, da je kraljica še naprej, da bi obiskovalcem vsako poletje. Ne pričakujte, da ujeti kraljice Elizabete ali člana kraljeve družine na obisk, čeprav. Ko je palača odprta za javnost, ona gre za enega od njenih držav rezidenc ali naredi svojo letno obisku v palači Holyroodhouse v Edinburghu.

In ti si verjetno ne bo videti veliko resničnega življenja v palači. Buckinghamska palača kot 775 sob, vključno s 19 državnih prostorih, ki so vključene v obisk. Državni sobe so kje kraljica in člani kraljeve družine sprejemanje gostov na državni, slavnostnih in uradnih priložnostih. Ostalo – 52 Royal in gost spalnice, 188 zaposlenih sobe, 92 uradov in 78 kopalnice – je strogo off meje.

Kaj boste videli, je serija zelo velikih komor, napolnjenih z veliko zakladov Royal Collection; slike po Rembrandta, Rubensa in Canaletto; lepi primeri angleškem in francoskem pohištva in še veliko več. Poudarki vključujejo:

 • Bela Drawing Room – velja za najbolj veličasten sob sprejem. Pazi za bajen rolltop mizo in pozlačeno klavir predvidenega kraljice Viktorije.
 • Prestol Soba  – Kdo bi bilo toliko različnih prestola. Pod dramatični lok in baldahinom – oblikovalec John Nash je bil pod vplivom gledališkega oblikovanje – sta par predsednikov posestva, ki jih je kraljica in vojvoda Edinburški, ki se uporabljajo v kronanja leta 1953. Predsednik je bil, ki se uporabljajo, preden je bila kraljica maziljenec in kronan. Še en prestol, hranijo in prikazana na Windsor Castle je po uporabljena. V sobi je tudi Queen Victoria je prestol in stoli George VI in Queen Elizabeth Queen mama. Presenetljivo, pred 1910, pohištvo uporablja v slovesnosti kronanja je bila prodana za goste, tako da ni prej prestoli tukaj.
 • Galerija slik  To je, če kandidati približno biti počaščen z vitez in drugimi uradnimi častmi čakati, preden so povabljeni v dvorano za investituro slovesnosti. Medtem ko čakate, da lahko ogledate na slikah iz kraljičine zbirke, ki se je spremenila od časa do časa.
 • Dvorana   Največji državnih prostorov se uporablja za državne bankete in investitures. Ima galerijo glasbenikov, skupaj z organa. Najočitnejša značilnost tega prostora je prestol Canopy, ki ga je zasnoval Lutyens. To je začinjeno s slavoloka, s krilatimi kipov – simbolizira zgodovino in slavnih – in podpiranje medaljon s profilov kraljice Viktorije in princa Alberta. Prestoli pod njim so bili uporabljeni pri kronanju Edward VII in kraljica Alexandra leta 1902. Ta prostor je bil oblikovan, odkrito povedano, da knock vaše nogavice off. In odvisno od tega, kje stojiš na takšne stvari, bo to bodisi imelo želenega učinka ali pa bodo mislili, da to kaže najhujše ekscese viktorijanski oblikovanja. Žirija je zmanjkalo na tem.

Po ogledu od 19 sob, se lahko sprehaja okoli v vrtovih ali imajo svetlo ugriz – čaj in kavo, sendviči in pecivo – na vrtu Cafe.

Essentials obiskovalcev

 • Kdaj:  Buckinghamska palača je odprt za javnost od sredine julija do konca septembra, nato pa za zasebne izlete na izbrane datume v zimskem času. Leta 2019 se je letni poletni Otvoritev je od 9:30 do 7:30 ure 20. julija do 31. avgusta in 6:30 do septembra 29.
 • Kje: Med Zeleni park in Park St James v osrednjem Londonu. Palace se nahaja na stičišču dveh processional cest – ustava Hill, ki poteka od Hyde Park Corner in Wellington Arch do palače in The Mall (rima z imenom Al,), ki poteka od palače do Admiralty Arch in Trafalgar trg.
 • Kako priti do tja: 
  • Z vlakom: Victoria Station in Charing Cross so najbližje železniške postaje. Preverite National Rail vprašanja za čase in cene vozovnic.
  • London Underground:  Najbližji London Underground postaji Victoria, Hyde Park Corner in Green Park St James Park in Park St James. Preverite Transport for London načrtovati potovanje.
  • Z avtobusom: avtobusna številke 11, 211, C1 in C10 vse ustavi na Buckingham Palace Road, le kratek sprehod od vhoda Palace in druge zanimivosti. Trener postaja Victoria, za daljše prihodov avtobusov na daljavo, je približno deset minut hoje.
 • Vstopnice
  • Cene – v letu 2018 za standardno sprejem, za odrasle vstopnice stanejo £ 25, študent ali višji vozovnice 22.80 £. Otroci od 5 do 17 stroškov in invalide stroškov £ 14 in otroci do 5 so brezplačni. Družinske vstopnice za dve odrasli osebi in do trije otroci so na voljo tudi.
  • Kako kupiti – Vstopnice se prodajajo za časovno vstop v intervalih po 15 minut narazen. Na voljo so na dan v palači, ampak kot lahko vnos zaposlen v letnem odprtju so obiskovalcem svetujemo, da nakup vozovnice vnaprej – bodisi na blagajni Palace ali na spletu .
  • Kombinacija Vstopnice: Da bi večina vašega obiska, Royal Day Out vstopnice so na voljo, ki se lahko uporablja za tri znamenitosti. Poleg Buckinghamska palača državne sob, ta kombinacija vstopnica omogoča vstop v Royal Mews, kjer se zadržujejo Royal kočije in konje, in kraljičine galeriji. Izvedite več o Royal Day Out vstopnic.
 • Praktične informacije Spletna stran Palace ima strani informacij o vsem od dolžine obiska, multimedijske vodila v devetih različnih jezikih, prizadetostjo in centri za stranišča in previjalnice. Če želite izvedeti, kako se spopasti s praktičnimi življenjskimi potrebščinami, najbolje preverite svoje  praktične informacije spletne strani.

Kaj Else je v bližini

The Royal Mews  trdi, da je “eden izmed najboljših delovnih hlevih obstoja.” Nimam način soditi, da je trditev, vendar je zabavna za obisk. The Royal Mews, je odgovoren za vse v cestnem prometu z dne kraljice in kraljeve družine. Vključuje skrb za številne izdela vagonov držav, na konje, ki jih vlečejo in tudi avtomobile kraljice. Obiščete lahko to kot del Royal Day Out vozovnice (glej zgoraj) ali ločeno. The Royal Mews so odprte med februarjem in novembrom, tako da večji del leta, razen za zimske počitniške sezone.

Queen Galerija se nahaja poleg Buckinghamske palače o Buckingham Palace RoadIt funkcije spreminjajo dela iz kraljeve zbirke – slike, pohištvo, okrasne predmete. Poleti leta 2018, posebna razstava praznuje Velikani na podcelini – umetnost iz Indije in Mughal imperija. Ta galerija se lahko vključijo na Royal Day Out vozovnice – kot zgoraj – ali ločeno. Galerija je odprt vse leto, razen za načrtovane zapore, navedenih na spletni strani, za spreminjanje razstave.

Clarence House  je le streljaj od Mall in dol po cesti iz Buckinghamske palače. Zgrajena je bila v času vladavine Georgea III za njegovega tretjega sina, vojvode Clarence. Bilo je kraljica mati je dom za več kot pet desetletij in je trenutno uradna rezidenca princa Wales in Camilla, vojvodinja Cornwalla. Običajno je mogoče obiskala v mesecu avgustu. Ampak bo Clarence House zaprt za obiskovalce vseh 2019 za vzdrževalna dela. Pričakovani datum ponovnega odpiranja je avgust 2020.

Ena beseda opozorilo

Uradna spletna stran Buckinghamska palača pomeni, da, če imate vstopnico je vtisnjena na koncu vašega obiska, bo to dobro za neomejeno obiskov za celo leto. To je resno zavajajoče  , saj je Buckinghamska palača preprosto ne odpre celo leto. Odprta je od sredine julija do konca septembra. Če kupite Royal Day Out vstopnic, ostale zanimivosti na njem so odprti vse leto, vendar pa “Buck House” ni. Samo se zaveda, da bi se izognili razočaranje.